Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

mayala kuzum günaydın. Bu sabah progestan fitile başladım. Nar suyu içmeye devam ediyim mi transfere kadar? Günde bir bardak içiyorum.

Tünaydın canım benim sen iç zararı olmaz transferden sonra artık bırakırsın inşallah hayırlı sağlıklı geçsin bu sürecin inşallah canım benim

Canım canını sıkma olumsuz birşey olsa doktorun riske atmaz histeroskopi sonrası hemen transfer yapılmıyor bildiğim en azından iki regl olması beklenir geç olsun güç olmasın inşallah vakti zamanı gelince hiçbirşey önünde duramaz Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin

Son düzenleme:
Selam herkese bende cumartesi transfer oldum geçen transferime göre daha sakinim sanki. Dua ediyorum hepimize

Aleyküm selam canım maşallah hayırlı olsun transferin dilerim bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunur bırakmaz Allahım seni müjdelesin inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah herşey gönlünce olsun

merhaba histerekopi olan varsa eğer ne kadar süre, kaç regl dönemi beklediniz transfer için acaba şimdi den teşekkür ederim

Merhaba canım en az iki regl beklenir sonra transfer olunur eğer miyom falan alındıysa süreç biraz daha uzar en az üç ay beklenir endişe etme doktorun olumsuz birşey olsa seni bekletmez sonuçta Rahim içinde işlem görülmüş transfer için biraz beklemek gerekiyor hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah Amin

Merhabalar 31 mayısta transfer oldum ben de.. inşallah hepimizin gönlüne göre olsun

Maşallah canım hayırlı olsun dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur hayırlı güzel haberler almak nasip olsun İnşallah Amin

Merhaba hustereskopi mi oldunuz bu yüzden mi temmuza kaldı Rahim dinlendirmeyi ondan mi yapıyorlar ben de histereskopi olacagim ondan ne kadar sonra transfer olur net konuşmadı doktorum

Yok onun ki normal Dinlenme histeroskopi olmadı ama histeroskopi yaparsan miyomun falan yoksa en az iki regl geçmesi beklenir miyom falan varsa alırlarsa üç regl dinlendiriyorlar

marmelad01 nasılsın ne yaptın transfer hazırlığına başladınız mı bizi de haberdar et canım
Canım kusura bakma yazamadım. Tedavi için gittiğim ülkede site açılmıyor oyüzden giremedim transferimi oldum test günümü bekliyorum. Pazartesi günü test günüm. İnşallah güzel haberler alırım

Benim test gününe de 11 Haziran dediler sanırım ben bayramda erken gebelik testlerini denerim gibi dayanamam gibi
Ben o hataya düştüm , bi daha yapmayacağım diye söz verdim kendime kan testinden sonra inşallah evde yapıcam 2 kırmızı çizgiyi görmek için. Böyle bi hayalim var

Ben o hataya düştüm , bi daha yapmayacağım diye söz verdim kendime kan testinden sonra inşallah evde yapıcam 2 kırmızı çizgiyi görmek için. Böyle bi hayalim var
Evet 3.transferimde 8.günde idrardan test yaptım çift çizgi olmuştu silik şekilde.. gerçekten o vakte kadar çift çizgili hiç göremediğim için öyle iyi geldi ki insan o pozitifi bir kere bile görmek, olabiliyormuş hissini yaşamak harika bir duygu olmuştu hâlâ unutamıyorum.. inşallah sizin de güzel güzel sonuçlarınız olur benim de bu defa iyi sonuçlar olur inşallah

Dimi ya İnşallah canım, Hayali bile tüylerimi diken diken yapıyor . hepimizin duaları istekleri kabul olsun

Hiç önemli değil canım maşallah inşallah hayırlı güzel haberler alırsın inşallah Amin

Hiç önemli değil canım maşallah inşallah hayırlı güzel haberler alırsın inşallah Amin
Amin canım çok heyecanlıyım bir sabah uyanıyorum kesin tuttu diyorum daha sonra yine umutsuzluğa kapanıyorum olmadı diyorum. Öyle ne düşüneceğimi bilemedim ara sıra kasık ağrısı dışında pek belirtim yok oyüzden tutmadımı acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…