- 4 Aralık 2024
- 6.818
- 7.334
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.601
Kuzu ovülasyon testleri lh algılıyor ovitrellede ise sadece hcg hormonu var onunla onun alakası yok. Ama gebe olduğunda hcg ile şg da aetmaya başladığı için ovüler pik verebiliyor. Ben yarın yine kan vericem bakalım. Şuan acayip gaz sancısı çekiyorum çok sinirim bozukValla daydi senin mesajı okuyunca son kalan ovulasyon testimi yaptım az önce 5 dk hafif silik çıktı. Geçmiyor herhalde etkisi :) benim iğnenin 16. Günü oldu gerçi daha regl olmadım ama dün test vermiştim 1.2 çıkmıştı.
Evet canım çok güzel artmış sağlıcakla devam etsin inşallahbiliyorsun test günün yarın di değil mi ilk testi saymaz bile doktorun önemli olan kan test günündeki değerindi yani yarın yapsaydın bundan daha yüksek bir değerle öğrenmiş olacaktın onun için gönlün rahat olsun
Normal test günüm pazar günü ben baya aceleci davrandım
Merhaba ben yeni katıldım, ilk tüp bebek transferimi oldum bu gün 7 günüm 5-6 test yaptım negatif çıktı öyle olupta pozitife dönen oldumu
Amin canım çok teşekkür ediyorum Rabbim bekleyen her kese nasib etsin inşAllah 5 cü gün 4ab 2 tane transfer olunduMerhaba canım inşallah pozitife döner Allah’ın izniyle 5.gün çok erken bazen 6.yada 7.gün bile idrara yansımamış olabilir çoğu kişi öyle oldu hatta kanda pozitifi gören bile oldu Allahım yüzüne baksın inşallah bebeğin seninledir Aminkaçıncı gün embriyosuydu acaba
Amin canım çok teşekkür ediyorum Rabbim bekleyen her kese nasib etsin inşAllah 5 cü gün 4ab 2 tane transfer olundu
Amin canım sende ilk deneme de tuttu?Amin amin inşallahbence kan test gününü bekle kendini strese katma inşallah en azından birisi tutunmuş olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benim transferden sonraki 1-2 gün hafif kasıklarıma sancı giriyordu ama gazla karışık gibi çok ayırt edici değil gibiydi bugün transferin 9. Günü sira sıra art karnıma kasıklarıma ufak ufak iğneler batırıyorlar gibiydiBelirti de yok hiç transfer olmadım sanki öyle
Amin canım sende ilk deneme de tuttu?
Beniim sadece 3 cü gün bel ve kasık ağrım oldu şimdi biraz göğüslerimde ağrı var oda progestrondan olduğunu düşünüyorumBenim transferden sonraki 1-2 gün hafif kasıklarıma sancı giriyordu ama gazla karışık gibi çok ayırt edici değil gibiydi bugün transferin 9. Günü sira sıra art karnıma kasıklarıma ufak ufak iğneler batırıyorlar gibiydi
Zorlu süreç atlatmışsın canım Allahım bir daha yaşatmasın sağ salim bebeğini kucağınıza alırsınız inşallahBenim hikayem biraz uzun ama kısaca şöyle özetlim
1.tüp bebekte 4 adet olgun yumurta çıktı ama hiçbiri döllenmedi yani transfer olamadım
2.tüp bebekte iki tane embriyom oluştu taze transfer oldum 2.gün embriyosuydu pozitif oldu ama dış gebelik oldu ne yazık ki ameliyat oldum tüp alındı
3.tüp bebeğimde yine iki adet embriyom oluştu ve transfer oldum negatif oldu
4.tüp bebeğimde çok şükür iki tane sonunda blast olan 5.gün embriyosu transfer edildi ve pozitif oldu ilk muayene güzel geçti inşallahdilerim sağlıcakla devam eder Amin
Ve bir adet bu sefer fazladan embriyo dondurduk bu benim için bir mucizeydi Rabbime hamdolsun çok şükür
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Bende 31 yumurta toplandı 22 döllendiZorlu süreç atlatmışsın canım Allahım bir daha yaşatmasın sağ salim bebeğini kucağınıza alırsınız inşallah
Valla ben bildiğimi de unuttum :) Sakin ol stres yok sürekli düşünmekten bunları çekiyoruz.Kuzu ovülasyon testleri lh algılıyor ovitrellede ise sadece hcg hormonu var onunla onun alakası yok. Ama gebe olduğunda hcg ile şg da aetmaya başladığı için ovüler pik verebiliyor. Ben yarın yine kan vericem bakalım. Şuan acayip gaz sancısı çekiyorum çok sinirim bozuk
Hiç korkma canım anestezi ile oluyor zaten hiç bir şey hissetmiyorsun uyandığımda adet sancısına benzer ağrı oldu oda hemen ağrı kesici yaptılar geçtikızlar yarın opu oluyorum ama çok korkuyorum sizin nasıl geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?