İnşallah kuzum pozitif haberini ilk vermek istediğim insanlardan birisinSen sadece rahat ol sakın stres yapma pozitif ol hiçbir zaman karamsarlığa kapılma Allah’ın izniyle sonu güzel olucak heyecanla bekliyorum seni Şanssenden yana olsun Haziran Ayı senin Ayın olsun canım Amin Ecmain inşallah
MayalamMaşallah maşallahhamdusenalar olsun bugünlerimize inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım minik mucizelerimizi inşallah Amin
Biz de gönül hocayla on görüşme yapmıştık beğenmiştik ama bursayi tercih ettik mesafeden dolayı Balıkesire olunca tebrikler tekrar darısı bizlere insAllahSisli memorial Gönül hoca
Mayalamve sevgili kizlar hala burdamisiniz ben yeni grup acmissinizdir diye düşünmüştüm ah keşke sizlerle devam edebilseydim mayalam sen artık iki bebeyle benim transfer zamanımda buralarda olmazsın da ne yapacağım sensiz nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır
Kuzucum nasılsın ne zaman transferinMayalamve sevgili kizlar hala burdamisiniz ben yeni grup acmissinizdir diye düşünmüştüm ah keşke sizlerle devam edebilseydim mayalam sen artık iki bebeyle benim transfer zamanımda buralarda olmazsın da ne yapacağım sensiz nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır
Oy kuzum benim bilirim senin güzel kalbini sen o zamanda yetisirsin hepimizeÇok şükür canım Elhamdüllilah iyiyim canım benim sen nasılsın iyi misin biraz toparladın mıinşallah
Canımsın benim keşke beraber yürüseydik bu yolda nasip değilmişAllahım inşallah hayırlı zamanda seni de müjdelendirsin sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim sen yeter ki tekrardan bu yola gir ben yine senin için burada olurum Allah’ın izniyle çokta geciktirme kendini hazır hissedince tekrardan güzel haberlerini Alalım inşallah Amin Ecmain inşallah
Canım benim iyiyim çok sağol toparladım çok şükürKuzucum nasılsın ne zaman transferin
Hayırlısı en kolayı en sağlıklısı seninle olsun kuzum.Canım benim iyiyim çok sağol toparladım çok şükürbenim transfer bir sonraki seneye kalır heralde zaten yeni kürtaj oldum daha eylüle kadar zaten istemiyorlar heralde doktorlar kardesiminde Kasım'da düğünü var onu yapıp öyle birdaha denerim nasipse artık. Sen nasılsın senin ne zaman transferim ya da oldun mu ben sayfaları okuyamadım
Ok süper fikir olmuşHayırlısı en kolayı en sağlıklısı seninle olsun kuzum.
Valla benim ilk transferim taze olucaktı progesteron yüksek geldi iptal oldu. Geçen ay rahim kalınlaşmadı yine iptal oldu. Bu ay rahim çok iyi 3 çizgi çok güzel oluşmuş ama progesteron 2.2 geldi 1.5 üstü yani ama tam sınırda olduğu için ve 3. gün tek embriyom olduğu için doktor kararı bana bıraktı. Ben de artık çok dellendim ve ben istiyorum transfer dedim. Rahim çünkü ilk defa bu kadar iyi gelişti benim. Doktor da önemli olan senin ne hissettiğin dedi. Perşembeye transfer planladık nasipse bakalım.
Embriyoma da rahmime de güveniyorum beni yarı yolda bırakmayacaklar allahın izniyle
Manayla bayramda da kimseyle görüşmeyip evde yatıcam hahahah
Allah razı olsun kuzum ya amin inşallahOk süper fikir olmuşcanım hissettigin doğrudur herzaman umarım sağlıkla ve kolaylıkla kucağına alırsın bu kadar eziyetin mutlaka bir mükafatı vardır umarım bebeklerimizi kucağımiza sağlıkla almamizdir bu mukafatta hem arife günü transferin ne güzel bir gün dua edicem senin için hayırlı haberlerini alırız ins
Oy kuzum benim bilirim senin güzel kalbini sen o zamanda yetisirsin hepimizeiyiyim ya çok şükür iyi olmayıp ne yapacağım ki alıştım artık annemden daha dün döndüm evime ama şimdi bir temizliğe girişirim atarım bütün stresi. Bebeğim ben heralde Aralık ocak gibi denerim birdaha kardeşimin düğününu bir atlatayim hayırlısıyla sonra bakarım nasipse artık
Oyy senin o güzel kalbinden öperim canım arkadasimİnşallah canım Aralık ayı bence iyi Eylül ayı bebeği doğurursun inşallahRabbim bu sefer herşeyin en güzelini nasip etsin gerçekten canı gönülden diliyorum çok sıkıntı çektin inşallah sabrın sonu selamettir Allah’ın izniyle hayırlı sağlıklı güzel evlatların olsun bugünlerin ve yaşadıkların hepsini unutursun inşallah Amin yeterim ya yeter ki senin sağlıklı bir şekilde hamile kaldığını göreyim iki bebeği kucağıma alırım yine size yazarım kuzum ay inşallah o günleri sağlıcakla görmek nasip olsun Amin
Oyy senin o güzel kalbinden öperim canım arkadasimins. Bakalım mevlam ne yazmış kaderimize ins. Güzel şeyler yazmıştır sende kuzucuklarini sağlıkla kolaylıkla kucağına al ins. Rabbim güzel dualarının, bizlere verdiğin umutların, emeklerin karsiligini kat kat versin sana pozitifliğin kalbinin guzelligi burdan bile o kadar iyi geçiyor ki insanın sana yazarken yüzünde gülümseme oluşuyor Allah senden razı olsun hamile kalırsam ins. İlk sana yazacağım
Amin canım Allah razı olsunCanımsın benim o senin kalbinin güzelliği iyi ki tanıdım sizi gerçekten çok memnun kaldımAmin Ecmain inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah yüzünden gülümseme eksik olmasın canım benim o günü heyecanla bekliyorum senin hamile olduğunu bebeğini sağlıcakla kucağına aldığını görmeyi Rabbim nasip eylesin inşallah her daim buradayım ve yanındayım tüm dualarım seninle inşallah Amin
Amin canım Allah razı olsunbir tarafım inanıyor olacak ins. Hala umudum var bu kadar çile boşa çekilmiş olamaz iyiki varsın haberlesicez ins. Bırakmam sizi artık
merhaba arkadaşlar çift embriyo transferi için doktorları nasıl ikna ediyorsunuz bize direk yok deyip kuralları sayıyorlar
Merhabalar Beta kaç olduğunda kese görülmeye gidiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?