- 3 Aralık 2024
- 319
- 349
- 18
- 42
Ama şöyle mayalanin da dediği gibi gerek duymadı demekki 11falan yumurta var dedinya maşallah yeterli demekki doğal mı büyüsunler istedi acaba ne dedi size.peki öncekilerde nasıl ilerliyordu seninKız bunların hiç birini bana vermedievet başladım zaten ben gittigim de adetimin üçüncü günüydü ama ilk günü saymadi az kanama oluyor diye iki ci gün diye saydı bugün de başladık sadece monural 1200 bide tarlusal verdi
Yaaa Allah razı olsun canım benim vallahi bende duam da hepimize dua ediyorum bu yolda neler çekiyoruz bı biz biliriz Rabbim sonunu güzel etsin insAllah
Aa bu yazdığını yeni gördüm ben etkilenmemek için söylemedim bu kısmı çünkü acaba ben mi çok pimpirikliyim abartılıyor muyum diyordum ama hakliymisimAynen canım baya vermiş ama nurnaciyeyesalı günü bana da verir belki ben önce ki tedavilerim de hep gonal f kullanmistim ilk defa monural kullandım bakalım bi ama itiraf etmek gerekirse Diyarbakır çok çok aşırı kalabalık ti ama çok daha ilgililerdi tek tek ilaçların yapılışını bile gösteriyorlardı ama burda ki daha resmi ve çok kalabaliklik da görmedim diğer gittiğim her yerde hemşireler doktorlar kosarak yetisiyordu o derece.Mesela bugün hiç doktoru görmedik wsin den tahlil aldı hemşireler aracılığıyla eşimin sonucundan sonra onlara kalsa hiç doktoru görmeyecektik sadece hemşire reçeteyi verecekti ve gidecektik kendimiz talep ettik doktorla görüşmek istiyoruz diye şaşırdılar da sonra gorusturduler eşim saatlerdir beynimi yedi çok ilgili değiller diye
Aa bu yazdığını yeni gördüm ben etkilenmemek için söylemedim bu kısmı çünkü acaba ben mi çok pimpirikliyim abartılıyor muyum diyordum ama hakliymisimevet aynen bence de öyle yani tedaviye baslanacagi gün sonuç istiyor doktor sonra geliyorsun sonuç için doktoru görme falan yok hemşire elinde kağıtla başladık tedaviye bunları alın şu şekilde kullanın hoop güle güle.. çok tuhafıma gitmişti yani bi al yanına doktor bizi dimi anlat başlıyoruz de neyi neden verdiğini soyle kendim araştırdım ettim ne neye yarıyor dediğin gibi çok kimse de olmuyor yoğunluk vs yok vakti de var doktorun ama bu kısım kesinlikle böyle haklısın girdik yola artık kafamı bulandırmamak için düşünmemeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun valla bu arada sen benden dolayı secmedin dimi canım burayı kendimi kotu hissederim yoksa
Öncekiler de hep gonal f bide bir kaç ilaç kullanıyorduk bakayım salı günü ne verecek canım bide önce kilerde iki günde bir mutlaka kontrol vardıAma şöyle mayalanin da dediği gibi gerek duymadı demekki 11falan yumurta var dedinya maşallah yeterli demekki doğal mı büyüsunler istedi acaba ne dedi size.peki öncekilerde nasıl ilerliyordu senin
Yok canım zaten kardeşim burada olduğu için zaten buraya gelecektim.Aklima koymuştum çoktanAa bu yazdığını yeni gördüm ben etkilenmemek için söylemedim bu kısmı çünkü acaba ben mi çok pimpirikliyim abartılıyor muyum diyordum ama hakliymisimevet aynen bence de öyle yani tedaviye baslanacagi gün sonuç istiyor doktor sonra geliyorsun sonuç için doktoru görme falan yok hemşire elinde kağıtla başladık tedaviye bunları alın şu şekilde kullanın hoop güle güle.. çok tuhafıma gitmişti yani bi al yanına doktor bizi dimi anlat başlıyoruz de neyi neden verdiğini soyle kendim araştırdım ettim ne neye yarıyor dediğin gibi çok kimse de olmuyor yoğunluk vs yok vakti de var doktorun ama bu kısım kesinlikle böyle haklısın girdik yola artık kafamı bulandırmamak için düşünmemeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun valla bu arada sen benden dolayı secmedin dimi canım burayı kendimi kotu hissederim yoksa
Yaa sorma canim vallahi öyle soyguncular para istemeye gelince güzel istiyorlar ama ilgi alaka yok doktor mesafeli falan bakma önceki de kötüydü benim ondan kötünün iyisi diyorum ama çok da tavsiye edeceğim bir yer değil Rabbim sonumuzu güzel etsin deHım.çok tuhaf para almaya gelince trilyon istiyorlar ilgi alaka sıfır diyorsun yani vallahi çok tuhaf insan doktoruyla görüşmeyecekse ona aklındaki soruları sormayacaksa neye gelmiş bu insanlar doktorundan o yakınlığı şefkati görmek istersin benim doktorlarım ilgili alakalı olması rağmen bazen bizi çok bekletiyorlar diye eşim mızmız ediyordu demek ki bunları görse kavga çıkarırdı
Yok canım zaten kardeşim burada olduğu için zaten buraya gelecektim.Aklima koymuştum çoktanvalla biz talep ettik gorusturduler bizi yoksa dediğin gibi sadece hemşire anlatıyor bu göbekten iğneyi filan da diğer yerlerde uygulamali gösterip ilkini kendileri yapiyordu bunlarda o yok hiç ama içimizi sogutmayalim öyle sende talep et doktorla görüşmek istiyoruz diye filan aklında ki herşeyi de sor et biz sıkıştıralim bunları Dünya para almayı biliyorlar mayalanin dediği gibi
Yaa sorma canim vallahi öyle soyguncular para istemeye gelince güzel istiyorlar ama ilgi alaka yok doktor mesafeli falan bakma önceki de kötüydü benim ondan kötünün iyisi diyorum ama çok da tavsiye edeceğim bir yer değil Rabbim sonumuzu güzel etsin de
Aynen canım ben de ona odaklanıyorum Rabbim nasip etsin de hamile kalayım artık görmemeye çalışıyorum olumsuzlukları.evet oldum bugün canım iki olgun vardiya 12ml daha varmıştı onu da almış doktor ama boş çıkmış herhalde anlamadim orayı embriyolog iki kaldı demiş insAllah onlar sağlıklı ve çok güzel olurlar yarin haber edecekler dua eder misin bana canım insAllah hayirli güzel haberler gelirAmin canım benim yine de iyi düşünelim iyi olsun önemli olan sağlıklı güzel bir şekilde hamilekalman doktoru artık görmeseniz de olur
Sen Opu oldun mu bugün nasıl geçti canım inşallah güzel geçmiştir
Aynen canım ben de ona odaklanıyorum Rabbim nasip etsin de hamile kalayım artık görmemeye çalışıyorum olumsuzlukları.evet oldum bugün canım iki olgun vardiya 12ml daha varmıştı onu da almış doktor ama boş çıkmış herhalde anlamadim orayı embriyolog iki kaldı demiş insAllah onlar sağlıklı ve çok güzel olurlar yarin haber edecekler dua eder misin bana canım insAllah hayirli güzel haberler gelir
Yaa geçmiş olsun canım benim kaç tane yumurta toplandı ins hepsi kelitelidir güzel güzel embriyolar olurevet ben de öyle yapacağım bir daha vurgun yapmaya gelince yapıyor paracılar mecbur ilgilenecekler hep öyle canım göreceksin eline kağıdı verip gönderiyorlar bugün opu oldum ben beklemedeyim içerdi opu oluyor bizim doktor yapıyor bitti neyse çıktı ben de oradayım hemen bekleme yerinde yav bi selam ver nasılsın de iki kelam et sade kafa salladı selam verir gibi gitti soğuk soğuk neyse gerilmek istemediğim için eşime falan da söylemiyorum ama kızdığım çok şey yaşadım yeditepe erkut hoca çok tatlıydı onu istemiştim bu yüzden ama uzak falan diye vazgeçtik
Şimdi okudum kuzu yazmışsın nasipse bir yumurta bir sperm bile yeter hiç düşünme bunlarıAynen canım ben de ona odaklanıyorum Rabbim nasip etsin de hamile kalayım artık görmemeye çalışıyorum olumsuzlukları.evet oldum bugün canım iki olgun vardiya 12ml daha varmıştı onu da almış doktor ama boş çıkmış herhalde anlamadim orayı embriyolog iki kaldı demiş insAllah onlar sağlıklı ve çok güzel olurlar yarin haber edecekler dua eder misin bana canım insAllah hayirli güzel haberler gelir
Aminn amin canım benim güzel mayalam Allah razı olsun inşAllah hayırlı güzel haberler alır veririm size deÇok şükür canım inşallah iki si de yarın sağlıklı bir şekilde döllenir Altın embriyoların olsun inşallah ikisi de sana bebiş olsun Amin Amin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Evet canım 2oldu ona da takıldım önce çünkü oncekinde 7olmustu anlamadim ama neyse Rabbim bunlara hayat bahsetsin dedim Aminn insAllah altin embriyolarim olur yavrularım olur ikisi de insAllahŞimdi okudum kuzu yazmışsın nasipse bir yumurta bir sperm bile yeter hiç düşünme bunlarıadetinin kaçıncı gün opu oldun canım transfer diğer aya dimi transfere kadar ne yapacaksın ilaç filan birşey verdi mi ne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?