- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.301
Euthyrox 25 lk başladılar tüp bebeğe başlayınca bana ilk transfer oncesi 4.20 çıktı sonra 50 mg çıkardılar beni de şuan 2.41 civarıHocam hazır sizi bulmuşken sorayımtsh kaç olmalı gebelik isteniyorsa.Aile hekimim 1 diyor,dahiliye doktorum 3 diyor,kadın doğumcum 2 diyor.tüp bebek doktorumun yorumunu almadım yani nedir hocam bunun için olması gereken.Levotiron 50 mg kullanıyorum en son ki değerim transferden önce 2.11
Geçer canım bende ılk haftalarda oldu geçdı şimdi ara sıra oluyor , gümlük yok derken ? Nasıl kullanıyorsın ? He ordamı yapdın tüp bebeyı ?
Kuzu ben yılmadım akşam kaset test yaptım o ikinci çizgiyi aldım 5 dk da nasıl oldu bende anlamadim
Hocam hazır sizi bulmuşken sorayımtsh kaç olmalı gebelik isteniyorsa.Aile hekimim 1 diyor,dahiliye doktorum 3 diyor,kadın doğumcum 2 diyor.tüp bebek doktorumun yorumunu almadım yani nedir hocam bunun için olması gereken.Levotiron 50 mg kullanıyorum en son ki değerim transferden önce 2.11
Sabah buraları testlicemmm mayalaaYa bak gördün mü yeni idrara geçiyor sana dedim daha erkendir zaten önce kana geçer sonra idrara kuzum boşuna stres yaptın inşallah sağlıcakla devam etsin Aminsabah idrarıyla tekrar dene bakalım
Sabah buraları testlicemmm mayalaa
Gebelikte 2.5 altında olmasını isterizHocam hazır sizi bulmuşken sorayımtsh kaç olmalı gebelik isteniyorsa.Aile hekimim 1 diyor,dahiliye doktorum 3 diyor,kadın doğumcum 2 diyor.tüp bebek doktorumun yorumunu almadım yani nedir hocam bunun için olması gereken.Levotiron 50 mg kullanıyorum en son ki değerim transferden önce 2.11
Amin canım amin rabbim beni ve bekleyen arkadaşlarımı bayram da sevince erdirsin insallahHadi inşallah kuzum sen rahat ol bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün inşallah ikizlerin olsun sağlıklı bir şekilde Amin
Sonunda beni de gaza getirdin. Markaya güvenmiyorum ama dur bi yapayım şimdiHaydiii yap
Sonunda beni de gaza getirdin. Markaya güvenmiyorum ama dur bi yapayım şimdi
Tek çizgiBende heyecanla bekliyorum
Markanın adı neydi acaba söyleyin de almayalım bizde.Teste güvenmeyin siz içiniz ferah olsun yine deTek çizgi
AyyySonunda beni de gaza getirdin. Markaya güvenmiyorum ama dur bi yapayım şimdi
Nimo isimli bir test. Bakalım kısmet zaten daha erken de test yapmaya gaza geldim :)Markanın adı neydi acaba söyleyin de almayalım bizde.Teste güvenmeyin siz içiniz ferah olsun yine de
Belki yarın yarından sonra göreceksin sabah benim yaptığımda gölge bile yoktu canım ve çok modd düşürdüm sırf kan vermekten korktuğum için test aldm akaaam üzeri testle yüzleşmek daha kolay diyeTek çizgi
Yok erken zaten de bugün çok bahsi geçicince nöbetçi eczaneden aldım eşim görmeden :) bakalım artık beklicez zaten test günüm 25 mayısBelki yarın yarından sonra göreceksin sabah benim yaptığımda gölge bile yoktu canım ve çok modd düşürdüm sırf kan vermekten korktuğum için test aldm akaaam üzeri testle yüzleşmek daha kolay diye
Tek çizgi
Nimo marka. Nöbetçide tek bu vardıBence daha çok erken idrara yansımamış olabilir moralini sakın bozma bazen gece çıkmaz sabah çıkar sabah çıkmaz gece çıkar idrara yansımamış olabilir hangi marka testti acaba belki güvenli değildir
Yok erken zaten de bugün çok bahsi geçicince nöbetçi eczaneden aldım eşim görmeden :) bakalım artık beklicez zaten test günüm 25 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?