- 17 Mart 2012
- 6.652
- 2.412
- 448
Devam et dediyse tamam canim. Ben oksapari kesmistim ama benim bildigin kanamaydi yani. Guzel dusunelim guzel olsun kendini strese sokma su an icinOluyorum kuzum ama onu arttırma dedi 2 günde 1 oluyorum dün oldum iğneyi. Ayrıca oksapar kullanıyorum ona da devam et dedi
Senin ne zaman olmuştu kuzum kanama?Devam et dediyse tamam canim. Ben oksapari kesmistim ama benim bildigin kanamaydi yani. Guzel dusunelim guzel olsun kendini strese sokma su an icin
Benim kese gunu olmustu seninkinden daha sonra yani.Senin ne zaman olmuştu kuzum kanama?
Allah aşkına bu yerleşme kanaması nasıl olur kafayı yedim
Çok şükür çok şükür hep güzel ve hayırşı haberler alalım doğumlarımıza kadar inşallahAmin canım inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah
Çok şükür iyi geçti canım ikisi de artık insan görünümü almış elleri kollarını hareket ettiriyorlardı Elhamdüllilah doktor da hareketli olduğu için zor görüntü alıyorum dedişu an herşey yolunda 8 temmuzda perinotoloji uzmanında randevum var detaylı ultrason olacak inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin
Şu an regl olmam imkansız dimi progesteron kullandığım için. Onlar ne yapmıştı kuzum hatırlıyor musun ilaç vs açısındanBenim kese gunu olmustu seninkinden daha sonra yani.
Ama burdan bildigim bir arkadasimin kipkirmizi kanamasi oldu yerlesme kanamasi bir digerinin de kahve pembe oldu yine yerlesme kanamasi, o kanamadan 2-3 gun sonra testte pozitif gorduler
Evet canim fitil atip yattilar ve progestan kalcadan vurdurdular. Her gun yaptiran da oldu . Regl oldugunu sanmiyorum ilaclar regli engelliyorŞu an regl olmam imkansız dimi progesteron kullandığım için. Onlar ne yapmıştı kuzum hatırlıyor musun ilaç vs açısından
Canm bendede kahverengi lekelenme olduu 3 gün devam etti ama oksaparı kesmişkerdi direk vurma dedilerdi canımŞu an regl olmam imkansız dimi progesteron kullandığım için. Onlar ne yapmıştı kuzum hatırlıyor musun ilaç vs açısından
Ayrica oksapari 3 gun kesmislerdi canim ben de 2 gun kesmistimŞu an regl olmam imkansız dimi progesteron kullandığım için. Onlar ne yapmıştı kuzum hatırlıyor musun ilaç vs açısından
Bendede kestiler canım lekelenme bittikten iki gün sonra falan geri başlamıştmAyrica oksapari 3 gun kesmislerdi canim ben de 2 gun kesmistim
Evet aslinda olmasi gereken bu ama Vignette e doktoru oyle dediyse bilemiyorum bir bildigi vardir herhaldeBendede kestiler canım lekelenme bittikten iki gün sonra falan geri başlamıştm
Yani yerleşme kanaması olması muhtemel. Az kaldı keşke biraz sakin kalsan. Bu arada Kova burcu musun :)Kızlar hemşiremi aradım kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sorun yok hatta olumlu bile olabilir dediama test yapma daha çıkmaz 3. gün embriyosu boşuna moralini bozma dedi. Zaten salı test günümdü pazartesi akşam kan veririm artık.
Sadece peçeteye silince gelen kahverengi-bej arası lekelenme kızlar akıntı falan gibi bile değil.
Evet canim fitil atip yattilar ve progestan kalcadan vurdurdular. Her gun yaptiran da oldu . Regl oldugunu sanmiyorum ilaclar regli engelliyor
Canm bendede kahverengi lekelenme olduu 3 gün devam etti ama oksaparı kesmişkerdi direk vurma dedilerdi canım
Ayrica oksapari 3 gun kesmislerdi canim ben de 2 gun kesmistim
Bendede kestiler canım lekelenme bittikten iki gün sonra falan geri başlamıştm
Evet aslinda olmasi gereken bu ama Vignette e doktoru oyle dediyse bilemiyorum bir bildigi vardir herhalde
Oksapar artiriyor lekelenmeyi
Kızlar küçük bi pıhtı geldi düşük mü yaptım hastaneye gidiyorum başım çok dönüyo bayılcsmYani yerleşme kanaması olması muhtemel. Az kaldı keşke biraz sakin kalsan. Bu arada Kova burcu musun :)
Ah canim haber ver iyi haberler bekliyorum sendenKızlar küçük bi pıhtı geldi düşük mü yaptım hastaneye gidiyorum başım çok dönüyo bayılcsm
Kızlar küçük bi pıhtı geldi düşük mü yaptım hastaneye gidiyorum başım çok dönüyo bayılcsm
Nolur dua edin çok ihtiyacım varSakin kalmaya çalış canm ya musavvir çek Allahın izni ile bişey olmuycak 8 haftayı geçerken bendede kanama oldu yoğun şekilde ve prça gelsi ama çok şükür bişey yoktuu dualarımız seninlee
Ahh ahh seni çok iyi anlıyorum canım sakin kal su iç korkmaa oksaparı kesmeliler bence kötü senaryoo yazma belkide yerleşmedirr inşallahh dualarım seninleNolur dua edin çok ihtiyacım var
Kuzum sakin ol önce strese kapılma Allahim yardımcın olsun inşallah şuan güzel haberlerle çıkıp haber verirsin inşallahKızlar küçük bi pıhtı geldi düşük mü yaptım hastaneye gidiyorum başım çok dönüyo bayılcsm
Kan verdim şimdiKuzum sakin ol önce strese kapılma Allahim yardımcın olsun inşallah şuan güzel haberlerle çıkıp haber verirsin inşallah
İnşallah güzel haberler verirsin canmKan verdim şimdi
Canım benim stres yaptırma kendine bize de haber verNolur dua edin çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?