Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba, benim doktorumda İpek hoca:) sen ne zaman transfer oldun canım?

Ya ben hiç birsey hissetmiyorum rüya gibi geliyor belki o yuzden ve beta düşüyor mu acaba diye anksiyetem artiyo.transfer sonrasi 7.gun 100 9.gun 232 gelmisti beta doktor vermene gerek yok dedi ama ben yarın yine vericem

İyi akşamlar kızlar, bu gün transfer dahi 9 cu günüm biraz önce afedersiniz idrar yaptiktan sonra peçeteye sildiğimde pembe akıntım oldu böyle nir şey başına gelen varmı çok korkuyorum adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor adet mi oluyorum acaba

Hayırlı akşamlar canım ilaç falan kullanıyormusun inşallah hamilesindir Allahım yüzüne baksın inşallah

Ya ben hiç birsey hissetmiyorum rüya gibi geliyor belki o yuzden ve beta düşüyor mu acaba diye anksiyetem artiyo.transfer sonrasi 7.gun 100 9.gun 232 gelmisti beta doktor vermene gerek yok dedi ama ben yarın yine vericem

düşüncelerin çok normal bizde bunu yaşadık sen gönlünü ferah tut eğer vakti zamanı gelmişse nasibi varsa önünde hiç birşey durmaz Allahım yüzüne baksın inşallah sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…