Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ama şöyle mayalanin da dediği gibi gerek duymadı demekki 11falan yumurta var dedinya maşallah yeterli demekki doğal mı büyüsunler istedi acaba ne dedi size.peki öncekilerde nasıl ilerliyordu senin

Aa bu yazdığını yeni gördüm ben etkilenmemek için söylemedim bu kısmı çünkü acaba ben mi çok pimpirikliyim abartılıyor muyum diyordum ama hakliymisimevet aynen bence de öyle yani tedaviye baslanacagi gün sonuç istiyor doktor sonra geliyorsun sonuç için doktoru görme falan yok hemşire elinde kağıtla başladık tedaviye bunları alın şu şekilde kullanın hoop güle güle.. çok tuhafıma gitmişti yani bi al yanına doktor bizi dimi anlat başlıyoruz de neyi neden verdiğini soyle kendim araştırdım ettim ne neye yarıyor dediğin gibi çok kimse de olmuyor yoğunluk vs yok vakti de var doktorun ama bu kısım kesinlikle böyle haklısın girdik yola artık kafamı bulandırmamak için düşünmemeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun valla bu arada sen benden dolayı secmedin dimi canım burayı kendimi kotu hissederim yoksa

Hım. çok tuhaf para almaya gelince trilyon istiyorlar ilgi alaka sıfır diyorsun yani vallahi çok tuhaf insan doktoruyla görüşmeyecekse ona aklındaki soruları sormayacaksa neye gelmiş bu insanlar doktorundan o yakınlığı şefkati görmek istersin benim doktorlarım ilgili alakalı olması rağmen bazen bizi çok bekletiyorlar diye eşim mızmız ediyordu demek ki bunları görse kavga çıkarırdı

Ama şöyle mayalanin da dediği gibi gerek duymadı demekki 11falan yumurta var dedinya maşallah yeterli demekki doğal mı büyüsunler istedi acaba ne dedi size.peki öncekilerde nasıl ilerliyordu senin
Öncekiler de hep gonal f bide bir kaç ilaç kullanıyorduk bakayım salı günü ne verecek canım bide önce kilerde iki günde bir mutlaka kontrol vardı

Yok canım zaten kardeşim burada olduğu için zaten buraya gelecektim.Aklima koymuştum çoktan valla biz talep ettik gorusturduler bizi yoksa dediğin gibi sadece hemşire anlatıyor bu göbekten iğneyi filan da diğer yerlerde uygulamali gösterip ilkini kendileri yapiyordu bunlarda o yok hiç ama içimizi sogutmayalim öyle sende talep et doktorla görüşmek istiyoruz diye filan aklında ki herşeyi de sor et biz sıkıştıralim bunları Dünya para almayı biliyorlar mayalanin dediği gibi

Yaa sorma canim vallahi öyle soyguncular para istemeye gelince güzel istiyorlar ama ilgi alaka yok doktor mesafeli falan bakma önceki de kötüydü benim ondan kötünün iyisi diyorum ama çok da tavsiye edeceğim bir yer değil Rabbim sonumuzu güzel etsin de

evet ben de öyle yapacağım bir daha vurgun yapmaya gelince yapıyor paracılar mecbur ilgilenecekler hep öyle canım göreceksin eline kağıdı verip gönderiyorlar bugün opu oldum ben beklemedeyim içerdi opu oluyor bizim doktor yapıyor bitti neyse çıktı ben de oradayım hemen bekleme yerinde yav bi selam ver nasılsın de iki kelam et sade kafa salladı selam verir gibi gitti soğuk soğuk neyse gerilmek istemediğim için eşime falan da söylemiyorum ama kızdığım çok şey yaşadım yeditepe erkut hoca çok tatlıydı onu istemiştim bu yüzden ama uzak falan diye vazgeçtik

Amin canım benim yine de iyi düşünelim iyi olsun önemli olan sağlıklı güzel bir şekilde hamile kalman doktoru artık görmeseniz de olur
Sen Opu oldun mu bugün nasıl geçti canım inşallah güzel geçmiştir

Aynen canım ben de ona odaklanıyorum Rabbim nasip etsin de hamile kalayım artık görmemeye çalışıyorum olumsuzlukları.evet oldum bugün canım iki olgun vardiya 12ml daha varmıştı onu da almış doktor ama boş çıkmış herhalde anlamadim orayı embriyolog iki kaldı demiş insAllah onlar sağlıklı ve çok güzel olurlar yarin haber edecekler dua eder misin bana canım insAllah hayirli güzel haberler gelir

Çok şükür canım inşallah iki si de yarın sağlıklı bir şekilde döllenir Altın embriyoların olsun inşallah ikisi de sana bebiş olsun Amin Amin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Yaa geçmiş olsun canım benim kaç tane yumurta toplandı ins hepsi kelitelidir güzel güzel embriyolar olur bende Şişli Memorial istiyordum ama kalacak yer yok diye gitmedim bakalım artık nasip ins işlerini iyi yapsınlar pozitif olsun yeter bize boşver daha düşünme bunları

Şimdi okudum kuzu yazmışsın nasipse bir yumurta bir sperm bile yeter hiç düşünme bunları adetinin kaçıncı gün opu oldun canım transfer diğer aya dimi transfere kadar ne yapacaksın ilaç filan birşey verdi mi ne dediler

Çok şükür canım inşallah iki si de yarın sağlıklı bir şekilde döllenir Altın embriyoların olsun inşallah ikisi de sana bebiş olsun Amin Amin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Aminn amin canım benim güzel mayalam Allah razı olsun inşAllah hayırlı güzel haberler alır veririm size de

Evet canım 2oldu ona da takıldım önce çünkü oncekinde 7olmustu anlamadim ama neyse Rabbim bunlara hayat bahsetsin dedim Aminn insAllah altin embriyolarim olur yavrularım olur ikisi de insAllahben de sisliye gittim çok beğenmiştim orayı da ama uzak diye vazgeçtik ora da çok beğeniliyor dediğin gibi biz sonuca odaklanacaguz artık insAllah Rabbim sevindirsin hepimiziadetin 2.gunu başladık 3komtrol oldu 12.gun opu oldum canım iki antibiyotik verdi parol verdi 3gun icmeliymisim onu da şaşırdım ağrım olmasa da içeyim mi dedim evet dedi hemşire.ben taze transfer olmayacağım canım histereskopi var daha benim ve öbür adetten sonra sanırım olacagim sonra da dinlendirme olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…