Tatlım , omega 3 , D vitamini kesin al. Demir değerine baktır o da çok önemli eğer eksiklik varsa onu da al. kabak çekirdeği kesin ye. İçeriği folik asit açısından zengin. Karbonhidratı çıkar hayatından. Yürüyüş yap. Bol su iç. Meyve olarak yaban Mersini ananas mutlaka ye. Sabahları yumurta ve avakado mutlaka ye. Bunları en az üç ay yapmak lazım. Ben 2 aydır düzenli yapıyorum. Reglim biraz düzene girmeye başladı.Bende başlarından savdıklarını düşünüyorum. Kalbimi karartmak istemiyorum ama aklıma kötü şeylerde geliyor yumurta kaliteli ise başka işler mi çevriliyor bilmiyorum herşeyi duyuyoruz artık heryerde. Öyle bir his geldi içime. Allah fırsat vermesin inşallah kötülük düşünmelerineilk denemede hem yaşım ortada hem amh düşük bir vitamin bile vermedi. Hatta istedim ne gerek var dedi. 2.denemede vitamin vereyim sana bari dedi maalesef maddi imkanım uysa özele giderdim .Açıkçası Hakkımıda kullanmak istedim devlette. Acaba vitamin vs kendi kullandığın sana çok iyi geldiğini düşündüğün vitamin vs var mı belki banada şifa olur
Aralıkta hsg çekinmiştim kuzum ama tekrarlamam gerekir mi acabaAynen valla benimde öyle oldu evlendim üç ay sonra miyom ameliyatı oldum. 4-5 ay bekleme süresi bitti benim doktor direk tüp bebek dedi bizde o panikle gittik ne bir vitamin desteği ne bir yumurta takibi. Ben foliküllerimin azlığını tüp bebekte öğrendim çünkü diğer doktorum 5 ay gittim adama demedi ki solda var sağda yok diye. Vitamin desteği de yok. Bana dediği tek şey zayıfla ya tamam oky zayıflamam gerekir ya arkadaş tek sorun o mu ? Ameliyatımı o yaptı çok iyi doktor ama bence o an akıllarına gelirse söylerler. Ben soruyorum hocam şöyle olur mu hmmm olabilir diyor. Bide özel hastane anasını en fazla beş dk kalıyorum içerde. Neyse tek doktora bağlı kalma imkanları zorlayacaz artık yeter ki rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Bir de canım femara ve ovitrelle ile geçen ay denedim olmadı. Bende hgs filmi de çekilmedi direk tüp bebeğe gittiğimiz için. Ama sen bir ay dene. Daha yeni zaten bir sürü hormon ilacı aldın dinlenmek için Femara ile devam et.
6 aya kadar yeter diyorlar da bir sıkıntı yoksa çekme bence. Tabi yok ben doğal yoldan gidcem bir süre dersen doktora da danış. Direk tüp bebek dersen zaten hgs gerek yok.Aralıkta hsg çekinmiştim kuzum ama tekrarlamam gerekir mi acaba
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepsini yapacağım inşallah müjdeli haberler alırızTatlım , omega 3 , D vitamini kesin al. Demir değerine baktır o da çok önemli eğer eksiklik varsa onu da al. kabak çekirdeği kesin ye. İçeriği folik asit açısından zengin. Karbonhidratı çıkar hayatından. Yürüyüş yap. Bol su iç. Meyve olarak yaban Mersini ananas mutlaka ye. Sabahları yumurta ve avakado mutlaka ye. Bunları en az üç ay yapmak lazım. Ben 2 aydır düzenli yapıyorum. Reglim biraz düzene girmeye başladı.
Tabiki tercih senin kuzum bide orda dene inşallah güzel sonuçlar alırsınNovafertilde başladım ama opudan sonrasını getiremedik. Necati Özçimen’e giderim ben. İyi doktordur ama ben şansımı başka yerde denicem. Antalya ıvf Kemal Özgür hoca çok iyidir. Bide ben bi yerde bişeyi bi kere denerim sonra şans veremiyorum maalesef. Konya da bir çok doktora muayene de oldum. Medıcana Hüsnü alptekin çok iyidir ama tüp bebekle ilgilenmez. Necati hoca da çok iyidir. Bir çoğuna gittim fosss. Ya doktordan ziyade laboratuvar ve ekipte çok önemli. Yani merkeze girdiğin anda kendini çok iyi hisssetirmeleri lazım. Ulan keyfimizden oraya gelmiyoruz zaten kendimizi eksikmiş gibi hissediyoruz umutlarımız tükenmiş ki size gelmişiz. Az insan gibi davranın. Antalyaya ilk muayenemi orda oldum ve ameliyat olmamı o doktor demişti ve inanılmaz güleryüzlü iyiler. Kesinlikle adamların parayla işi yok onu anladım.
Kuzum Buda çok garip benim iki doktorum da hsg yi görmeden asla tedaviye başlamadı biz ilki olumsuz olunca genetik test bile istediler o kadar detaya indiler yani ki bizim problemimiz sperm kaynaklıydı bende sorun olmamasına rağmen hsg olmadan tüp bebeğe başlamadık6 aya kadar yeter diyorlar da bir sıkıntı yoksa çekme bence. Tabi yok ben doğal yoldan gidcem bir süre dersen doktora da danış. Direk tüp bebek dersen zaten hgs gerek yok.
benim ameliyatımı yapan doktor öyle bir acil şekilde tüp bebek dedi ki hemen buraya gidin dedi doktor ismi verdi bizde hoop gittik. Benimde yaş 40 bazı hormon değerlerim de sıkıntılıydı dediğin gibi araştırmadan gittik. Olayım içine girince sorgulamaya başladık. Seçil kahveci geçen duydum hatta gideyim mi diye düşündüm. Eşim artık çok sıkıldı karar ver dedi. Antalya’daki merkez bizim çok tanıdık gitti oraya ve hepsi çok şükür pozitifle döndüler. Sizin adınıza da çok sevindim.Tabiki tercih senin kuzum bide orda dene inşallah güzel sonuçlar alırsınnovafertili daha kapsamlı araştırsaydın zaten çokta önerilmediğini duyardın diye düşünüyorum ben önce şehir hastanesinde bir deneme yaptım olumsuz oldu embriyolarım kaliteli oluşmadı bile bence labaratuvarla çok Alakası var ondan 8 ay sonra medova Seçil kahveciye başladım işinde iyi bir doktor yavaş ve emin ilerliyor ve hakkında birsürü güzel yorum var çok şükür orda 3 tane en iyi kalitede 5AA kalitede embriyolarım oluştu ve şu an hamileyim için rahat etsin Antalya’da bir dene sonrasında yine ihtiyaç olursa Seçil hanım da bir aklında bulunsun derim
İnşallah sende pozitifle dönersin dualarım seninlebenim ameliyatımı yapan doktor öyle bir acil şekilde tüp bebek dedi ki hemen buraya gidin dedi doktor ismi verdi bizde hoop gittik. Benimde yaş 40 bazı hormon değerlerim de sıkıntılıydı dediğin gibi araştırmadan gittik. Olayım içine girince sorgulamaya başladık. Seçil kahveci geçen duydum hatta gideyim mi diye düşündüm. Eşim artık çok sıkıldı karar ver dedi. Antalya’daki merkez bizim çok tanıdık gitti oraya ve hepsi çok şükür pozitifle döndüler. Sizin adınıza da çok sevindim.
Ya ben şu şekilde öğrendim yanlışta olabilir. Hgs tüp kanalların açık olup olmadığını öğrenirsin. Tüp kanalları kapalıysa sperm içeri girmez yumurta ile döllenmez. Tüp bebekte zaten yumurtayı alıp dışarda dölleyip rahmin içine yerleştiriyorlar. Doktor bana maket üzerinde gösterdi. Bende sordum ona gerek var mı diye yok dedi bana. İnan ben bu diyetisyenler ve kadın doğum uzmanları kadar birbirleriyle zıtlaşan meslek dalı görmedim.Kuzum Buda çok garip benim iki doktorum da hsg yi görmeden asla tedaviye başlamadı biz ilki olumsuz olunca genetik test bile istediler o kadar detaya indiler yani ki bizim problemimiz sperm kaynaklıydı bende sorun olmamasına rağmen hsg olmadan tüp bebeğe başlamadık
Valla çok garip geldi bana kuzum dediğim gibi bizde problem erkekte olmasına rağmen şehir hastanesindeki doktorum hiçbir işleme başlamadan önce hsg istedi onun sonucuna göre tedavi başladı ve seçil hanıma gittiğimde de ilk sorduğu hsg diYa ben şu şekilde öğrendim yanlışta olabilir. Hgs tüp kanalların açık olup olmadığını öğrenirsin. Tüp kanalları kapalıysa sperm içeri girmez yumurta ile döllenmez. Tüp bebekte zaten yumurtayı alıp dışarda dölleyip rahmin içine yerleştiriyorlar. Doktor bana maket üzerinde gösterdi. Bende sordum ona gerek var mı diye yok dedi bana. İnan ben bu diyetisyenler ve kadın doğum uzmanları kadar birbirleriyle zıtlaşan meslek dalı görmedim.
Canım saat 15.30 da randevum şu an yoldayım pertim çıktıSaat kaçta randevun ben de perşembe günü gidicem canım
Dur bakalım Antalya nasıl bir tedavi uygulayacak. Ya medovaya ilk kadın bi doktora gittim ismini söylemiyim şimdi. Kan değerlerime baktı fsh 17 felandı. Düşünün evlenmişim üç ay sonra gideyim bi doktora kan değerlerime baktırayım bi doktor görüşü alayım diye gittim. Kadın direk bana senin çocuğun olması çok zor menopoza da girebilirsin dedi. Ben şok odadan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum ve öyle acımasızca söyledi ki. Alttan muayene iki saniye baktı rahmin iyi dedi sadece. Ertesi gün antalyaya gidecektik eşim dedi ki gel şu Kemal Özgür hocaya muayene ol dedi. Hani ilk etapta tüp bebek aklımda hiç yoktu. Allahtan hemen aldılar adam muayene etti rahmin de sağda 12 cm solda 10 cm miyom var acil ameliyat dedi. Hiç korkma ameliyattan sonra değerlerin normale döner dedi. Biz hemen konyaya geldik Hüsnü hocayı bulduk bir hafta sonra ameliyat oldum ve benim süreç öyle başladı. O kadın doktoru asla unutmam sen kocaman iki mayomu görme ve fsh değerine göre karar ver. Ameliyattan sonra benim Fsh 10un altına düştü ve neredeyse karnımdan bir bebek çıkardılar. O yüzden tekrar antalyaya gidelim hem elimizde çok güzel örneklerde var. Mental olarak en azından kafam rahat olacak önemli olan o zaten.Valla çok garip geldi bana kuzum dediğim gibi bizde problem erkekte olmasına rağmen şehir hastanesindeki doktorum hiçbir işleme başlamadan önce hsg istedi onun sonucuna göre tedavi başladı ve seçil hanıma gittiğimde de ilk sorduğu hsg di
Kesinlikle öyle kuzum en önemlisi kafanın rahat olması rahat hissettiğin yerde tedavi görmek inşallah pozitif sonuçlanırDur bakalım Antalya nasıl bir tedavi uygulayacak. Ya medovaya ilk kadın bi doktora gittim ismini söylemiyim şimdi. Kan değerlerime baktı fsh 17 felandı. Düşünün evlenmişim üç ay sonra gideyim bi doktora kan değerlerime baktırayım bi doktor görüşü alayım diye gittim. Kadın direk bana senin çocuğun olması çok zor menopoza da girebilirsin dedi. Ben şok odadan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum ve öyle acımasızca söyledi ki. Alttan muayene iki saniye baktı rahmin iyi dedi sadece. Ertesi gün antalyaya gidecektik eşim dedi ki gel şu Kemal Özgür hocaya muayene ol dedi. Hani ilk etapta tüp bebek aklımda hiç yoktu. Allahtan hemen aldılar adam muayene etti rahmin de sağda 12 cm solda 10 cm miyom var acil ameliyat dedi. Hiç korkma ameliyattan sonra değerlerin normale döner dedi. Biz hemen konyaya geldik Hüsnü hocayı bulduk bir hafta sonra ameliyat oldum ve benim süreç öyle başladı. O kadın doktoru asla unutmam sen kocaman iki mayomu görme ve fsh değerine göre karar ver. Ameliyattan sonra benim Fsh 10un altına düştü ve neredeyse karnımdan bir bebek çıkardılar. O yüzden tekrar antalyaya gidelim hem elimizde çok güzel örneklerde var. Mental olarak en azından kafam rahat olacak önemli olan o zaten.
Merhaba bende Özkan beyde tedaviye başlıycam da bir şeyi merak diyorum iki embriyo transferi yapmıyorlar mı acaba kendimiz ikiz olmasını istesekte yani bilginiz var mıİlk transferim olumsuz oldu herşey normal güzel olmasına rağmen yani doktor biraz sert duruyor yapısı gereği sanırım ama iletişim sıfır muayenede 5 dakika görüyorsun sonra asistanı reçete yazıyor gönderiyor hani doktor seninle konuşup rahatlatmıyor güler yüzlü fazla değil ciddi bir doktor yani bende Instagram'da görüp yorumları okuyup gitmiştim 2. Transferim de olumsuz olursa eğer (Allah korusun) bidaha gitmem değiştirmeyi düşünüyorum
40 yaş üstü yapıyorlar ama sizin geçmişiniz risk durumunuz bunlar da önemliMerhaba bende Özkan beyde tedaviye başlıycam da bir şeyi merak diyorum iki embriyo transferi yapmıyorlar mı acaba kendimiz ikiz olmasını istesekte yani bilginiz var mı
Kendi isteğimizle neden çift koymuyorlar ki ya sosyal medyada falan hep var yaşı küçük olup çift embriyo ile ikiz bebeği olan40 yaş üstü yapıyorlar ama sizin geçmişiniz risk durumunuz bunlar da önemli
ediğim gibi onların geçmişini bilmek lazım. 20li yaşlarda menopoza giren kadınlarımız var maalesef. 20 li yaşlarda yumurta rezervi çok çok düşüktür. Zaten şu sosyal medya detay vermeden herşeyi mükemmelmiş gibi anlatmayı çok severler. Doktorunuzdan isteyin uygun görürlerse yaparlar.Kendi isteğimizle neden çift koymuyorlar ki ya sosyal medyada falan hep var yaşı küçük olup çift embriyo ile ikiz bebeği olan
Gittiğim merkeze sordum 35 yaş üstü ve iki kez başarısız olanlarda diyorlar sağlık bakanlığının kararı falan çok saçma değil mi ama ya ne bi sgk ile anlaşmaları var ne bi şey tamamen özel yani. Benim rezerv düşüklüğüm falan yok ama çok istiyodum ikiz olmasını ama istesemde yapmıcaklar demek kiD
ediğim gibi onların geçmişini bilmek lazım. 20li yaşlarda menopoza giren kadınlarımız var maalesef. 20 li yaşlarda yumurta rezervi çok çok düşüktür. Zaten şu sosyal medya detay vermeden herşeyi mükemmelmiş gibi anlatmayı çok severler. Doktorunuzdan isteyin uygun görürlerse yaparlar.
Sizin yaş kaç ? Amh ?Gittiğim merkeze sordum 35 yaş üstü ve iki kez başarısız olanlarda diyorlar sağlık bakanlığının kararı falan çok saçma değil mi ama ya ne bi sgk ile anlaşmaları var ne bi şey tamamen özel yani. Benim rezerv düşüklüğüm falan yok ama çok istiyodum ikiz olmasını ama istesemde yapmıcaklar demek ki
27 yaş amh 1 buçuk yıl önce 3,82 çıkmıştı şimdi baktırdım 6.28 çıktıSizin yaş kaç ? Amh ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?