- Konu Sahibi mayala katar
- #20.821
Sizin kaç haftalıkValla bilmiyorum. Kuzum ya bende kullanıyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kaç haftalıkValla bilmiyorum. Kuzum ya bende kullanıyorum ama
Daha yarın kese için gidicem 5 haftalık olduSizin kaç haftalık
Amin inşallah ama kafamı karıştıran git gide belirginlesip bugün dünkü belirginligin olmamasıydı.
Yarın kan günüm doktorum da ver dedi zaten bekliyorum yarını ay bu gece uyku tutmaz benibirde progestan fitil adet olmayı engeller mi bilginiz var mı
Embiruyom 3.gun değil beşinci gün. 1.30 cikmamaliydi.Bence erken olmuş test 3.gun embriyosu 6.gun çıkmayabilir moralinizi bozmayın bekleyin test gününüzü.reklamlarda iki gösteriyor demek bir mi evet ilginç yetersiz koca İzmire
Merhaba transferiniz tuttu mu acaba?Benm de transfer sonrası kanamam oldu bana de verdi doktor ama değerim mi düşük yoksa kanama dursun diye mi onu bilmiyorum soracağım gittigimde![]()
Yok yok az değil iyiKızlar bugün gittim doktora Estrofem verdi bugün başlayacakmışım günde 3 tane. Çok değil mi ? Ve ayrıca iğne verecekmiş progestan mı ne hem fitil hem iğne. Bayramın 4. Günü tekrar gidicem de Estrofem düşündürdü beni şuan![]()
15 güne yaparız dedi balımYok yok az değil iyi
Rahim kalınlaştırsın diye veriyor tatlım estrofemi. Bende işe yaramadı dozu az geldi düşün. Rahim uygun kalınlığa ulaşınca da progesteron başlıyorsun. Tahmini transfer ne zaman?
Öyle mi benim aklımda öyle kalmış.sanki şey demiştiniz 5.gun dururken 3.gunu koydular.dedigim gibi yine de ümidinizi kaybetmeyin erken daha kiminin cikmiyorEmbiruyom 3.gun değil beşinci gün. 1.30 cikmamaliydi.
15 güne yaparız dedi balımprogesteron tam ne oluyor aşkım ? İpneyi de Göbekten olursa devlet karşılamıyormuş ama popodan karşılıyormuş çok korkuyorum ya kalp atışı 7. Haftada duyuluyor diye biliyorum 7 hafta iğne mi olcam ben ne zaman başlatıyorlar ?
![]()
Pgt testi yapılmış mıydı? Benim de aynı sorunum var maalesef 40yaşından sonra sağlıklı embriyo oluşumu %10larda o yüzdenn pgt testinden sağlıklı gelmediği müddetçe transfer yapmıyor dr'um. İki defadr olumsuz çıkıyor, Ben de artık umutsuzum. Umarım sağlıklı embriyoya kavuşur sağlıklı bir şekilde çocuğunuz olur. Denemekten başka çare yok veya başka bir yol yöntem bulmakHerkese merhaba.Hepinizin hikayelerini okumak çok iyi geliyor.Umarım anneliği her isteyene Allah nasib eder.Geçen sene ilk tüp denememi yaptım negafit sonuç aldım.Sonrasında defalarca yumurta toplamalar döllenmemeleri gibi bir çok aksilik çıktı.Embriyo oluştuktan sonra ocak ayında tek embriyo transfer oldum ve pozitif sonuçlandı çok mutlu oldum.Herşey çok yolunda gidiyordu,fetal dna testi sonucu bebek sağlıklıydı fakat 17.haftamı doldurdum ve doktora gittiğimde kalbinin 3 gün önce durduğunu öğrendim ve yıkıldım.Tüm o emekler boşa gitti.Bu arada yaşımda 41.Bu sebeple çok umutsuzluğa kapıldım.Transfer için tekrar hazırlanmak istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan yada negatif sonuç almaktan korkuyorum.
Kuzum bana şu an iğne değil fitil verdi. Bebeğin tutunmasına yardımcı bir hormon. O yüzden iğneyle ilgili durumları bilmiyorum ama burda bazı arkadaşlar 12. haftaya kadar kullandılar. O kişiye özel bir tedavi ne söylesek yalan olur.15 güne yaparız dedi balımprogesteron tam ne oluyor aşkım ? İpneyi de Göbekten olursa devlet karşılamıyormuş ama popodan karşılıyormuş çok korkuyorum ya kalp atışı 7. Haftada duyuluyor diye biliyorum 7 hafta iğne mi olcam ben ne zaman başlatıyorlar ?
![]()
Pgt yapılmadı,embriyo çok çıkmadığı için yaptıramadık.Zaten dokturum da pgt yi gereksiz buluyor.Çünkü onun da garantisi olmadığını söylüyorPgt testi yapılmış mıydı? Benim de aynı sorunum var maalesef 40yaşından sonra sağlıklı embriyo oluşumu %10larda o yüzdenn pgt testinden sağlıklı gelmediği müddetçe transfer yapmıyor dr'um. İki defadr olumsuz çıkıyor, Ben de artık umutsuzum. Umarım sağlıklı embriyoya kavuşur sağlıklı bir şekilde çocuğunuz olur. Denemekten başka çare yok veya başka bir yol yöntem bulmak
Ayy şu kalçadan olan iğne kabus gibi. Totonun üstüne oturamıyorsun. Doktorum devlet karşıladığı için bundan vermişti.15 güne yaparız dedi balımprogesteron tam ne oluyor aşkım ? İpneyi de Göbekten olursa devlet karşılamıyormuş ama popodan karşılıyormuş çok korkuyorum ya kalp atışı 7. Haftada duyuluyor diye biliyorum 7 hafta iğne mi olcam ben ne zaman başlatıyorlar ?
![]()
Amin kuzumm inşallah güzel sonuç alırım Allahım herkesin yardımcısı olsunAllah kolaylık versin sana ve bebişine şifa olsun inşallahkişiden kişiye değişiyor eğer bir sorun görülmezse belli bir zaman sonra keserler buna doktorun karar verecektir
Progesteron hem Rahimi hemde gebeliği desteklemek için veriliyor ben de fitil olarak kullanıyorum üç hafta sonra muhtemelen bırakacağım inşallah
![]()
Ayy 12 hafta iğne miKuzum bana şu an iğne değil fitil verdi. Bebeğin tutunmasına yardımcı bir hormon. O yüzden iğneyle ilgili durumları bilmiyorum ama burda bazı arkadaşlar 12. haftaya kadar kullandılar. O kişiye özel bir tedavi ne söylesek yalan olur.
Korkutma kızAyy şu kalçadan olan iğne kabus gibi. Totonun üstüne oturamıyorsun. Doktorum devlet karşıladığı için bundan vermişti.
Valla o dereceKorkutma kızo derece mi ya ??? Ne zaman başladın ne kadar kullandın aşkım