Kanaman devam ediyor mu şuan .sonuç ne zaman cikarKan verdim şimdi
Yok devam etmiyo kanamam olmadı hiç kahve lekelenmem oldu ama pıhtı geldi küçük kuzum çok baş dönmem varKanaman devam ediyor mu şuan .sonuç ne zaman cikar
Korkma canım benim inşallah kötü bir şey yoktur bol dua oku Rabbim sana en hayırlısını versin inşallah kalbim seninleYok devam etmiyo kanamam olmadı hiç kahve lekelenmem oldu ama pıhtı geldi küçük kuzum çok baş dönmem var
Sadece kan mı aldılar xanmYok devam etmiyo kanamam olmadı hiç kahve lekelenmem oldu ama pıhtı geldi küçük kuzum çok baş dönmem var
Kuzum gebelik testi yaptırdık mecburen ilaç veremiyorlar mecburSadece kan mı aldılar xanm
Anldım canm ultrason falan yapmadılarmıı şuan gözükmez zaten ama hani rahim kalınlaşmana falan bakmak için.. eğer yoğun kan gelmediyses korkma canm kahverengi beklemiş kan oluyor yanii bi çok gebede görülen bişey muhtemelen yerleşme kanamasıdır bu sen nasıl oldun ağrın sızın varmkKuzum gebelik testi yaptırdık mecburen ilaç veremiyorlar mecbur
Kuzum kanamam da ağrım da yok ama negatif çıktı 1.2. Hemşire erken demişti teste 3 gün var bilmiyorum üzülmeli miyimAnldım canm ultrason falan yapmadılarmıı şuan gözükmez zaten ama hani rahim kalınlaşmana falan bakmak için.. eğer yoğun kan gelmediyses korkma canm kahverengi beklemiş kan oluyor yanii bi çok gebede görülen bişey muhtemelen yerleşme kanamasıdır bu sen nasıl oldun ağrın sızın varmk
Canim yerlesme kanamasiysa zaten hemen beta salgilanmaz 2 gun sonra test yapmalisin yani pazartesi falan ancakKuzum kanamam da ağrım da yok ama negatif çıktı 1.2. Hemşire erken demişti teste 3 gün var bilmiyorum üzülmeli miyim
Bilmiyorum bu saatten sonra yükseliceğini sanmıyorum bi de pıhtı geldi sonuçtaCanim yerlesme kanamasiysa zaten hemen beta salgilanmaz 2 gun sonra test yapmalisin yani pazartesi falan ancak
Burada cok ornek okudum pihtili olup da hamileligini ogrenen o yuzden umudunu test gunune kadar kesme kuzumBilmiyorum bu saatten sonra yükseliceğini sanmıyorum bi de pıhtı geldi sonuçta
Tabi orası da çok doğru ama hani çok az kaldı ve 1.2 çok düşükBurada cok ornek okudum pihtili olup da hamileligini ogrenen o yuzden umudunu test gunune kadar kesme kuzum
Stres ve karamsarlik da etkiliyor sonucu bence
2 gun once 5 in altin cikip 2 gun sonra 25-30 cikiyor kuzum pozitif dusunTabi orası da çok doğru ama hani çok az kaldı ve 1.2 çok düşük
Gerçekten mi ya ben baya hayattan koptum kuzum üzülmiyim diye demiyosun dimi2 gun once 5 in altin cikip 2 gun sonra 25-30 cikiyor kuzum pozitif dusun
Kuzum beni biliyorsun aylardir hamile kalana kadar bu forumda tum konulari ve eski konular dahil hatmettim desem yeridir. Neler neler okudum. Cok ornek gordum boyle. Test gunune kadar umudunu sakin yitirme tek diyecegim oGerçekten mi ya ben baya hayattan koptum kuzum üzülmiyim diye demiyosun dimi
Amin kuzum zaten negatif olursa doktorumu değiştiricemKuzum beni biliyorsun aylardir hamile kalana kadar bu forumda tum konulari ve eski konular dahil hatmettim desem yeridir. Neler neler okudum. Cok ornek gordum boyle. Test gunune kadar umudunu sakin yitirme tek diyecegim o
Orasi da var tabii ki herseyin sonu degil. En kotu senaryoda tekrar denersiniz ilkte olmayip ikincide olan cok var. Biz de olmazsa eger direkt yurtdisi tatili yapicaz diye sart koymustuk kendimize. Sonra geri donup devam edecektik. Olmamasi durumuna da hazirlikli ol tabii ki ama su an bunu dusunmek icin cok erkenAmin kuzum zaten negatif olursa doktorumu değiştiricem
Biz de aynı şekilde düşünüyoruz bakalım hayırlısı kuzumOrasi da var tabii ki herseyin sonu degil. En kotu senaryoda tekrar denersiniz ilkte olmayip ikincide olan cok var. Biz de olmazsa eger direkt yurtdisi tatili yapicaz diye sart koymustuk kendimize. Sonra geri donup devam edecektik. Olmamasi durumuna da hazirlikli ol tabii ki ama su an bunu dusunmek icin cok erken
Kuzum evet doktorunla konuş ama ilaçlarını bırakma , hiç belli olmaz neler neler oluyorGerçekten mi ya ben baya hayattan koptum kuzum üzülmiyim diye demiyosun dimi
Canım benim Allah razı olsun bakayım bir kaç gün daha gelmezse zaten onları içeceğimBursa Bahçeci Sabri Beye gidicem canım kardesim orda yaşıyor en azından konaklama sorunum olmaz.Şisli Memorial çok istiyordum ama kalacak yer sıkıntısı var maddi anlamda altından kalkamam sanırım.Rabbim herşeyin en güzelini hayırlısıyla nasip etsin hepimizi bebislerine kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?