Evet canım bazı ilaçlar gelmeyince doktorlar kesiyor onun için dedim artarsa doktorunla iletişim de ol ona göre ilaçlarını ya keser ya artırır Amin canım önemli olan da o dur
ben daha dört aylık hamileyim doğuma daha var inşallah her şey yolunda giderse büyük ihtimalle Aralık ayının ortasında doğum gerçekleşir diye düşünüyorum bakalım nasip inşallah
Gözün aydın olsun canım benim çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına oh oh maşallah partiniz hayırlı olsun güzel geçsin inşallah
Bizi de haberdar edersin inşallah cinsiyetini
Ya şey sorcam benim öyle çok akıntım yok bu normal midir hani hafif ıslaklık var öyle iç çamaşırıma bulaşan bir durum yok çok soru soruyorum belki kusura bakmayın ama sormadan duramıyorum
Ya şey sorcam benim öyle çok akıntım yok bu normal midir hani hafif ıslaklık var öyle iç çamaşırıma bulaşan bir durum yok çok soru soruyorum belki kusura bakmayın ama sormadan duramıyorum
Fitil kullanıyormusun vajinal o çok akıntı yapar benim de bazen afedersin idrarımı kaçırmışım gibi gelirdi fitili bıraktım şu an normal geliyor öyle aman aman bir akıntım yok
Fitil kullanıyormusun vajinal o çok akıntı yapar benim de bazen afedersin idrarımı kaçırmışım gibi gelirdi fitili bıraktım şu an normal geliyor öyle aman aman bir akıntım yok
Hııı ya ne bilim hani akıntı yoksa işler yolunda dğeil mi allahım sen aklıma mukayet ol demek ki her insanın bedeni farklı tepki veriyormuş alışcam bu duruma inşallah ahah
Hııı ya ne bilim hani akıntı yoksa işler yolunda dğeil mi allahım sen aklıma mukayet ol demek ki her insanın bedeni farklı tepki veriyormuş alışcam bu duruma inşallah ahah
Korkutmasın canım stres yapma arttı mı yoksa yarın kan tahlili yaptır ona göre devam ederse doktoruna söyle bakalım belki ilacını değiştirir
İnşallah bir an önce kesilir Amin