Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay çok iyi ya maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın olsun canım benim çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına oh oh maşallah partiniz hayırlı olsun güzel geçsin inşallah
Bizi de haberdar edersin inşallah cinsiyetini
Çok sağolasın canım benim ederim muhakkak

Amin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah
Ya şey sorcam benim öyle çok akıntım yok bu normal midir hani hafif ıslaklık var öyle iç çamaşırıma bulaşan bir durum yok çok soru soruyorum belki kusura bakmayın ama sormadan duramıyorum

Ya şey sorcam benim öyle çok akıntım yok bu normal midir hani hafif ıslaklık var öyle iç çamaşırıma bulaşan bir durum yok çok soru soruyorum belki kusura bakmayın ama sormadan duramıyorum

Fitil kullanıyormusun vajinal o çok akıntı yapar benim de bazen afedersin idrarımı kaçırmışım gibi gelirdi fitili bıraktım şu an normal geliyor öyle aman aman bir akıntım yok

Ne kusuru canım eğer ki yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Fitil kullanıyormusun vajinal o çok akıntı yapar benim de bazen afedersin idrarımı kaçırmışım gibi gelirdi fitili bıraktım şu an normal geliyor öyle aman aman bir akıntım yok
Ben fitil yerine progestan dex iğne kullanıyorum birde estroferm hap kullanıyorum

Ben fitil yerine progestan dex iğne kullanıyorum birde estroferm hap kullanıyorum

Anladım canım ondan çok olmuyordur onun için normal benim vajinal fitildi çok geliyordu ilk zamanlar ama 1 aydır bırakmışım şimdi normale döndü

Anladım canım ondan çok olmuyordur onun için normal benim vajinal fitildi çok geliyordu ilk zamanlar ama 1 aydır bırakmışım şimdi normale döndü
Hııı ya ne bilim hani akıntı yoksa işler yolunda dğeil mi allahım sen aklıma mukayet ol demek ki her insanın bedeni farklı tepki veriyormuş alışcam bu duruma inşallah ahah

Hııı ya ne bilim hani akıntı yoksa işler yolunda dğeil mi allahım sen aklıma mukayet ol demek ki her insanın bedeni farklı tepki veriyormuş alışcam bu duruma inşallah ahah

Amin canım yok yok yolundadır sen rahat ol aynen herkesin farklı olur kimisi hiç bilmez kimisi yatarak geçirir

Benim bu lekelenmelerim beni korkutuyo ya

Korkutmasın canım stres yapma arttı mı yoksa yarın kan tahlili yaptır ona göre devam ederse doktoruna söyle bakalım belki ilacını değiştirir
İnşallah bir an önce kesilir Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…