- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.561
Canım baya net çıkmış inşallah iğne etkisi değildirr ama en azz iğneden sonraa 11 12 gün geçmeli diyorlarKızlar günaydın 14 ünde transfer olmuştum 15 inde ovitrelle. Sabah yaptığım test bu şekilde 21 i akşamı da kan vermiştim 65 çıkmıştı. Sizce ovitrelle etkisi hala bu kadar koyu çıkar mı ümitlenmeli miyim
yarın progestan vurulucam o zaman yine beta hcg vereyim 21 inden bu yana arttıysa var diyebiliriz ama o zaman değil miCanım baya net çıkmış inşallah iğne etkisi değildirr ama en azz iğneden sonraa 11 12 gün geçmeli diyorlar
Evet canm ovitirelle vurunmadıysan tekrarr eğer artış varsaa vardırr bencee :)) hadi güzel haberlerr veryarın progestan vurulucam o zaman yine beta hcg vereyim 21 inden bu yana arttıysa var diyebiliriz ama o zaman değil mi
Yok canım 15 inden sonra bir daha vurulmadımmEvet canm ovitirelle vurunmadıysan tekrarr eğer artış varsaa vardırr bencee :)) hadi güzel haberlerr ver
Merhaba, benim dondurulmus 4. Gun embriyom cozdurulup 5. Gune getirildi ve oyle transfer oldum. Pozitif cok sukur. Olabilir bence sizinki deSağol canım hoşbuldum, ne yazık ki buraya bakmaya bile yüreğim el vermiyor zaman zaman.Doktor bu embriyoyu 3’ten 5’e götürelim eğer giderse o zaman transfer yapalım dedi. Böyle yaptırıp pozitif sonuçlanan hikaye var mı burada?
Ozaman yükseldiysee vardır muhtemelen canımmYok canım 15 inden sonra bir daha vurulmadımm
Kızlar günaydın 14 ünde transfer olmuştum 15 inde ovitrelle. Sabah yaptığım test bu şekilde 21 i akşamı da kan vermiştim 65 çıkmıştı. Sizce ovitrelle etkisi hala bu kadar koyu çıkar mı ümitlenmeli miyim
Evet kuzum ama ovitrellenin üzerinden fazka geçmediği için bebiş mi iğne etkisi mi ayırt edemiyorum
Kızlar günaydın 14 ünde transfer olmuştum 15 inde ovitrelle. Sabah yaptığım test bu şekilde 21 i akşamı da kan vermiştim 65 çıkmıştı. Sizce ovitrelle etkisi hala bu kadar koyu çıkar mı ümitlenmeli miyim
yarın progestan vurulucam o zaman yine beta hcg vereyim 21 inden bu yana arttıysa var diyebiliriz ama o zaman değil mi
Ay kuzum inşallah yaaa daha önceki aylardaki tedavilerimde çektiğim testlere baktım 8.-9. Gün hiç bu kadar koyu değillermiiişYok kuzum ovitrelle bu kadar koyu çıkmaz maşallahçok güzel çıkmış sağlıcakla devam etsin inşallah Amin
Ay kuzum inşallah yaaa daha önceki aylardaki tedavilerimde çektiğim testlere baktım 8.-9. Gün hiç bu kadar koyu değillermiiiş
İnşallah inşallah mayalam şükürler olsunEe bebiş olunca testler de o şekilde oluyor bugünleri gösteren Rabbime hamdolsun inşallah
İnşallah inşallah mayalam şükürler olsunyarın iğneye gidince kan vercem bakalım 65 in üzerinde gelecek mi sonuç
İnşallah kuzum yarın yazıcam direk sonuç çıkınca100 ve üzeri rahat çıkar sen gönlünü ferah tut bebişin seninle Allah’ın izniyle
İnşallah kuzum yarın yazıcam direk sonuç çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?