Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin inşallah ama kafamı karıştıran git gide belirginlesip bugün dünkü belirginligin olmamasıydı.

Testin hassasiyetine göre değişebilir burada birkaç kişinin de öyle olmuştu ama çok şükür şimdi bir sıkıntı yok idrara takılma kan testin kesin sonuçtur önemli olan bundan sonraki kan değerin inşallah sağlıcakla katlanır devam eder herşey sağlıklı ilerler sağlıcakla kucağına almak nasip olsun Amin 🤲🥰

Yarın kan günüm doktorum da ver dedi zaten bekliyorum yarını ay bu gece uyku tutmaz beni 😀 birde progestan fitil adet olmayı engeller mi bilginiz var mı

Canım şu an kan testin pozitif regl olmazsın hamilesin yani o lekeler bazen ilaçlardan kaynaklı yada yerleşme kanaması olabiliyor sen gönlünü ferah tut ❤️

Kızlar bugün gittim doktora Estrofem verdi bugün başlayacakmışım günde 3 tane. Çok değil mi ? Ve ayrıca iğne verecekmiş progestan mı ne hem fitil hem iğne. Bayramın 4. Günü tekrar gidicem de Estrofem düşündürdü beni şuan 😅

Kızlar bugün gittim doktora Estrofem verdi bugün başlayacakmışım günde 3 tane. Çok değil mi ? Ve ayrıca iğne verecekmiş progestan mı ne hem fitil hem iğne. Bayramın 4. Günü tekrar gidicem de Estrofem düşündürdü beni şuan 😅
Yok yok az değil iyi :D
Rahim kalınlaştırsın diye veriyor tatlım estrofemi. Bende işe yaramadı dozu az geldi düşün. Rahim uygun kalınlığa ulaşınca da progesteron başlıyorsun. Tahmini transfer ne zaman?

Yok yok az değil iyi :D
Rahim kalınlaştırsın diye veriyor tatlım estrofemi. Bende işe yaramadı dozu az geldi düşün. Rahim uygun kalınlığa ulaşınca da progesteron başlıyorsun. Tahmini transfer ne zaman?
15 güne yaparız dedi balım ☺️ progesteron tam ne oluyor aşkım ? İpneyi de Göbekten olursa devlet karşılamıyormuş ama popodan karşılıyormuş çok korkuyorum ya kalp atışı 7. Haftada duyuluyor diye biliyorum 7 hafta iğne mi olcam ben ne zaman başlatıyorlar ? 🥲

15 güne yaparız dedi balım ☺️ progesteron tam ne oluyor aşkım ? İpneyi de Göbekten olursa devlet karşılamıyormuş ama popodan karşılıyormuş çok korkuyorum ya kalp atışı 7. Haftada duyuluyor diye biliyorum 7 hafta iğne mi olcam ben ne zaman başlatıyorlar ? 🥲

Allah kolaylık versin sana ve bebişine şifa olsun inşallah 🤲❤️ kişiden kişiye değişiyor eğer bir sorun görülmezse belli bir zaman sonra keserler buna doktorun karar verecektir 🫣 Progesteron hem Rahimi hemde gebeliği desteklemek için veriliyor ben de fitil olarak kullanıyorum üç hafta sonra muhtemelen bırakacağım inşallah 🥰

Herkese merhaba.Hepinizin hikayelerini okumak çok iyi geliyor.Umarım anneliği her isteyene Allah nasib eder.Geçen sene ilk tüp denememi yaptım negafit sonuç aldım.Sonrasında defalarca yumurta toplamalar döllenmemeleri gibi bir çok aksilik çıktı.Embriyo oluştuktan sonra ocak ayında tek embriyo transfer oldum ve pozitif sonuçlandı çok mutlu oldum.Herşey çok yolunda gidiyordu,fetal dna testi sonucu bebek sağlıklıydı fakat 17.haftamı doldurdum ve doktora gittiğimde kalbinin 3 gün önce durduğunu öğrendim ve yıkıldım.Tüm o emekler boşa gitti.Bu arada yaşımda 41.Bu sebeple çok umutsuzluğa kapıldım.Transfer için tekrar hazırlanmak istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan yada negatif sonuç almaktan korkuyorum.
Pgt testi yapılmış mıydı? Benim de aynı sorunum var maalesef 40yaşından sonra sağlıklı embriyo oluşumu %10larda o yüzdenn pgt testinden sağlıklı gelmediği müddetçe transfer yapmıyor dr'um. İki defadr olumsuz çıkıyor, Ben de artık umutsuzum. Umarım sağlıklı embriyoya kavuşur sağlıklı bir şekilde çocuğunuz olur. Denemekten başka çare yok veya başka bir yol yöntem bulmak

Kuzum bana şu an iğne değil fitil verdi. Bebeğin tutunmasına yardımcı bir hormon. O yüzden iğneyle ilgili durumları bilmiyorum ama burda bazı arkadaşlar 12. haftaya kadar kullandılar. O kişiye özel bir tedavi ne söylesek yalan olur.

Pgt testi yapılmış mıydı? Benim de aynı sorunum var maalesef 40yaşından sonra sağlıklı embriyo oluşumu %10larda o yüzdenn pgt testinden sağlıklı gelmediği müddetçe transfer yapmıyor dr'um. İki defadr olumsuz çıkıyor, Ben de artık umutsuzum. Umarım sağlıklı embriyoya kavuşur sağlıklı bir şekilde çocuğunuz olur. Denemekten başka çare yok veya başka bir yol yöntem bulmak
Pgt yapılmadı,embriyo çok çıkmadığı için yaptıramadık.Zaten dokturum da pgt yi gereksiz buluyor.Çünkü onun da garantisi olmadığını söylüyor

Ayy şu kalçadan olan iğne kabus gibi. Totonun üstüne oturamıyorsun. Doktorum devlet karşıladığı için bundan vermişti.

Allah kolaylık versin sana ve bebişine şifa olsun inşallah 🤲❤️ kişiden kişiye değişiyor eğer bir sorun görülmezse belli bir zaman sonra keserler buna doktorun karar verecektir 🫣 Progesteron hem Rahimi hemde gebeliği desteklemek için veriliyor ben de fitil olarak kullanıyorum üç hafta sonra muhtemelen bırakacağım inşallah 🥰
Amin kuzumm inşallah güzel sonuç alırım Allahım herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻🥰🍀 ya bana hem fitil hem iğne dedi doktor vallahi ilaçlardan iğnelerden bıktım ay 😅

Back
X