Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayalaa Bu sabah test yatın nego çıktı yaa 5.gün çift embriyo ve bu sabah ta 5.gunoysaki kasık ağrım falan hep varr
Kuşum şöyleki embriyon aslında 10 günlük filan senin. Tibbi olarak 14 güne geldiğinde bizim adet günümüz. Oradan gecikince anlıyoruz normal zamanlarda. Ayrıca bir beta asla kanda yükselmeden idrarda görülmez. Kanda da belli bi eşik değeri aşması lazım ki idrarda görelim.

Ya aslında halen hafif ağrılarım var ama bilmiyorum yüzleşmekten de korkuyorum yarın test ten de korkuyorum ay bilmiyorum

Ya aslında halen hafif ağrılarım var ama bilmiyorum yüzleşmekten de korkuyorum yarın test ten de korkuyorum ay bilmiyorum
Offf aynı dertten muzdaribim ve ben doktorum birde :) hep ilaç etkisine bağlıyorum o yüzden korkuyorum. Yani gerçekten belirtilerim ilaç etkisi de olabilir ilaç etkisi + erken gebelik de olabilir

23ünü beklemeye çalışıyorum, test günüm 25. Artışı tespit etmek için 23-25-27 vermeyi düşünüyorum da bakalım.

Ben evde ilk öğrendim ama gidip kan vermedim evde takip ettim kan test günüme kadar ve 1 defa verdim doktorum gerek yok değerin yüksek çıktı dedi ve direk kese günü verdi çok şükür darısı başınıza inşallah Amin

Ben öyle yapamam ya. Obsesifim ben. Allah sağlıkla kucağınızı doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…