Senin yazdıklarını okumak terapi gibidüşüncelerin çok normal bizde bunu yaşadık sen gönlünü ferah tut eğer vakti zamanı gelmişse nasibi varsa önünde hiç birşey durmaz Allahım yüzüne baksın inşallah sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah
İnşallah canım bakalım keseye ne zaman çağıracaklarYarın da ver artık verme koluna yazıkdoktorun la iletişimde ol ona göre kese günü verirler inşallah
Senin yazdıklarını okumak terapi gibi
28 mayıs yarın ama doktorumla konuşacağımİnşallah yerleşme kanaması olsun hayırlı güzel haberler almanı Rabbim nasip eylesin inşallahkan test günün ne zaman ?
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah yerleşme kanaması olsun hayırlı güzel haberler almanı Rabbim nasip eylesin inşallahkan test günün ne zaman ?
28 mayıs yarın ama doktorumla konuşacağım
Amin canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırızAz kalmış hayırlı haberler Alırsın inşallah Amin
çok heyecanlı girdim ya ama hamdolsun işlem uzun sürmedi sonra ağrı oldu tabi ama normalbir saate çıkanlar olmuş beni tüm gün gözetimde tuttular
Evet evet artış güzel tekrar kan vermene gerek yok 30 mayıs ta kese için cagirdilar ama ben yarın kan vericem yine de ahahahah böyle de manyagimCanımsın benim doktorunla iletişime geçtin mi kese günü verdiler mi heyecanla bekliyoruz inşallah
Evet evet artış güzel tekrar kan vermene gerek yok 30 mayıs ta kese için cagirdilar ama ben yarın kan vericem yine de ahahahah böyle de manyagim
Amin amin amin milyon tane aminnnnVer bakalım madem için rahat değil ama başka verme artık keseye de az kalmış zaten inşallah sağlıcakla keseni ve kalp atımını duymak nasip olsun Amin
Tebrik ediyorum canım gözün aydın olsun inşallah hep böyle güzel artış olurKızlar günaydın bugün kan günümdü kan verdim 428 çıktı iki gün önceki de 245 diklinimiği aradım gayet güzel tebrik ederim dediler 2-3 gün sonra bir daha kan verirsiniz yine istikrarlı artarsa cuma da keseye gelirsiniz dediler
Umarım umarım canım benim. Tam iki kat değil diye biraz tedirgin oldum aslında ama klinik güzel dediiTebrik ediyorum canım gözün aydın olsun inşallah hep böyle güzel artış olur
Yok bencede güzel artmış kafana takma inşallah güzel olucak bebeğin seninledir inşallahUmarım umarım canım benim. Tam iki kat değil diye biraz tedirgin oldum aslında ama klinik güzel dedii
İnşallah canım benim sağolasın allah isteyen herkese sağ salim hayırlısıyla kısmet etsin inşallaahYok bencede güzel artmış kafana takma inşallah güzel olucak bebeğin seninledir inşallah
Ola bilir canım kaç gün embiryosuydu, benimde dünden yoğun sağ kasık ağrım var bu gün konuştum doktorla normal dediKızlarcım merhaba ,
Dün gece şiddetli alt karın ve kasık ağrısı ile acile gittik transfer günü 19 mayıstı 19 unu saymazsak dün 6. Gündü acilde tahlil yaptılar betahcg 8 çıktı doktor hamilelik olabilir dedi bu gün ağrı yine hafif var doktor gel bakalım dedi sizce betahcg nin 8 olması hamilelik belirtisi olabilir mi burda okuduğumda 100 leri falan gördüm .
6. Gün embriyosuydu ama ben böyle bir ağrı çekmedim sanki karnımda birşey var sağ sola dolaşıyor gibiydiOla bilir canım kaç gün embiryosuydu, benimde dünden yoğun sağ kasık ağrım var bu gün konuştum doktorla normal dedi
canım 6. gün daha çok erken o yüzden 8 gebelik belirtisi olabilir test gününün 12. gün olduğunu düşünürsek 60-70 çıkabilir 12. günüKızlarcım merhaba ,
Dün gece şiddetli alt karın ve kasık ağrısı ile acile gittik transfer günü 19 mayıstı 19 unu saymazsak dün 6. Gündü acilde tahlil yaptılar betahcg 8 çıktı doktor hamilelik olabilir dedi bu gün ağrı yine hafif var doktor gel bakalım dedi sizce betahcg nin 8 olması hamilelik belirtisi olabilir mi burda okuduğumda 100 leri falan gördüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?