- 3 Aralık 2024
- 288
- 312
- 18
- 42
Bahceciden mi canım anlayamadımYa
Yaaa idareyle konuşup izin aldım yarın yola cikacagim otobüs bileti ancak bulabildim Perşembe günü orda olmuş olacagim üçüncü günüm olacak arayıp randevu almama gerek var dimi
Kizlarrr bugün hastalandım cuma günü doktora görünsem geç mi olur 4.gunum oluyor ama yetişemiyorum
Ya
Yaaa idareyle konuşup izin aldım yarın yola cikacagim otobüs bileti ancak bulabildim Perşembe günü orda olmuş olacagim üçüncü günüm olacak arayıp randevu almama gerek var dimi
Kuzum ben yumurta büyütmeye adetten bir hafta sonra başlamıştım. Adetle değil. Bayram girmişti çünkü araya.
Bahceciden mi canım anlayamadım
Bu arada kızlar benim modum çok düştü bu ikinci kontrol adetin 8.gunu 2olgun yumurta var öncekinde dikkat etmemiştim bile kendime her anlamda ama 7yumurta olmuştu bu ilaç planlaması mi az geldi yani amh düşük ama 8ayda bu kadar değişir mi perşembe kontrole çağırdı o gün toplama gününe karar verecek cmrtsi olur muhtemelen insAllah bu yumoslar sağlıklı ve iyi çıkar lutfen Allahimbir tane daha bari gelse insAllah bakalim toplama zamanı olgunlaşan olursa alırım dedi ya da tekrar toplama yaparım dedi
Amin canım Allah razı olsun inşAllah öyle olur Rabbim onları korusun sağlıklı güzel etsin de müjdemize vesile etsinBazen maalesef iki ayda bile değişiklik gösterebiliyorinşallah bunlar senin altın embriyoların olur inşallah Amin eğer az çıkarsa havuz sistemi yapabilir transfer yapmaz tekrar yumurta toplayabilir hakkında hayırlısı güzeli olsun inşallah Amin yeter ki sonunda mucizene kavuşmak nasip olsun
Benim doktorum taze transfer istiyorsan adetin 2. Günü başlamamız gerekir çünkü rahmi hazırlamak için de ilaç veriyorum demişti. Geçen ay regl bitimine doğru gittiğimde dondurma yapacaz demişti bende istememiştim.Kuzum ben yumurta büyütmeye adetten bir hafta sonra başlamıştım. Adetle değil. Bayram girmişti çünkü araya.
Amin canım Allah razı olsun inşAllah öyle olur Rabbim onları korusun sağlıklı güzel etsin de müjdemize vesile etsinevet havuz yaparim belki dedi bakalım en hayırlısı güzeli olsun insAllah varmıydi benim durumumda canım yani iki çıkıp sağlıkla alınıp tutan korkuyorum onlara bir şey olmasin insAllah
Evet doktorda öyle söyledi de yani kalitesi önemli dedi Aminn canım Amin insAllah öyledirKorkma inşallah Allahım yüzünü güldürsün inşallah önemli olan sayı değil kalitesi iki tanedir ama belki de sana bebeklerini getirecek yumurtalardır bilemezsin evet hatta bir bayan da iki adet çıkmıştı birisi 5.güne kadar gitti taze transfer olmuştu
İnşallah canım benim az olsun bizim olsunEvet doktorda öyle söyledi de yani kalitesi önemli dedi Aminn canım Amin insAllah öyledirtoparlanacagim inşallah öyle beklemediğimden oldu Allahin izniyle insAllah bebeklerimdir onlar Allah razı olsun canım benim
Arkadaşlar ben 2.denemeyi de yaptim zaten tek yumurta vardı kaliteli çıktı fakat döllenme olmadı( Neden olmaz ne etkiler bilen arkadaşım var mı neyi eksik yapıyorum acaba ya da yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Takviye olarak selenyum çinko omega d vitamini kullanıyorum venatura markanın. Dr'un verdiği sadece Multiferplus vitamin ve folikasit folicson kullanıyorum. Yani nasıl yumurta arttırılır bilgisi olan arkadaşım var mı
Aynen öyle canım insAllah aminn Allah razı olsunİnşallah canım benim az olsun bizim olsungüzel haberlerini alalım inşalalh
Evet canim Sabri hocadan Perşembe günü için randevu aldım yarın sabah yolcuyumBahceciden mi canım anlayamadım
Canım 3.gunu yetişmiş olacağım artık en iyi ihtimal randevu aldım artık bakalım ne olacak dua edin lütfenTabi ki bugünden ara durumunu anlat doktorla görüşmesen bile telefonda hemşireler bakar onlar doktora söyler ona göre seni çağırırlar randevu al muhakkak uzun yoldan geleceğini söyle kazasız belasız yetişirdin inşallah dilerim sürecin çok güzel geçsin Amin
3ay sonra 40 olucam. Amh 0.35lerde. 300gonal f ile başladım yumurta büyüyene kadar 300le bitirdim. Sordum embriyologa neden diye. Yumurta mı yoksa sperm mi kötü diye. 2side değil diyo . E niye diyorum bunu bizde açıklayamıyoruz kısmet diyoCanım yaşın kaç Amh kaç birde eşinin sperm de sıkıntı da olabilir döllenme olmasa spermle alakalı da olabilir yumurta artırılmaz normalde senin vücudunla alakalı vücudun o kadar üretiyordur birde hormon ilacı Kaç dozla başladılar sonra
Canım benim hiç belli olmaz beslenmene dikkat et kabak çekirdeği ye ananas ye bugünden yardırBu arada kızlar benim modum çok düştü bu ikinci kontrol adetin 8.gunu 2olgun yumurta var öncekinde dikkat etmemiştim bile kendime her anlamda ama 7yumurta olmuştu bu ilaç planlaması mi az geldi yani amh düşük ama 8ayda bu kadar değişir mi perşembe kontrole çağırdı o gün toplama gününe karar verecek cmrtsi olur muhtemelen insAllah bu yumoslar sağlıklı ve iyi çıkar lutfen Allahimbir tane daha bari gelse insAllah bakalim toplama zamanı olgunlaşan olursa alırım dedi ya da tekrar toplama yaparım dedi
Evet canım ara zor randevu veriyorlarYa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?