Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Senin ne zaman olmuştu kuzum kanama?

Allah aşkına bu yerleşme kanaması nasıl olur kafayı yedim
Benim kese gunu olmustu seninkinden daha sonra yani.

Ama burdan bildigim bir arkadasimin kipkirmizi kanamasi oldu yerlesme kanamasi bir digerinin de kahve pembe oldu yine yerlesme kanamasi, o kanamadan 2-3 gun sonra testte pozitif gorduler

Çok şükür çok şükür hep güzel ve hayırşı haberler alalım doğumlarımıza kadar inşallah kıpır kıpır bu bebişler yaa maşallah hepsine de Rabbim güzel haberler aldırsın ayrıntılı ultrason benim travmam ilk gebeliğimde orada öğrenmiştim o yüzden bir değişik oluyorum Allahım her anne babaya perinatologtan güzel haberlerle ayrılmayı nasip etsin

Benim kese gunu olmustu seninkinden daha sonra yani.

Ama burdan bildigim bir arkadasimin kipkirmizi kanamasi oldu yerlesme kanamasi bir digerinin de kahve pembe oldu yine yerlesme kanamasi, o kanamadan 2-3 gun sonra testte pozitif gorduler
Şu an regl olmam imkansız dimi progesteron kullandığım için. Onlar ne yapmıştı kuzum hatırlıyor musun ilaç vs açısından

Şu an regl olmam imkansız dimi progesteron kullandığım için. Onlar ne yapmıştı kuzum hatırlıyor musun ilaç vs açısından
Evet canim fitil atip yattilar ve progestan kalcadan vurdurdular. Her gun yaptiran da oldu . Regl oldugunu sanmiyorum ilaclar regli engelliyor

Yani yerleşme kanaması olması muhtemel. Az kaldı keşke biraz sakin kalsan. Bu arada Kova burcu musun :)

Evet canim fitil atip yattilar ve progestan kalcadan vurdurdular. Her gun yaptiran da oldu . Regl oldugunu sanmiyorum ilaclar regli engelliyor

Canm bendede kahverengi lekelenme olduu 3 gün devam etti ama oksaparı kesmişkerdi direk vurma dedilerdi canım

Ayrica oksapari 3 gun kesmislerdi canim ben de 2 gun kesmistim

Bendede kestiler canım lekelenme bittikten iki gün sonra falan geri başlamıştm

Evet aslinda olmasi gereken bu ama Vignette e doktoru oyle dediyse bilemiyorum bir bildigi vardir herhalde
Oksapar artiriyor lekelenmeyi

Yani yerleşme kanaması olması muhtemel. Az kaldı keşke biraz sakin kalsan. Bu arada Kova burcu musun :)
Kızlar küçük bi pıhtı geldi düşük mü yaptım hastaneye gidiyorum başım çok dönüyo bayılcsm

Kızlar küçük bi pıhtı geldi düşük mü yaptım hastaneye gidiyorum başım çok dönüyo bayılcsm

Sakin kalmaya çalış canm ya musavvir çek Allahın izni ile bişey olmuycak 8 haftayı geçerken bendede kanama oldu yoğun şekilde ve prça gelsi ama çok şükür bişey yoktuu dualarımız seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…