- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.261
Kuşum şöyleki embriyon aslında 10 günlük filan senin. Tibbi olarak 14 güne geldiğinde bizim adet günümüz. Oradan gecikince anlıyoruz normal zamanlarda. Ayrıca bir beta asla kanda yükselmeden idrarda görülmez. Kanda da belli bi eşik değeri aşması lazım ki idrarda görelim.Mayalaa Bu sabah test yatın nego çıktı yaa 5.gün çift embriyo ve bu sabah ta 5.gunoysaki kasık ağrım falan hep varr
O farkında o yüzden hastanedeyıen direk arıyor vermedin dimi diye :)Aynı düşüncelere sahibizesimi gönderince ahahahah bnm zaten test günüm cumaa
Ya aslında halen hafif ağrılarım var ama bilmiyorum yüzleşmekten de korkuyorum yarın test ten de korkuyorum ay bilmiyorumKuşum şöyleki embriyon aslında 10 günlük filan senin. Tibbi olarak 14 güne geldiğinde bizim adet günümüz. Oradan gecikince anlıyoruz normal zamanlarda. Ayrıca bir beta asla kanda yükselmeden idrarda görülmez. Kanda da belli bi eşik değeri aşması lazım ki idrarda görelim.
Offf aynı dertten muzdaribim ve ben doktorum birde :) hep ilaç etkisine bağlıyorum o yüzden korkuyorum. Yani gerçekten belirtilerim ilaç etkisi de olabilir ilaç etkisi + erken gebelik de olabilirYa aslında halen hafif ağrılarım var ama bilmiyorum yüzleşmekten de korkuyorum yarın test ten de korkuyorum ay bilmiyorum
Raabim daim etsin kuzum baya net senin maşallah şimdi başladım yarin kan versem mi diye
Eşimi atlatıp işe gidince isticem sanırım. 1 haftadır evdeyim yarın isteyebilirim aslında ama korkuyorum kendimi hiç değilse cumaya kadar tutayım diyorum ama kanıma giriyorsunuz :)
15 mayıs transfer günüm. 5.gün çift fresh transferTransfer günün ne zaman birde kaçıncı gün embriyosuydu canım
Allahim lütfen bayrama hepimiz mutlu girelimmmOfff aynı dertten muzdaribim ve ben doktorum birde :) hep ilaç etkisine bağlıyorum o yüzden korkuyorum. Yani gerçekten belirtilerim ilaç etkisi de olabilir ilaç etkisi + erken gebelik de olabilir
Offf aynı dertten muzdaribim ve ben doktorum birde :) hep ilaç etkisine bağlıyorum o yüzden korkuyorum. Yani gerçekten belirtilerim ilaç etkisi de olabilir ilaç etkisi + erken gebelik de olabilir
15 mayıs transfer günüm. 5.gün çift fresh transfer
İnşallah ya, gerçekten çok istiyorum bunu hem kendim için hem de tüm isteyen kadınlar için. İnşallah pozitifi görür sonra aşama aşama ilerleyip kucağımıza alırız bebişleriAllahim lütfen bayrama hepimiz mutlu girelimmm
Dahiliye doktoruyumMaşallahmaşallah kadın doktorumusunuz
Allahim lütfen bayrama hepimiz mutlu girelimmm
23ünü beklemeye çalışıyorum, test günüm 25. Artışı tespit etmek için 23-25-27 vermeyi düşünüyorum da bakalım.Bence biraz daha bekleyin derimbenim de taze transferdi
Dahiliye doktoruyum
23ünü beklemeye çalışıyorum, test günüm 25. Artışı tespit etmek için 23-25-27 vermeyi düşünüyorum da bakalım.
Ya evet ya anlatamam demicem bütün kardeşlerim beni anlıyordurAmin kuzum Rabbim yüzünü güldürsün çok heyecanlısın buradan hissediyorum
Ya evet ya anlatamam demicem bütün kardeşlerim beni anlıyordur
Ben öyle yapamam ya. Obsesifim ben. Allah sağlıkla kucağınızı doldursun inşallahBen evde ilk öğrendim ama gidip kan vermedim evde takip ettim kan test günüme kadar ve 1 defa verdim doktorum gerek yok değerin yüksek çıktı dedi ve direk kese günü verdi çok şükürdarısı başınıza inşallah Amin
Ben öyle yapamam ya. Obsesifim ben. Allah sağlıkla kucağınızı doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?