- 4 Aralık 2024
- 6.984
- 7.472
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.741
İnşallah canım. Doktor hep düşebilir diyordu o yüzden kendimi diğer ihtimale karşı da hazırlıyordum ama hayal kurmaya başlayınca zor oldu kalbinin durduğunu duymak. Rabbim şu an içimizde yaşayan mucizeleri sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ben varmıyımm listeyi bulamadımCanlar bu listede hamiş kalan hamişlerimi hamileliktopiğime bekliyorum çıkın çıkın gelin
Ben varmıyımm listeyi bulamadım
Varımm gördümm tamam canımBen varmıyımm listeyi bulamadım
Tamam canımm buldumm teşekkür edermmTamam canım etiketliyorum oraya seni
Bnde yokum mayalaaTamam canım etiketliyorum oraya seni
Bnde yokum mayalaa
14 mayıs çift transfer pozitif 2.deneme
Yaş 31
Çok geçmiş olsun canım demek ki sağlıklı değilmiş senin bizim seninle transfer günümüzde aynıydı sağlıkla doğsun inşallah diğeri 2li tarama yaptırdın mı canım ben 2 haziranda fetal dna yaptırağım. Cinsiyet belli oldu mu çok heyacanlı dönemler benim 3 gün geriden geliyor bebişAynısı bende de oldu. 8.haftada kalbi durdu küçülmesini bekliyoruz işte başladı küçülmeye. İnşallah kalanı sağlıkla kucağımıza alırız canım
Pozitif alan arkadaşlar birazdaa hamilelik nasıl gidiyor bilgi versenizz
Belirtilerinizzz nee veya rahatmı geçiyor neler oluyorr :)
15 haftadayım ben 12 haftaya kadar çok zorlandım ama şu 3 haftadır hamile gibi değilimm normal zamanımdaki gibiyimm benim gibi olanlar varmıı
İnşallahh canmmm bendede hala sıkıntılar varr ama asla ilk zamanlar gibi değil yanii çok çok daha rahatımm şuann :)Maşallahkuzum sen büyütmüşsün sağlıcakla devam etsin kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin sen artık prenses dönemine geçmişsin darısı başımıza inşallah
Biz daha 1.Trimesterin etkisindeyiz henüz enerji️ yok ve halsizlik mide bulantısı devam ediyor inşallah bugünleri de atlatacağız Allah’ın izniyle
İnşallahh canmmm bendede hala sıkıntılar varr ama asla ilk zamanlar gibi değil yanii çok çok daha rahatımm şuann :)
Arkadaşlarda ne durumdalar merak ediyorum eminim herkes merak ediyordurr belirtiler neler benim gibi ileri haftada olanlr nasıllarr neler oluyorr konuşalım istedim birazz
Tabii canmm inşallahh en önemlisi oo insan birden rahata düşüncede kafada kurmaya başlıyor6.aya kadar güzel geçiyor ondan sonra yine sıkıntılar başlıyoryeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah gerisi önemli değil
Tabii canmm inşallahh en önemlisi oo insan birden rahata düşüncede kafada kurmaya başlıyorsenin ilk gebelikmiysi canm
Ay maşallah yaaaa ne kadar mutlu oldum çift çizgi her gördüğümde kalbim pır pır ediyor
Ayy maşallahh canm oda tüp bebek miydiiYok benim ikinci gebelik nasip olursa kızım 9 yaşında
Ayy maşallahh canm oda tüp bebek miydii
Sen deneyimlisin ozamann ben çok evhamlıyım ya günler geçmiyor resmen
Aminnn inşallahh canımm Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıklı nasip etsin inşallahhSağol canım benim yok kızım doğal oldu ama ondan sonra kendim hiç hamile kalmadım hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen çok doktora gittim geldim en son artık doktor tüp bebek dedi ancak olur onun için tüp bebeğe giriştik sonunda 4.tüp bebekte mucizelerimi buldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin
Sağolasın canım benimmAy maşallah yaaaa ne kadar mutlu oldum çift çizgi her gördüğümde kalbim pır pır ediyorne zaman transfer oldunuz ve kaçıncı gün test yapmaya başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?