Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya anlıyorum insan çok mücadele ve emekler veriyor gerçekten kendim kadar sizlerinde hamilelik müjdesi beni çok mutlu ediyor ve size de kendim gibi çok seviniyorum
Bizlerin mutluluğu ile Mutlu olduğunu o kadar belli ediyorsun ki sabır la msjlarimzi okuyup cevap veriyorsun teşekkür ederiz sanada sağlıkla kucağına almak nasip olsun. İnşallah

Bizlerin mutluluğu ile Mutlu olduğunu o kadar belli ediyorsun ki sabır la msjlarimzi okuyup cevap veriyorsun teşekkür ederiz sanada sağlıkla kucağına almak nasip olsun. İnşallah

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin

Aleyküm selam canım çok şükür halsizlik uyku hali ve bel ağrısı var yoksa iyiyim Elhamdüllilah çok şükür
Sen nasılsın iyi misin inşallah bebeğin durumu nasıl
Şukur iyi 8+5 olduk bel ağrıların azaldı benım ama sağ kasığım arada ağrıyor bende 2 gundu uyku halı var dıyorşar erkek bebekde oluyor )) tsh yukarı çıkdı endkronolojo yöneltdiler perşmebe randevu aldım gıdıyorum sen verıdmı testlerı?kaç haftalın oldu

Benim bugün yine arttı bel ağrısı arada çok iyi bazende çok şiddetli oluyor ama şimdi daha iyiyim ben zaten 15 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum benim haftaya çarşamba günü kadın doktorum da randevum var büyük ihtimalle o gün bütün tahlilleri yapacaklar inşallah geçen hafta perşembe doktorun 6 hafta 6 günlük dedi bakalım haftaya tam belli olacak haftası tahmini doğum tarihi

Bende ılk başlarda 5-6 cı haftada baya ağrı oldu ama artık azalıyo ama kasığımda artıyo ) he bende 1 senedır 50 mg kullanıyorum ona rağmen 4 çıkdı prrşmebe gıdeyım kaldırsınlar , hadı ınshAllah benı hazırda çağırdı bırde bakalım. , ıstnabuldamısın ?

İnşallah umarım benim de ilerleyen haftalarda geçer bugün düz yürüyemiyordum yamuk yumuk yürüdüm
Çok geçmiş olsun gebelikte tiroit bazen farklılık gösterebilir bende 100 mg lık içiyorum günlük yok kuzum ben Almanya’dayım Amin sağlıcakla kucağımıza alalım minik mucizeleri inşallah Amin

Geçer canım bende ılk haftalarda oldu geçdı şimdi ara sıra oluyor , gümlük yok derken ? Nasıl kullanıyorsın ? He ordamı yapdın tüp bebeyı ?

Offf aynı dertten muzdaribim ve ben doktorum birde :) hep ilaç etkisine bağlıyorum o yüzden korkuyorum. Yani gerçekten belirtilerim ilaç etkisi de olabilir ilaç etkisi + erken gebelik de olabilir
Kuzu ben yılmadım akşam kaset test yaptım o ikinci çizgiyi aldım 5 dk da nasıl oldu bende anlamadim

Eklentiler

• 1000217317.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 6
Dahiliye doktoruyum
Hocam hazır sizi bulmuşken sorayım tsh kaç olmalı gebelik isteniyorsa.Aile hekimim 1 diyor,dahiliye doktorum 3 diyor,kadın doğumcum 2 diyor.tüp bebek doktorumun yorumunu almadım yani nedir hocam bunun için olması gereken.Levotiron 50 mg kullanıyorum en son ki değerim transferden önce 2.11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…