Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin kuzum ama test günüm geldi nerdeyse yerleşme kanaması için çok geç bence artık

Benim negatif kızlar. Kalanlara bol şans diliyorum inşallah güzel haberler alırsınız.

Çok geçmiş olsun Rabbim yüreğine gönlüne ferahlık versin inşallah Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin

Kuzucum çok üzgünüm benim de dün negatif geldi bugün adet olucam ama sökülemiyorum gibi. Salı günü test günümdü ama yarın giderim büyük ihtimalle. Çok üzgünüm ben de

İnşallah diğer tedavinde olumlu güzel sonuçlara ulaşırsın inşallah canım benim öyle güzel geçsin ki sonunda mucizene kavuşmak nasip olsun Amin

Sağol kuzum ben ümidimi kestim yeni klinik arayışına girdim

Canım eğer Bursa’da kalıyorsan bahçeciyi hiç düşündün mü belki orada daha farklı teknikleri uygulanabilir tabi yine sen bakarsın neresi aklına yatarsa oraya gidersin inşallah işinin Ehl-i merhametli vicdanlı bir ekibe denk gelirsin inşallah Amin

Canım düşündüm yarın hem bahçeciden hem de başka bir doktordan randevu alıcam haftasonu için. Ön görüşmeye gidicem. Burdan hiç memnun değilim. Bahçeci hakkında fikrin var mı nasıl bir yer

Canım düşündüm yarın hem bahçeciden hem de başka bir doktordan randevu alıcam haftasonu için. Ön görüşmeye gidicem. Burdan hiç memnun değilim. Bahçeci hakkında fikrin var mı nasıl bir yer

Burada o doktora giden arkadaşlar var çok memnun kalmışlardı hatta N nurnaciyee şu an orada tedaviye başladı ben bahçecinin Lab iyi olduğunu biliyorum doktoru da iyiymiş inşallah içine sinen bir yer bulursun önceliğin bahçeci olsun orayla bir görüş belki memnun kalırsın inşallah

Ben de merve arkadaşımızı hatırlıyorum ikizler olmuştu onunla da görüşüyorum bahçeci ilk yer aklımdaki.

N nurnaciyee canım sabri beyle süreç hakkında bilgi verirsen çok mutlu olurum

Kızlar bu arada bişey sorucam bugün kanamam var mesela ama ben hiçbir şekilde ne hemşire ne doktor kimseye ulaşamıyorum pazar günü olduğu için. Bu normal mi? Sizin de tatil günleri ulaşılmaz mı oluyorlar?

Canım ben whatsapptan hemşireme ulaşıyorum bi şekilde geçte olsa dönüş yapıyor pazar günleri.

Kanaman yoğun mu ilaçlarını alıyor musun ?

Canım ben whatsapptan hemşireme ulaşıyorum bi şekilde geçte olsa dönüş yapıyor pazar günleri.
Ben ulaşamıyorum mesela pıhtı geldi falan yazdım dönüş yok akşam oldu. Sonuç olarak ciddi bi mesele yani.
Kanaman yoğun mu ilaçlarını alıyor musun ?
Yoğun değil kuzum ped doldurucak kadar gelmiyor asla ama şöyle progesteron kullandığım için bence sökülemiyorum. Ama adet yani artık pıhtı da geldi kan da geldi ben artık yeni klinik arayışına geçtim yarın kan verip sonlandırıcam burayla ilişkimi

Kuzum hayırlısı olsun belirsizlikte yoruyor insanı çok iyi anlıyorum seni. biraz dinlenip tekrar başlarsın bencede. Ben 4 tedavi gördüm 3 farklı doktorda. İçine sinmediyse hemen değiştir .İlk deneme doktorları bize de tecrübe oluyor ne istediğimizi anlamış oluyoruz sanırım

Değiştiricem canım. Kafam 100 kilo gibi oldu atlatamıyorum tekrar başlama cesaretini nasıl buldun bana bi yol göster. Hiç ara vermek istemiyorum ama korkuyorum

Ben de merve arkadaşımızı hatırlıyorum ikizler olmuştu onunla da görüşüyorum bahçeci ilk yer aklımdaki.

N nurnaciyee canım sabri beyle süreç hakkında bilgi verirsen çok mutlu olurum

Evet Merve de daha önce başka yerde denemesi olmuştu iki defa negatif olmuş sonra bahçeci de çok şükür pozitif almıştı merve fidan tecrübelerini paylaşırsa güzel olur

Değiştiricem canım. Kafam 100 kilo gibi oldu atlatamıyorum tekrar başlama cesaretini nasıl buldun bana bi yol göster. Hiç ara vermek istemiyorum ama korkuyorum

Ben de hiç ara vermedim başlarda iki ay vardı sonra hamilelik oldu ameliyat derken 4 ay sonra başladım o da negatif oldu bu sefer de neredeyse 4 aya yakın ara verdim bilerek çünkü üç negatif almıştım biraz mental olarak toparlanmam gerekiyordu ama çokta ara vermek istemiyordum Amh düşük olduğu için çok şükür Rabbim bu sefer nasip etti sen kendini yeter ki maddi manevi hazır hisset yine başlarsın çok ara vermeden bu sefer inşallah güzel geçer sürecin Amin

Canım benim de negatif olduğunda ilk iki gün hem afedersin siyah pıhtı attı hem de koyu kahverengi lekeler başlamıştı iki gün sonra tam söküldü Progesteron Dan dolayı rahim kalınlaşıyor ondan dolayı yavaş yavaş söküyor ve ben test günüme birgün kala regl oldum kanama olunca anladım tuttmadığını ertesi gün yine de formalite kan testine gittim zaten 0.01 birşey çıkmıştı

Aynı şeyleri yaşıyorum kuzum

Ah kuzum benim 3 yıldır uğraştım . Benim embriyolarım bile oluşmadı Opu olup tedavim iptal olıyordu . Çok zor maddi manevi çok yorucu o kadar iyi anlıyorum ki. Bu yol böyle zorlu bi yolculukmuş. Çocuk denediğimiz zamanlarda eşimle diyorduk ki aman canım nolucsk tüp bebekle hemen yaparız. O kadar cahilmişim bu konuda, bu tedavi çocukça sonuçlanıyor kesin diye düşünmüştük. Ama öyle değil bak burada bi sürü insanla sohbet ediyoruz tanışıyoruz , herkes ne mücadelelr veriyor ama yılmadan usanmadan yollarına devam ediyor. Şuan çok yoruldun iğneler ilaçlar kendine biraz zaman ver . İmkanın varsa bi tatile gidin havanız değişsin . Ben online terapi de aldım bu süreçte bana iyi geldi. Sonra tekrar başladım sende öyle yaparsın haksızlık etme kendine sen zaten inanılmaz mücadele verdin şuan , maç bitmedi pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…