Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay cnm çok sevindim bende verdim bekliyorum sonucumu

ay hadi hayırlı haberlerini alalım kuzum ne zaman en son kaçtı senin?
14 mayıs 5 gün çift embriyo aşkm 21 mayıs ta beta 100 23 mayıs ta 232 geldi cuma vermiştim yani en son.bana kan vermene gerek yok cuma kese için gel dediler ama ben duramadım yine de vermek istedim bugun

14 mayıs 5 gün çift embriyo aşkm 21 mayıs ta beta 100 23 mayıs ta 232 geldi cuma vermiştim yani en son.bana kan vermene gerek yok cuma kese için gel dediler ama ben duramadım yine de vermek istedim bugun
İnsan ikna olamıyorrcanımm normall yanii olsun için rahat edicekse öyle iyi yapmışsınn sağlıklıca ilerlesin inşallah

Maşallah canım değerin çok güzel çıkmış katlanarak devam etsin Amin hadi bakalım cuma gününe ne kaldı şunun şurasında

Merhaba canım evet daha 6.günde yeni kana geçmiş olabilir çok erken öğrenmiş oldun gebelik gerçekleşmiş maşallah önemli olan bundan sonra ki artışların devamlı iki katı olarak yükselirse demek ki herşey yolunda o 100 olanlar genelde ya test günü yada 8.gün oluyor bundan sonra beta hızlı bir şekilde yükselişe geçecek sen rahat ol bol bol dinlen canım benimde öyle olmuştu kramplar ve bel ağrısı inşallah hayırlı güzel haberler alırsın inşallah bizi de haberdar edersin

İyi yapmışsın tabi canım insan merak ediyorr. Bende çarşamba tekrar vericem cuma günü de tüp bebek merkezinde bakacaklarmış sonra da ultrason
Maşallah canım değerin çok güzel çıkmış katlanarak devam etsin Amin hadi bakalım cuma gününe ne kaldı şunun şurasında
Günler resmen geçmek bilmiyor sağolasın kuzucummm

İyi yapmışsın tabi canım insan merak ediyorr. Bende çarşamba tekrar vericem cuma günü de tüp bebek merkezinde bakacaklarmış sonra da ultrason

Günler resmen geçmek bilmiyor sağolasın kuzucummm

Hele ne güzel de yakışmış hamişlik takvimi maşallah geçer Allah’ın izniyle inşallah

Ah mayala güzel dileklerin ve enerjin için teşekkür ederim

Yaa canım çok üzüldüm Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
İnşallah canım. Doktor hep düşebilir diyordu o yüzden kendimi diğer ihtimale karşı da hazırlıyordum ama hayal kurmaya başlayınca zor oldu kalbinin durduğunu duymak. Rabbim şu an içimizde yaşayan mucizeleri sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…