mayala kuzum günaydın. Bu sabah progestan fitile başladım. Nar suyu içmeye devam ediyim mi transfere kadar? Günde bir bardak içiyorum.
Teşekkürler benim regl 2 gün gecikti sadece doktorda bir dönem daha bekleyelim dedi ve ben çok büyük yıkım yaşadım bu nedenle merak ettim bana doktor beklemeyiz demişti ameliyat ederken
acaba beklemek rahim içerisindeki kan akışını nasıl etkiliyor sonuçta histereskopi sonrası gebelik ihtimali daha güçlü bunu herkes söyler bilmiyorum üzüldüm üzülünce doktor gel bi bakalım dedi sonra ben istiyorum diye yapmasın diye gitmedim
Selam herkese bende cumartesi transfer oldumgeçen transferime göre daha sakinim sanki. Dua ediyorum hepimize
merhaba histerekopi olan varsa eğer ne kadar süre, kaç regl dönemi beklediniz transfer için acaba şimdi den teşekkür ederim
Merhaba hustereskopi mi oldunuz bu yüzden mi temmuza kaldı Rahim dinlendirmeyi ondan mi yapıyorlar ben de histereskopi olacagim ondan ne kadar sonra transfer olur net konuşmadı doktorummerhaba henüz transfer olmadım rahmi dinlendiriyoruz nasipse temmuza denk geliyor bakalım siz?
Cumartesi günü transfer oldum ben deSelam herkese bende cumartesi transfer oldumgeçen transferime göre daha sakinim sanki. Dua ediyorum hepimize
Ay hadi güzel haberler vermek nasip olsun birbirimizeCumartesi günü transfer oldum ben dedua edelim bol bol
Merhabalar 31 mayısta transfer oldum ben de.. inşallah hepimizin gönlüne göre olsun
Merhaba hustereskopi mi oldunuz bu yüzden mi temmuza kaldı Rahim dinlendirmeyi ondan mi yapıyorlar ben de histereskopi olacagim ondan ne kadar sonra transfer olur net konuşmadı doktorum
Tamam canım Allah razı olsunYok onun ki normal Dinlenme histeroskopi olmadı ama histeroskopi yaparsan miyomun falan yoksa en az iki regl geçmesi beklenir miyom falan varsa alırlarsa üç regl dinlendiriyorlar
Allah razı olsun sağolun var olunMaşallahcanım hayırlı olsun dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur hayırlı güzel haberler almak nasip olsun İnşallah Amin
Benim test gününe de 11 Haziran dedilerAy hadi güzel haberler vermek nasip olsun birbirimizetest günü 11 Mayıs verdiler bana. önceden idrar yapmayacağım diye söz verdim kendime
Benim test gününe de 11 Haziran dedilersanırım ben bayramda erken gebelik testlerini denerim gibi dayanamam gibi
Canım kusura bakma yazamadım. Tedavi için gittiğim ülkede site açılmıyor oyüzden giremedim transferimi oldum test günümü bekliyorum. Pazartesi günü test günüm. İnşallah güzel haberler alırım
Ben o hataya düştüm , bi daha yapmayacağım diye söz verdim kendimeBenim test gününe de 11 Haziran dedilersanırım ben bayramda erken gebelik testlerini denerim gibi dayanamam gibi
Evet 3.transferimde 8.günde idrardan test yaptım çift çizgi olmuştu silik şekilde.. gerçekten o vakte kadar çift çizgili hiç göremediğim için öyle iyi geldi kiBen o hataya düştüm , bi daha yapmayacağım diye söz verdim kendimekan testinden sonra inşallah evde yapıcam 2 kırmızı çizgiyi görmek için. Böyle bi hayalim var
Dimi ya İnşallah canım, Hayali bile tüylerimi diken diken yapıyor .Evet 3.transferimde 8.günde idrardan test yaptım çift çizgi olmuştu silik şekilde.. gerçekten o vakte kadar çift çizgili hiç göremediğim için öyle iyi geldi kiinsan o pozitifi bir kere bile görmek, olabiliyormuş hissini yaşamak harika bir duygu olmuştu hâlâ unutamıyorum.. inşallah sizin de güzel güzel sonuçlarınız olur benim de bu defa iyi sonuçlar olur inşallah
Canım kusura bakma yazamadım. Tedavi için gittiğim ülkede site açılmıyor oyüzden giremedim transferimi oldum test günümü bekliyorum. Pazartesi günü test günüm. İnşallah güzel haberler alırım
Amin canımHiç önemli değil canım maşallahinşallah hayırlı güzel haberler alırsın inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?