Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim de Amh düşük olduğu için ilk iki tedavim 200 dozla başlamıştık son iki tedavim de 300 doz oldu 300 dozdan fazla veremiyoruz dedi burada fazlası yasal değil demişti

Amin canım benim belki kistlerinden dolayı da olabilir Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin gönlüne bedenine kalbine Amin
Kuzum olabilir doktora da gittim aslında ama bişey demedi ağrı kesici verip gönderdi. Avuç avuç ilaç içiyorum ya hiç iyi değilim.
Şu anda dış gebelik belirtilerinin hepsi var ama test negatifti geçen hafta korkuyorum

Canım benim inşallah en kısa zamanda iyi olursun Allah’ın izniyle başka kadın doğum uzmanına git derim Allah korusun dış gebelikte olsa testin ve kan tahlilin pozitif çıkardı öyle şeyler düşünme belki stres üzüntü vücuduna ağır geldi

Benim de Amh düşük olduğu için ilk iki tedavim 200 dozla başlamıştık son iki tedavim de 300 doz oldu 300 dozdan fazla veremiyoruz dedi burada fazlası yasal değil demişti
İşte insan ona şaşırıyor nasıl bu kadar düşük degerle baslamis diye hiç anlamadım yaa

N nurnaciyee canım son durumun nedir doktorla görüştün mü inşallah her şey yolundadır
Canim kızlar arafi bugün sabri hoca ohh nasıl rahatladım her şeyi söyledim eşimin kuzeni uludag tup bebekte dedim benim amh ve yaşa göre 300ml gonal f kullaniyotlatmis gonatrabin mi neydi işte onu dedim hiç faydası yok diye zaten kullanmiyorlarmis benim doz ve ilaç kaynaklı oldu dedim bu kadar az.iki günde 75ml gonal f olur mu hocam dedim başladı bilimsel bilimsel konuşmaya neymiş birden yükleme yapmak istemiyormuş ikinci toplamada daha kaliteli çıksın diye bilmem ne yav benim ikinci toplamaya gücüm yoksa ve maddi manevi yıpraniyoruz neden böyle bir şeye benim adıma karar veriyorsun resmen işte havuz yapmaya mecburi bırakmak için.duzgunce ver gerekli olanı olsun yumurtalarim topla ikinciye maddi manevi gerek bırakma işte seni düşünen mi var benim isleyisim böyle bilmem ne dedim ayrıca havuz çok pahalı altiustu yumurta toplama kağıda bakmadan eşimle konuşuyoruz 20 30bin arasıdır diye yorumluyoruz bir baktım dedim 80bin yani başka yerlerin tup bebek fiyatı.iste ben o kısmı bilmiyorum şimdi siz diyince öğrendim falan filan.olumsuz olmayın iyi düşünün güzel olsun tedaviyi bırakmak isterseniz saygı duyarım yarın 3.gun ya benim yarın bakılır gidişata sonra onunla ilgili konuşuruz ben size sonuna kadar gitme yolunda hep elinden geleni yapacağım yanınızda olacağım falan filan sizce ne yapayım kızlar bu bir taneyi bekleyip benim transferini isteyip bırakayım mı burayı yoksa anasını satıyım zaten yiyip bitiriyorlar bi 80bini daha gözden çıkarıp havuz yaptırıp fazla çıkarsa genetige gönderip öyle mi transfer yapayım tabi histereskopi var transfwrden once

Bu arada büyük diğer yumurtami da sordum kocamandi dedim nasıl oldu nereye gitti o işte şey dedi büyük de olsa içi boş olabiliyormuş benimki de öyleymiş falan filan Rabbim en doğruyu göstersin bize yarın randevu var normalde de bakalım eşimle konuşacağız neye karar veririz olmazsa gidelim gidince karar verelim

Tayfun Alper hocadan memnun musunuz acaba? 3. Kez tüp bebek deneyeceğiz diğerleri başka iehirlerde oldu ve yeni bir doktora başlamanın tedirginliğini takip ediyprsunuzdur. Önerir misiniz Tayfun hocayı?

Tayfun Alper hocadan memnun musunuz acaba? 3. Kez tüp bebek deneyeceğiz diğerleri başka iehirlerde oldu ve yeni bir doktora başlamanın tedirginliğini takip ediyprsunuzdur. Önerir misiniz Tayfun hocayı?

Canım benim biraz sıkıntılı başladı sürecin fakat bence tedavini yarım bırakma belki bu embriyon da 5.güne gidecek onu da dondurursun inşallah bazen kötü başlar sonu iyi biter bilemeyiz bu saatten sonra tekrar yeni klinik vs derken zaman kaybı olacak yine sen bilirsin ama bence şans ver baştan nasıl konuşulduysa öyle devam et histeroskopini hepsini yaptır bence iyi düşün iyi olsun bundan sonra emin ol sıkı tutacaklardır sen gönlünü ferah tut en azından tüm düşüncelerini söylemişsin onlarda bilsin yani karşıdakiler saf değil herşeyi biliyorlar bir kere bu yola girdin masrafı zaten gözden çıkarmıştın onun için iyi düşün öyle karar ver Allahım inşallah bundan sonra tüm engelleri kaldırsın iyi geçsin inşallah her şey gönlünce güzel ve kolay olsun Amin

Aynen canım bir konuşun bakalım inşallah hakkınızda hayırlısı olsun Amin
Bende inan ki bu tedavim de o kadar aksilik yaşadım ki ama hep dedim sonu güzel olsun diye çok şükür hamdolsun tedavinin sonu güzel bitsin inşallah

Ben tanımıyorum nerde bu doktor

Canım burada bu arkadaşımız yaptırdı görürse mesajını sorunu yanıtlayacaktır Rabbim inşallah gönlüne göre versin Amin

Yaa öyle mi diyorsun canım aminn amin Allah razı olsun çok güzel konuştun evet çok haklısın yeni yer bul oraya git düşün derken vakit kaybı da olacak dediğin gibi..evet ben de öyle düşünüyorum daha temkinli davranır daha iyi ilerlerler bundan sonra dediğin gibi saf salak yok karşılarında anladılar zaten konusmamamiz hata başta da yemin ederim içim icimo yedi az bu dedim hep ilaç için ve tuhaf geldi hep ama sormadım salak gibi keşke ilk gün deseydim belki artıracaktı düzgünce ve oluşacaktu düzgünce yumurtalarim işte nasip kader imtihan..eşim de çok kızgın konuştuk pek yaptirasj yok havuz ama bilmiyorum ne olacak Rabbim en doğruya yonlendirsin yarın yine de gidelim diyor eşim de randevuya konuşacağım diyor o da ve duruma göre karar veririz diyor ama gönlü yok havuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…