• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Tek ayak mı sizinki ? Benim de hep ayağım soğuk olur kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı. Eğer gebe kalırsam oskapar iğneye başlayacak doktor beni. Gebelik kesinleşmeden başlatamam dedi. Her doktor farklı ilerliyor bazıları önlem amaçlı herhalde transfer sonrası kullanıyor ?
Benimde faktör 5 pozitif yani pıhtılaşmaya yatkınlık var ama benim transfer günü itibariyle oksapara başlattı doktorum

Benimde faktör 5 pozitif yani pıhtılaşmaya yatkınlık var ama benim transfer günü itibariyle oksapara başlattı doktorum
Homozigot mu yoksa heterozigot mu ? Benim ki heterozigot olduğu için gebelik başlayımca dedi..🥹

Eklentiler

• IMG_2784.webp
    IMG_2784.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 13
Bana da vermedi. Sanırım daha once düşüğü ya da gebeliği olmayana vermiyorlar ya da pıhtılaşma problemi olmayana bana da vermediler
Evet chat cpt ye sordum o da öyle dedi. Vesveseye düşüyorum sürekli bunu yapmadım, bunu neden bana vermedi etmedi diye. Halimizi görünce çok özeniyorum hiç uğrasmadan gebe kalanlara tabi vardır bi hayır ama Kadın anatomisi ilaçlar hepsiyle haşır neşir olduk

Evet chat cpt ye sordum o da öyle dedi. Vesveseye düşüyorum sürekli bunu yapmadım, bunu neden bana vermedi etmedi diye. Halimizi görünce çok özeniyorum hiç uğrasmadan gebe kalanlara tabi vardır bi hayır ama Kadın anatomisi ilaçlar hepsiyle haşır neşir olduk
Canım doktorlar binlerce tüp bebek koyuyor doktoruna ve merkeze gveniyorsan tam teslimiyet halinde ol kafanı rahat tutmaya çalış. İşin sonunda herşey olacağına varıyor ben bunu evladımdan karnımda dort aulıkken vazgeçmek zorunda kalınca anladım

Back
X