Hadi gözünaydın olsun inşallah çok sevindim Rabbim seninle olsun yar ve yardımcın olsun. İnşallah kaliteli yumoşların kaliteli Altın embriyoların olsun Amin Ecmain inşallah
Şaka yapıyorsun tek başına nasıl dayandin ben çok duygusal oluyorum ya transfer de ayrı ölü da ayrı aglayasim geliyor hep bu arada Allah razı olsun kuzu
Şaka yapıyorsun tek başına nasıl dayandin ben çok duygusal oluyorum ya transfer de ayrı ölü da ayrı aglayasim geliyor hep bu arada Allah razı olsun kuzu
Allahtan eşim gelmedi çünkü beni 1 buçuk saat gecikmeli aldılar transfere zaten stres heyecan vardı birde eşimi o durumda düşünemiyorum sonradan beni almaya geldi çalışıyordu gelemedi açıkçası işime geldi yoksa başımın etini yerdi
Dualarım seninle canım inşallah bu sefer her şey gönlünce güzel olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sonunda mucizene kavuşursun Amin Ecmain inşallah
selamlar kızlar tabloda aynı dönem başlayıp hala transfer olamamış tek kişi benim sanırım :) hayrolsun diyorum adetimi bekliyordum transfer için bugün başladı bakalım sonuca son haftalar inşallah dua beklerimm
selamlar kızlar tabloda aynı dönem başlayıp hala transfer olamamış tek kişi benim sanırım :) hayrolsun diyorum adetimi bekliyordum transfer için bugün başladı bakalım sonuca son haftalar inşallah dua beklerimm