Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Allah razı olsun canım benim inşallah senin için de en güzeli olacak.Yanliz ben bişi anlamadım o senin tek.embriyin dollenmemis mi bozulmus mu
InsAllah canım amin Allah razı olsun evet biz de hiçbir şey anlamadım ilk gün gayet güzel dollendi takip edeceğiz demişti embriyolog ben artık bir şey söylemek istemiyorum Allaha havale ettim bu durumu en iyisini O biliyor dün aramadı embriyolog sabri hoca aynı mı düşünüyorsunuz bilmem ne dedi yazdıklarım soylediklerimizden mi bilmiyorum aklımıza her şey geliyor artık valla bu yola gireli neler duyduk gördük yaşadık yani ben olumsuz konuştum devam etmeyeceğini söyledim diye falan imha mı ettirdi acaba diyorum kendi için olumsuz durum olmasın da yumurta kötüydü demek için embriyologla da görüştük falan diyor aramadı dedim daha yani en son baktım söylemiyor embriyonun durumu ne peki dedim pek iyi değil dedi biz tamam dedim sonlandiraxagiz o zaman ve embriyolog çok geç aradi işte konuşmuşsunuz sabri hocayla da ilerlemedi bilmem ne amann yaşadığım her şeyi gömmek hiç yaşamamış olmak istiyorum akupunktur hipnoz tedavisi alacagim bu ay insAllah öbür adrtjmde başlayalım dedik ustanbula Allah hepimiz için söylüyorum en ufak hakkımıza giren bizim bile isteye üzülmemize sebep olanların cezasını versin hepimiz için diyorum çünkü hepimiz çok özel insanlarız hemde çok özeliz bu yolda olan her kadin bizimle mücadele eden eslerimiz Rabbim hepimizi sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…