Evet köyde yaşıyorum mecbur geçici bi süreliğine diyelim sende lekelenme olmuş muyduHadi inşallah canım benim güzel haberler alasın Aminiyi yaptın söyleme en azından kese falan görünsün biraz bebiş büyüsün ben üç ay kimseye söylemedim yakınlara bile köyde mi yaşıyorsun yoksa tatile mi gittin canım
Evet köyde yaşıyorum mecbur geçici bi süreliğine diyelim sende lekelenme olmuş muydu
Çok iyi ya yok hafif sarımsı pembemsi akıntı var o da peçeteye geliyor ara ara böyle iki üç saatte bi gibiAnladım canımyok ben de hiç lekelenme olmadı sen de daha devam ediyor mu
Çok iyi ya yok hafif sarımsı pembemsi akıntı var o da peçeteye geliyor ara ara böyle iki üç saatte bi gibi
Amin yerleşme zamanına da uyuyor aslında işte bugün 9. Günüm mesela bu arada şey sorcam ya mesela böyle hamilelik belirtileri hani her gün mü yaşar insan yoksa ara ara yoğunlukta mı her gün olacak bir kaide var mıO zaman korkma inşallah canım dilerim çabucak atlatırsın birden kesilsin Amin
Amin yerleşme zamanına da uyuyor aslında işte bugün 9. Günüm mesela bu arada şey sorcam ya mesela böyle hamilelik belirtileri hani her gün mü yaşar insan yoksa ara ara yoğunlukta mı her gün olacak bir kaide var mı
He iyi o zamn ay allahım insan nasıl bir psikolojiye giriyor ya çok şükür az önce konulara bakıyordum lekelenme görüp testte negatif gören çok olmuş allah yardım etsin yani en azından erken de olsa benimki testte çıktı bi tık içim rahat ya bakalımBazen lekelenme sürebiliyor endişelenme Rabbim inşallah sağlıcakla ilerlemesini nasip eylesin Amin
Her gün aynı olmaz belirtiler bazen yoğun geçer bazen hiç bilmezsin benim hâlâ öyle mide bulantım bazen çok iyi bazen de kötü oluyor bir günüm bir günü tutmuyor
He iyi o zamn ay allahım insan nasıl bir psikolojiye giriyor ya çok şükür az önce konulara bakıyordum lekelenme görüp testte negatif gören çok olmuş allah yardım etsin yani en azından erken de olsa benimki testte çıktı bi tık içim rahat ya bakalımsen de dünden beri darlıyorum hakkını helal et
Amin aminnnnn bugün iyiyim de işte ayağa kalkmaya korkuyorum resmen paso uzandım bugün ağrılarım da çok yok kasık ağrım biraz hafifledi ara ara oluyor da çnceki günler gibi dğeil herhalde yerkeşti ya yerleşince böyle ağrılar da daha az oluyor demiiiHelal olsun canımcım ne demek
Evet canım bekleme süreci insanı tedirgin ediyor ama kan tahlilinden sonra biraz rahatlarsın inşallah
Aynen bazen negatif olsa da gene kiminde lekelenme oluyor pozitif olsa da oluyorAmin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin aminnnnn bugün iyiyim de işte ayağa kalkmaya korkuyorum resmen paso uzandım bugün ağrılarım da çok yok kasık ağrım biraz hafifledi ara ara oluyor da çnceki günler gibi dğeil herhalde yerkeşti ya yerleşince böyle ağrılar da daha az oluyor demiii
Evet özellikle 7. Günümde yani test yaptğm günde aşırı ağrım olmuştu hatta o gece uyuyamadım ağrıdan benimde belim sızlıyo annelik anne olmak bir can taşımak ya da en ufak onun varlığını hissetmek muazzammış şimdiden haYallere daldım durduramıyorum kendimiBenim de transferden bir hafta sonra kasıklarım çok ağrımıştı ama ondan sonra kesildi bel ağrım biraz fazla sürmüştükalkma canım kendini yorma hatta durumun netleşene kadar bol bol dinlen kendine kanamamda artmaz çok eğilme ayakta fazla durma
Evet özellikle 7. Günümde yani test yaptğm günde aşırı ağrım olmuştu hatta o gece uyuyamadım ağrıdan benimde belim sızlıyo annelik anne olmak bir can taşımak ya da en ufak onun varlığını hissetmek muazzammış şimdiden haYallere daldım durduramıyorum kendimiduygusallıl tuttu yine haha
Hamd olsun cinsiyetlerini öğrendin mi civcivlerinCanım ya inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim güzel günler göresin evlatlarınla birlikte inşallah
Benim transfer sonrası beşinci gün bir bel ağrısı oldu anlatamam birde kasık hatta dedim tutunmadı regl olacam galiba6.gün sabah ağrılarım hafiflemişti hemen kalktım test yaptım ve o mucizevi çift çizgileri gördüm Elhamdulillah kan testinden sonra ağrılarım kesildi bel ağrım 3.aya kadar devam etti şu an eskisi kadar ağrı yapmıyor çok şükür
Hamd olsun cinsiyetlerini öğrendin mi civcivlerin
Maşallah maşallah ne güzel rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olurlar inşallahEvet canım öğrendik nasip olursa bir kız bir erkek olacak Allah’ın izniyle
Maşallah çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinEvet canım öğrendik nasip olursa bir kız bir erkek olacak Allah’ın izniyle
Maşallah maşallah ne güzel rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olurlar inşallah
Maşallah çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?