Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Şaka yapıyorsun tek başına nasıl dayandin ben çok duygusal oluyorum ya transfer de ayrı ölü da ayrı aglayasim geliyor hep bu arada Allah razı olsun kuzu

Şaka yapıyorsun tek başına nasıl dayandin ben çok duygusal oluyorum ya transfer de ayrı ölü da ayrı aglayasim geliyor hep bu arada Allah razı olsun kuzu

Allahtan eşim gelmedi çünkü beni 1 buçuk saat gecikmeli aldılar transfere zaten stres heyecan vardı birde eşimi o durumda düşünemiyorum sonradan beni almaya geldi çalışıyordu gelemedi açıkçası işime geldi yoksa başımın etini yerdi

Kizlarr yarın opum var bana dua edin lütfen

Dualarım seninle canım inşallah bu sefer her şey gönlünce güzel olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sonunda mucizene kavuşursun Amin Ecmain inşallah

selamlar kızlar tabloda aynı dönem başlayıp hala transfer olamamış tek kişi benim sanırım :) hayrolsun diyorum adetimi bekliyordum transfer için bugün başladı bakalım sonuca son haftalar inşallah dua beklerimm

Aleyküm selam canım çok sevindim transfer sürecine girmene dilerim sağlıklı bir şekil de pozitifi görürsün Rabbim mucizeni hayırlısıyla göndersin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…