- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.581
Askim bugün ikinci kani verdim 232 geldiiiVay maşallahvay maşallah hayırlı olsun canım seni tebrik ediyorum bugün 7. Gün olmasına rağmen gayet iyi çıkmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin bakalım ikizler mi geliyor
Sağlıcakla gelsin minik mucizeler
Merhaba sizi uzun süredir takip ediyorum. Öncelikle ikizleriniz hayırlı olsuntesti kaçıncı günde yapmistinizve fotoğrafi varsa atabilir misiniz rica etsem .
Transfer gün arkadaşım kan verdinmj ikinci sonuç içinAynen kuzum
Askim bugün ikinci kani verdim 232 geldiii
Henüz vermedim kuzum akşam vericem aynı saatlerde olsun diyeTransfer gün arkadaşım kan verdinmj ikinci sonuç için
Henüz vermedim kuzum akşam vericem aynı saatlerde olsun diye
Birde bişi sorcam demin lavaboya gittiğimde peçeteye böyle çok az akıntı şeklinde kahverengimsi ile şeffaf karışık bişi geldi
Normaldir değil mi bu yaşadın mı hiç böle bişi
Bugün 9.gun kuzum doktorum artık kan vermeye gerek yok dedi haftaya bugün ayın 30 nda kese için cagirdiMaşallahkuzum çok güzel artmış bugün 9.günün mü sağlıcakla katlanarak devam etsin tekrar kan verecekmisin canım
Bugün 9.gun kuzum doktorum artık kan vermeye gerek yok dedi haftaya bugün ayın 30 nda kese için cagirdi
İnşallah güzel artmıştır aminkan rengi kırmızı ve yoğun olmadığı sürece korkma belki ilaçların etkisiyle de olabilir fazlalalaşırsa doktoruna danış istersen
Of insallah ben hiç birsey hissedemiyorum cidden şaka gibiİyi bakalım çok sevindiminşallah sağlıcakla görmek nasip olsun bebişini yada bebişlerini inşallah
Tamam canım çok teşekkür ederim kırmızı değildi çok şükür çok azcık bişeydi
Of insallah ben hiç birsey hissedemiyorum cidden şaka gibi
Amin inşallahAmin çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşallah Amin
Ben transfer hariç 6.gün yaptım sonra evde kendim takip ettim 12.gün kan test zamanında kan verdim daha da vermedimbaştaki testim 6. Gün diğeri 7.gün ve 8.gün olarak baya test yaptım sırf o çizgileri görmek için
Amin inşallahMaşallah . Belirti var mıydı. Bu da benim ikinci transferim. İlki kimyasal oldu.
İnşallah kuzummmmÇok şükür inşallah bir daha yaşamazsın Aminçok kişi yaşadı kimisi regl gibi kanama bile gördü ama çok şükür şu an sağlıcakla devam ediyorlar Allahım sağlıcakla ilerlemesini nasip eylesin
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın hakkını helal etÇok geçmiş olsundilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebeliklerin sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah Amin
Şöyle söylim ben çok üşümeye başladım hâlâ üşüyorum birde transfer sonrası 3.gün alnıma ve yüzüme doğum lekeleri attı biraz şüphelendim ama kendimi umutlandırmamak için düşünmek istemedim birde hafif mide bulantısı vardı çok hafif ti yani sonra transfer sonrası 5.gün sabah uykudan uyandım şiddetli bel ağrısı ve regl ağrısı vardı tamam dedim regl olacağım yine tutmadı ama çok şükür regl olmadım ve 6.gün sabah kalktım direk test yaptım normalde diğer transferlerimde yapmadım çok şükür pozitifi gördüm Allahım bekleyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın Rabbim yüzüne baksın inşallah sen de güzel haberler alırsın Amin
Gayet güzel artmışKızlar bugünkü sonucum geldi 72.77 idi 21 inde 134.40 olmuş iyi mi sizceDaydi F fatsek mayala katar
Valla daydi senin mesajı okuyunca son kalan ovulasyon testimi yaptım az önce 5 dk hafif silik çıktı. Geçmiyor herhalde etkisi :) benim iğnenin 16. Günü oldu gerçi daha regl olmadım ama dün test vermiştim 1.2 çıkmıştı.Kuzum ben dün kan verdim 65 çıktı. Progestan işne vuduruyorum ya 3 günde bir gitmişken dün verdim 14 ünde transfer olup 15 inde ovitrelle vurulmuştum. 24 ünde bir daha iğne vurulacağım o zaman yine kan vericem. Test de yapıyorum ama 3-4 lt su içtiğim için sabaha karşı 3 te ve 5 te bile tuvaletr kalkıyorum 5 te yapınca haliyle çok koyu olmuyor ama akşam üzeri 7 de yaptıklarım koyu oluyor. Anlayamadım
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın hakkını helal etamin inşallah rabbim herkesin yardımcısi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?