Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kız bı türlü yazamadım bu sürü alıntı ekledi silemedim de diyorum ki acaba histeroskopi yapmayı kabul etmeme gibi seçeneğimiz var mı yani hocam istemiyorum desem
Sor ama bence yaptır bak benim mesela rahimde sıkıntı varmış mecbur hostwreskopi ile insAllah düzeltilecek önceden hiç yapılmadı mı

Yaa sorma canım daha ekstralar var serumdu embriyo glue falan 300u gözden çıkardık çok.zorlanacagiz ama Rabbim insAllah sonunu güzel etsin ne diyelim

Amin amin orası öyle yeterki sağlıcakla pozitif çıkmak nasip olsun insan artık herşeyi gözden çıkarıyor

Tamamdır canim Allah razı olsun başlayım evet bugün yok taze olmayacak benim kuzum süreç uzun histereskopi falan

Tamamdır canim Allah razı olsun başlayım evet bugün yok taze olmayacak benim kuzum süreç uzun histereskopi falan

Rica ederim ne demek eğer yetiştiremezsen bana yaz senin niyetine bende çekerim inşallah
O zaman yetişir canım aynen acele etme ben inanıyorum bu sefer olucak Rabbimin izniyle histereskopinin de faydası olacaktır rahim de yapışıklık falan varsa polip vs gebeliğe engel ne varsa düzeltilecektir benim de eğer negatif olsaydı doktorum dedi Rahim içine girip bakacağız Rahim de bir sorun varmı diye çok şükür Rabbim nasip etti darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah
Sen tüm önlemleri al kafanda soru işareti kalmasın gerisi Rabbimin takdir-i inşallah umarım herşey gönlünce güzel olsun canım benim Rabbim ol der ve olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…