Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kuzum gebelik testi yaptırdık mecburen ilaç veremiyorlar mecbur
Anldım canm ultrason falan yapmadılarmıı şuan gözükmez zaten ama hani rahim kalınlaşmana falan bakmak için.. eğer yoğun kan gelmediyses korkma canm kahverengi beklemiş kan oluyor yanii bi çok gebede görülen bişey muhtemelen yerleşme kanamasıdır bu sen nasıl oldun ağrın sızın varmk

Kuzum kanamam da ağrım da yok ama negatif çıktı 1.2. Hemşire erken demişti teste 3 gün var bilmiyorum üzülmeli miyim

Gerçekten mi ya ben baya hayattan koptum kuzum üzülmiyim diye demiyosun dimi
Kuzum beni biliyorsun aylardir hamile kalana kadar bu forumda tum konulari ve eski konular dahil hatmettim desem yeridir. Neler neler okudum. Cok ornek gordum boyle. Test gunune kadar umudunu sakin yitirme tek diyecegim o

Kuzum beni biliyorsun aylardir hamile kalana kadar bu forumda tum konulari ve eski konular dahil hatmettim desem yeridir. Neler neler okudum. Cok ornek gordum boyle. Test gunune kadar umudunu sakin yitirme tek diyecegim o
Amin kuzum zaten negatif olursa doktorumu değiştiricem

Amin kuzum zaten negatif olursa doktorumu değiştiricem
Orasi da var tabii ki herseyin sonu degil. En kotu senaryoda tekrar denersiniz ilkte olmayip ikincide olan cok var. Biz de olmazsa eger direkt yurtdisi tatili yapicaz diye sart koymustuk kendimize. Sonra geri donup devam edecektik. Olmamasi durumuna da hazirlikli ol tabii ki ama su an bunu dusunmek icin cok erken

Biz de aynı şekilde düşünüyoruz bakalım hayırlısı kuzum

Amin Ecmain inşallah canım çok iyi düşünmüşsün orası da çok iyi diyorlar burada o doktorda tedavi görenler oldu memnun olduklarını söylediler inşallah sende memnun kalırsın önce Allahtan sonra doktorların eliyle şifanı bulursun inşallah bu sefer mucizeni sağlıklı bir şekilde bulursun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…