Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Teşekkür ederim balımmm tek transferdi 5. Gün AA
Bende ilk 3 gün kasık ağrısı oldu sonra geçti transfere ve ilaçlara yordum
Tek belirgin belirtim bel ağrısıydı kuzum hiç geçmedi
İnşallah sağlıkla dünyaya gelir kuşum darısı başıma

Amin amin canım Allahim yardımcımız olsun benim bir yumurta dollenmis sabah çok kötü oldum msj attım pişmanım size geldiğime diye ilaçlar yeterli gelmedi dedim rezervim az buna göre düşünüp vermeliydiniz 2yumurta olması sizden tarzında bir şeyler yazdım hayal kırıklığı oldu dedim bahceci bizim için.aradi biraz geçtikten sonra okumuş havalı sabri hoca müsait değildim açamadım yazmış yarın arayacağım aradım ama ulaşamadım size diye bakalim ne diyecek havuz yapalım demişti ne havuz yaptıracağım ne histereskopi dedim maddi manevi perişan oluyoruz ama kimse bunu düşünmüyor dedim her şeyi söyledim rahatladım Allah yardımcımız olsun bu bir taneyi koyduralim diyoruz histersskopiyide hiç buna yaptırasim yok fakülteye giderim isterim belki.ya musavvire mi başladın mayalanin dedigi Allah kabul etsin ben de başlamıştım unuttum iyi oldu soyledigin

Canim mayalam bu doktor ikisini alamadi
Canım merak ettim doktorlar aradı mı inşallah hayırlı güzel haberler almışsındır Amin
Canim mayalam 2guzel yumurtam vardı birde arkadan var onu da alacağım demişti opudan 2gun önce 21 ve 22 ml di yumurtalar ya biri çatladı telef oldu ya da alırken telef etti bir yumurtanız var dedi embriyolog dedim 2buyuk bir küçük demişti doktor.yok dedi embriyolog biri küçüktü zaten diğeri de dollendi.yani diğer büyük yumurtam ortada yok yine malesef yanıldım mutsuzum pişmanım ne zorluklarla çıkıyoruz bu yola çok dua ettim çok yalvardım Rabbime en iyisi en doğrusu olsun diye ama şans mı kader mi imtihanım bitmediğinden mı anlamadım bu yaşadıklarımı

Canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına gerçekten zaten 21 ve 22 ml ikisi de olgun yumurta demek nasıl küçük oluyor hadi diğer küçük dese olgun değil di ama ikisinin milimine göre olgun çıkması lazım zaten 16 ve üzeri olan olgundur canımsın ne diyeceğimi bilemedim dilerim tek embriyon senin olsun canım kendini üzme bu embriyona odaklan yine taze transfer olma önce bir dinlen sonra transferini olursun inşallah bazen zaman iyi ayarlanmasa da yumurtalar vakti dolunca çatlıyor acaba öyle mi oldu Allahım imtihanını. Kolaylaştırsın inşallah gerçekten çok zor bir durum

En azından düşüncelerini söylemişsin yazıktır günahtır insanlar o parayı bir araya getirmek için neler feda ediyor öyle basit mi siz bu işin içindesiniz maddi ve manevi ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz neden insanların hayatını daha da zorlaştırıyorsunuz. desek bir tedavi bedava yapın yapmazlar ama böyle milletin parası avantandan geliyor gibi vurdum duymazlık olmaz yani hani dese diğer yumurta döllenmedi anlayacağım iki yumurta tam olgun yumurta nasıl bir tane oluyor demiyor ki bizim hatamız zamansız topladık vs daha birde üste çıkıyorlar Allahım inşallah yüzüne baksın gerçekten senin için yine bir hüsran

Aminn amin canim Allah razi olsunAhh ah aynen öyle canım öyle güzel özetledinki her şeyi nelerle çıkıyoruz bu yola maddi manevi ne zorluklarla Allah sorsun ne diyim yani dediğin gibi iki olgun yumurta vardı nasıl tek olgun kaldı anlamadım ve kesinlikle telef oldu o yumurtam söyleyeceğim bunu da yarın zaten arayacak bakalım aynen rahatladım söyledim içimdekileri bakalım insAllah bu embriyom altin embriyom olsun dediğin gibi Rabbim hayat bahsetsin dinlenip histersskopi olduktan sonra transfer yaptıracağım zaten canim ama orda istemiyorum soracağım fakülteye hayırlısı Rabbim yüzüme baksın ne diyim

İşte canım bence zamanını ayarlayamadi erken çatladı biri ve telef oldu bize dediki iki olgunun yanında bir küçük daha aldım ama olmamış o falan dedi saçmaladı sonra bugün embriyolog diyorki iki vardi biri zaten küçüktü bu dollendi dedim ki iki olgun bir küçük var dedi hoca yok diyor yanlış anlamışsınızdır yani bir şeyler döndü de Allah sorsun alamadi diğer olgunu bu

Ayyy canım benim yazdıklarını okudum ya biz zaten buraya labaratuvari iyi diye gelmiyor muyuz yoksa her yerde aynı tedavi yapılıyor yani ben üç defa Erzurum Buhara Hastanesi'nde yaptım adı bile duyulmamistir orası bile daha ilgiliydi sadece labaratuvarina güvendiğim için çıktım ya Ağrı dan geldim.Madem bı yumurtaya bile sahip cikamiyorlar ne işe yarıyor labaratuvarlari.Bdnde sinirlendim.valla şimdi yaa gerçekten didik didik etmek lazım herşeyi sormak üstünde durmak lazım demek ki.Ama vardır bunda da bir hayır olmasa dediği gibi diğer ay da yumurta toplatir sonra havuz yaparsın canım benim.yapacak birşey yok onlara herşeyi söyle ama içini yine de ferah tut belki bu beşinci güne gidecek AA kalite olacak hiç belli olmaz.Sen duanı et Allah'a birak işini.Evet ya musavviri okumaya başladım kuzu telefona zikirmatik indirdim

Yaa sorma biz de öyle laboratuvarı iyi hastane iyi dedik dünya parayı gözden çıkardık ve dediğin gibi bir yumurtaya sahip çıkamadılar ama bence sabri hocayla alakalı bir durum çünkü embriyolog kendinden emin dedi hayır iki yumurta vardı biri olgun biri küçük diye ama sabri hoca ki zaten yemin ederim söylerken bir tuhaftı dedim sanki bir şey olmuş içime doğdu.iki olgunu aldım dedi ben kaç diyince işte arkadan küçük gelmiş onu da aldım falan dedi ağzının içinde yani küçük ve bir büyüğü alabilmiş aslında meğer diğer büyük yok ortada

Ben burda havuza da devam etmek istemiyorum canım bu embriyo iyi olur insAllah dediğin gibi 5.gun aa olsa keşke onu koydururum ama benim histereskopi ne olacak bilmiyorum buna yaptırmak istemiyorum histereskopisiz zaten tutmaz sıkıntılar var bende bilmiyorum ne yapsam Rabbim yol göstersin insAllah

Yaaa bilmiyorum ki ne desem canım benim insAllah en doğru kararı verirsin ama şöyle düşün yani işlerini biliyorlar bı sürü pozitif olan var işlerinde kötü olsa burda da yazarlardi.Herkes iyi bahsediyor iyi düşün iyi olsun.Ama havuz yapmasan onca masraf da boşa gitmez mi ve olumsuz da olursa daha kötü hissedersin.Yapilabilecek en iyisini yine denemek zorundasın.Zaten çoğu kişiye bir tane transfer ediyorlar.İns bu embriyo çok kaliteli olacak Allah'tan ümit kesilir mi hiç.Ama yarın doktora da kibar kibar şekilde ama herşeyi söyle valla.Bende artık daha didiklicem bizde tecrübeliyiz sanki bilmiyor muyuz oluru nedir diye

Canim heryerle alakalı olan kadar var pozitif yani aydindan bir doktor takip ediyorum bunlaf kadar ünlü de değil adam her gün pozitif paylaşıyor dediğim gibi aslında ben burayı son anda karar verdim eşimin işinden dolayi çok gitgel yapamayız istanbula falan diye yoksa çok daha iyi yerler var yorumlarda vs bulduğum.evet yarın her şeyi konuşacağım dünya para veriyoruz dediğin gibi didikleyelim tabi niye verdin bu ilaçları neye yarıyor bile demedim salak gibi ama konuşacağım her şeyi yarın aynen sen de konuş hep her şeyi sonumuz güzel olsun Rabbim vicdan merhamet versin bunlara ne diyelim.havuz işini işte bilmiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun insAllah havuz da 80bin sorma ben de diyorum ki burda havuz yapacağıma ki güvenim pek kalmadı doktora,bu paraya başka yerde sıfırdan yaptırırım

Yuhhh 80 bin mi ayy ona da bu kadar para alıyorlar demek neye aliyirlar sanki olimpik havuz kiraliyoruz tövbe estağfurullah sinirlerim bozuldu Rabbim görüyor biz bu yolda ne sıkıntılar çekiyoruz o bizim işimizi kolaylastirsin.O bizim yolumuzu aydınlatsın.Gercekten o kadar pahalıysa havuz başka bir yerde yap gerçekten içine de sinmedi senin.

Yaa tabiii yoksa niye düşüneyim zikkimlar 80bin ne yeditepede 80bine sıfırdan yapıyor memorial 100bin çok yer var bu civarlarda soyguncu bunlar yaa ondan zaten havuz yapalım havuz yapalım diyor günahları boyunlarına Allah sorsun bilerek yumurtam az olsun diye düşük diz yaptıysa Allah sorsun aynen canım soğudum ve bu paraya diyorum başka yerde yaptırırım sıfırdan bu arada güzel benzetmeolimpik havuz

Kuzu şaka bı yana sanmıyorum ya yani kötü düşünmek istemiyorum ne bileyim bilerek yapmamıştır ama operasyon esnasında yumurta ya zarar vermistir belki alamamıştır doktorla yarın detaylı konuş bakalım ne diyecek.Bu arada gelen hastalar hep Sabri beyin hiç daha Betül hanıma hasta geldiğini görmedim sen de dikkat ettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…