Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle. Özelden devam edebilirmiyiz detaylı konuşmak istiyorum

Daha dur ultrason da gör büyüdükçe daha da iyi olacaksın Allah’ın izniyle Allahım sana bağışlasın inşallah sağlıcakla gelsin minik mucize
Ah ah bekleyişler bitmiyor inşallah bir an önce stabil aylara geçebilelim ya
Bence değil çünkü artış oranlı olmuş. İnşallah bebeğin seninledir canım
İnşallah inşallah canım benimm

İnşallah herşey gönlünce kolaylıkla olsun tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın inşallah Rabbim yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın inşallah Amin sonuç çıkınca buraya yaz inşallah şans senden yana olsun

Muhakkak yazarım güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım

Demek ki pazar günü 200 ve üzeri yada 300 le öğrenecektin düşün yani onun için kafanı karıştırma herşey sağlıklı güzel olsun Amin doktorunla görüştün mü ne dedi

Çok şükür canım bugünümze valla bugün klinikteydim yanına uğradım perşembe kese için gün verdiler inşallah sağlıcakla kesemizide görürüz

Çok şükür canım bugünümze valla bugün klinikteydim yanına uğradım perşembe kese için gün verdiler inşallah sağlıcakla kesemizide görürüz

Maşallah canım çok şükür hamdolsun inşallah sağlıcakla keseni de bebişini kalp atımını hepsini duymak nasip olsun Amin

Soru işareti düştü içime
Ben hiç bilmiyordum böyle birsey. 3.gunu cozdurup beşinci güne gelmesini beklemeyi. Çok saçma. Zaten beşinci günüm var. Neden böyle oldu beşinci gün varken dediğimde. Riske atmak istemedik gbi saçma Bi cevap geldi. Bunun kalitesi iyi diyorlar. 3bc, benim de kafamda çok soru işareti oldu. Dediğim gbi eğer ki tutmazsa ırenbede Alper beye taşıyacağım embiriyolari

Para için duygularla oynuyorlar. Çok saçma resmen en düşük kaliteyi koydular. Düşsün de bidaha transfere gelsin der gibi. Memnun kalmadım önermiyorum İzmir bahçeciye gideceklere.umarim tutar. Tutarsa da şanstır.

Evet çok saçma yani bir yandan düşünüyorum mantıklı bir sebep arıyorum ama bulamıyorum Allah hayra çıkarsın iyi düşünelim iyi olsun ben de bursa bahceciyi düşünüyorum ama herhalde adet olana kadar netlesmeyecekAllahim doğru yolu göstersin hepimizin yardımcısı olsun

Yeni gelen doktor funda öge dimi gittiğiniz görüyorum reklamlarini ama kadin nedense çok itici geliyor bana

Kuzum ay çok şükür çok beni de cuma çağırdı canım kese için doktorum kliniğe.daha kan vermeye gerek yok dediler ama ben vericem pazartesi hala çok korkuyorum

Merhaba yazdiginzi okuyup anlamaya çalıştım.ben izmir de tavmergen de tedavi görüyorum benimde embriyolarim 3.gun dondurulmustu hepsi 7 adet olmuştu 2 adeti 5.gune götürmeyi denediler gitmedi (3 5 ocak arasi) 8 ocakta regl oldum embriyolar donduryldu 8 ocak regl mle beraber transfer sürecine girdik 27 ocak ta 3.gun embriyosu 9 11 hucreli 2 adet embriyo transferi oldum kimyasal ile sonuçlandı ve bundan sonra Erol Hoca histeroskopi yapma kararı aldı Rahime çizik atma dedi histeroskopi oldum 25 Mart'ta sonra bu süreç içerisinde İstanbul bahçeci'den Ebru Öztürk Taha Mergen benim gittiğim kliniğe geldi 25 Nisan'da Regl oldum Ebru Hoca ile sürece girdik Ebru hocanın ilk söylediği kalan 3 embriyomu çözdürüp 5 güne götürmek isteği oldu o kadar çok korktum ki tek istediğim ne düşündüğüm zaten o pis sonrası Benim iki tane emri 15 güne denendi gitmedi bunu doktoruma da söyledim risk alması gerektiğini en kaliteli embriyoyu bu şekilde bulacağını söyledi Öyle çok korktum ki şu aradaki 15-20 gün beni mahvetti ve bunları yaptırırken Bir de ben makrofaj Işığımı falan da hazırlattım tekrardan yani olası bir durumda embriyolar Gitmeseydi transferimi iptal olabilirdi üçü embr videomun 2 adeti 5 güne ulaştı embriyolog bir embriyom 14 AB 1 embriyonun 2A olduğunu söyledi İkisi de transfer edildi 14 Mayıs'ta transferim oldum ve çok şükür 21 Mayıs'ta 100 Beta ile güzel sonucu ulaştık 23 Mayıs'ta ve tam 232 geldi yani anlıyorum korkunuzu Ben de çok korkmuştum gitmeyecekler diye hatta gitmezler diye düşündüm

Sizin daha farklı. Benim beşinci günüm zaten var. 3u cozdurmek yerine beşi cozdurselerdi daha mantıklı değil miydi? Ben o yüzden tedirginim. Neyse artık. Umarım sağlıkla tutunur ufaklık
Sizi de tebrik ederim çok sevindim. Sagsalim doğumunu görün inşallah

Merhaba benim de 7 ve 8 hücreli 2 tane 3. Gün embriyom donduruldu. Doktorum ısrarla transfer öncesi çözdürüp 5. Güne tamamlicaz dedi. 30 martta transferim var ama ben de çok korkuyorum ya 5. Güne gitmezse diye. Elimizde başka embriyo da yok. Gitmezse transferim son dakika iptal olucak sizi çok iyi anlıyorum. Dua etmekten başka bir çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…