Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim kliniğin saçmalıkları işte canım

Canım 3.gunu yetişmiş olacağım artık en iyi ihtimal randevu aldım artık bakalım ne olacak dua edin lütfen

Anladım canım inşallah bu sefer herşey gönlünce güzel kolay geçsin inşallah dilerim burası sana uğur getirsin Amin

Tabi ki nasiptir ama önlemler alınması lazım benim de ilk tüp bebekte hiç döllenme olmadı ama 2.tüp bebekte önlem alınacağı söylendi böyle durumlarda piezzo uyguluyorlar benim çok şükür ondan sonra ki tüp bebeklerde döllenme oldu birde spermlere cip takıyoruz dedi en hareketli sağlıklı kaliteli sperm hangisi görünüyorsa onu seçip döllenmeye alıyorlar durumun olsaydı özel de yapardın iyi bir ekip bulup illa ki bir çaresi vardır başından savmışlar resmen çok üzüldüm senin adına Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin benim Amh 0.05 sana göre daha düşük galiba bende her daim dört toplandı bu tedavimde 6 toplandı ilk defa bende 300 doz menogon vurdum

Benim kliniğin saçmalıkları işte canım

Saçmalık ki saçmalık benim bildiğim regle beraber hormon ilaçlarına başlanır benimkiler de 2.gün başlatıyor ki Rahim ancak hazırlanıyor birde benim yumurtalar kontrolsüz çatlama ihtimali var onun için iki aşılamam iptal olmuştu ondan çok temkinli ilerledi sık sık muayene oldum kan aldılar her gittiğim de titizlikle yürütüldü insan o kadar emek veriyor bunlarda farkında sürecin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu en ufacık hata tedavinin iptal olmasına bile sebep olabilir

Bende başlarından savdıklarını düşünüyorum. Kalbimi karartmak istemiyorum ama aklıma kötü şeylerde geliyor yumurta kaliteli ise başka işler mi çevriliyor bilmiyorum herşeyi duyuyoruz artık heryerde. Öyle bir his geldi içime. Allah fırsat vermesin inşallah kötülük düşünmelerine ilk denemede hem yaşım ortada hem amh düşük bir vitamin bile vermedi. Hatta istedim ne gerek var dedi. 2.denemede vitamin vereyim sana bari dedi maalesef maddi imkanım uysa özele giderdim .Açıkçası Hakkımıda kullanmak istedim devlette. Acaba vitamin vs kendi kullandığın sana çok iyi geldiğini düşündüğün vitamin vs var mı belki banada şifa olur

Amin canım artık güven kalmadı maalesef insanın aklına herşey geliyor Allahım inşallah öyle insanlarla karşılaştırmasın Amin bende sigortadan faydalandım yaşımdan dolayı bana sadece folik asit dedi iç eşime de söyledi tedaviden en az bir ay önce vitamin içmelisin dedi ben birde kabak çekirdeği yaban mersini organik yumurta çok yedim eşimde bitter çikolata ve kabak çekirdeği çok yedi belki onlar fayda etti mi bilemiyorum ben birde tedaviye başlamadan önce niyet ettim 70 bin Ya Musavvir çektim birde 41 yasini şerif dağıttım 70 tane Meryem Suresi okuttum ben dedim elimden geleni yapayım gerisi Rabbimin takdiri ve bu benim 4.tüp bebeğim di çok şükür Rabbim yüzüme güldü darısı senin başına inşallah canım Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin Amin

Çokk aminn canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun verdiğin bilgilerden dolayı Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla al yavrunu kucağına

Çokk aminn canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun verdiğin bilgilerden dolayı Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla al yavrunu kucağına

Amin Ecmain inşallah sağol canım Allah razı olsun kardeşim inşallah senin de güzel müjdeli haberlerini almak dileğiyle inşallah

Ya avokado yiyorum ama ananas iki oldu duyuyorum onu da alayım bari yiyorum canım ya kabak çekirdeği neler aldım dikkat ediyorum anlamadım oncekinde pat diye başlamıştık sigara içiyordum bıraktım aniden stres yaptı o ve takviye vs yoktu 7tane olmuştu hemen bunda bence sabri hoca ilaç tedavisini yetersiz mi yaptı bilmiyorum gonal f olmalıydı belki hayırlısı bakalım Rabbim neyler moral bozmak yok iyi düşünelim iyi olsun aminn insAllah canım benimRabbim hepimizi sevindirsin

Eğer ki bilerek yapılan bir ihmal, yanlış uygulama varsa hakkımı helal etmiyorum

Eğer ki bilerek yapılan bir ihmal, yanlış uygulama varsa hakkımı helal etmiyorum

Amin canım benim bazı merkezler iş olsun diye yapıyor gerçekten tedavileri umursamıyorlar bile dilerim bu sefer gönlüne göre bir yer bulursun inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Amin canım benim bazı merkezler iş olsun diye yapıyor gerçekten tedavileri umursamıyorlar bile dilerim bu sefer gönlüne göre bir yer bulursun inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Amin kuzum bu hafta iki yerle görüşücem işte belki tedaviye başlayıp embriyo dondururum ama transferi biraz ertelicem gibi. Korkuyorum hazır hissetmiyorum şu an için

Amin kuzum bu hafta iki yerle görüşücem işte belki tedaviye başlayıp embriyo dondururum ama transferi biraz ertelicem gibi. Korkuyorum hazır hissetmiyorum şu an için

Tabi canım sen tedavini yap dondur belki kendi doktorun da taze transfer bile yapmaz ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman transferini olursun inşallah önce tedavini yap sonra ufak bir tatil kendini toparla pozitif bir şekilde transferine odaklan inşallah bu sefer olucak Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…