Aynen öyle canım ama gözleri ve kalpleri kapalıonlar evlat hasreti nedir bilmiyorlar ondan rahatlar
Allahta evlatları ile sınamasın ama bazen çok kırıyorlar
HahahaEe deseydin bacım sen niye getirmişsen bende onun için getirecem yani kirliyse dünya mı durmuş dünya dönüyor daha onu ancak Rabbim bilir ne nasıl olur vah vahinsanların ağzı torba değil ki büzesin aslında öylelerin ağzına ıslak terlikle vuracaksın
Aslında ağzımızdan çıkana esiriz bunu anlamak zorÇok garip insanlar ya ne kadar basitçe çıkıyor ağızlarından bu cümleler. Oysa ki bizi ne kadar yaralıyor
Amin Rabbim herkese versin de bize de versin sonra. Çok şükür tedavi oluyoruz dediğin gibi bir umudumuz varEvet ne yazık ki Rabbim büyük hepimize ve isteyen emek veren herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah yine de halimize bin şükür tedavi görecek imkanımız var hiç olmayıp evlat hasreti çekenler ne yapacak acaba
En çokda onlara dua ediyorum tedaviye gerek kalmadan nasip etsin
Amiiiiinnnn canım inşallah tez vakitteAmin inşallah canım ne güzel söyledin dilerim nasip olur cümlemize inşallah
Biz duamızdayız çok şükür Rabbimden istiyoruz kimseninkinde gözümüz de yokAynen öyle canım ama gözleri ve kalpleri kapalı
Hahahagarip insanlar gerçekten o başka evrende yaşıyor herhalde
Aslında ağzımızdan çıkana esiriz bunu anlamak zor
Bence uzayda yaşıyor orada kimse yok ya orası tertemizAynen öyle canım ama gözleri ve kalpleri kapalı
Hahahagarip insanlar gerçekten o başka evrende yaşıyor herhalde
Aslında ağzımızdan çıkana esiriz bunu anlamak zor
Biz duamızdayız çok şükür Rabbimden istiyoruz kimseninkinde gözümüz de yok
Kızlar sizlerle konuşmak çok iyi geliyor iyi ki varsınızBence uzayda yaşıyor orada kimse yok ya orası tertemiztırıl tırıl hani kendinin olmasa diyeceğim neyse sana teselli veriyor kendi doğurmuş kirli dünyaya onun deyimiyle he bacım he diyeydin
Canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın? Ne zaman gelecek sonuçların ne zaman belli olacak başlayacak tarihin?
Amin canım benim biz birbirimize destek için buradayız onun için bu topik açtım dertleşelim konuşalım bazen etrafımıza hatta eşimize bile anlatamadığımız duyguları düşüncelerimizi herşeyi birbirimize anlatabiliriz süreçlerimizi sevincimizi üzüntülerimizi paylaşabiliriz canı sıkılan olursa buradayız canlar ücretsiz psikologKızlar sizlerle konuşmak çok iyi geliyor iyi ki varsınızRabbim herkesin kalbine görw versin
Çok şükür bende iyiyim canım hamdolsunCanımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın? Ne zaman gelecek sonuçların ne zaman belli olacak başlayacak tarihin?
Ben ilaçla regl olduğum için pazartesine denk geliyor regl günüm ona göre kontrol olacam ilk önce kürtajdan sonra kist falan kalmış mı diye, bir şey çıkmazsa transfere hazırlık başlayacak ama ortada daha embriyom yokben 4 tane embriyomu ngs için yollamıştım nerdeyse 20 gün oldu hala sonuç bekliyorum
İnşallah aminSüper canım dilerim güzel vaktinde sağlıcakla transferin gerçekleşir bizi de haberdar edersin inşallah
İntralipid serum ile aynı mı acabaCanım serum tedavisinin kisa adi. Serum tedavisini biliyorsundur. Transferden önce yada sonra tutunmayı arttirsin, vücut embriyoyu yabanci bir hücre sanmasin ve düşüşle sonuclanmasin diye destek tedavi. Kimi kişide 2 yada üç defa veriliyor. Kimilerinde 12. Haftaya kadar haftada 1 veriliyor.
Yaa çok sevindim canım çift varsa zaten pozitif kanda güzel olur yani hayırlı olsun cnm darısı bekleyen bizlere inşGünaydın kizlar çift çizgiyi gördük bakalım kanlarimiz nasıl olacak
Amin canım Allah razı olsun sonu hayırlı ve güzel olsun ins.Yaa çok sevindim canım çift varsa zaten pozitif kanda güzel olur yani hayırlı olsun cnm darısı bekleyen bizlere inş
Oleyy ne güzel haberle başladık bugüneGünaydın kizlar çift çizgiyi gördük bakalım kanlarimiz nasıl olacak
ben tüp bebek ile hamile kalıp bir de çocuklarını şikayet edenleri görüyorum , uyumuyor hep ağlıyor vs . Diyorum binbir zorlukla çocuk sahibi olup bir de şikayet ediyorlarİyi geceler kızlar bugün buralarda yoktum negatif aldım diye sizi bıraktım sanmayın eşim sağolsun kafam dağılsın diye bol bol gezdirdi bugün uğrayamadım buralara
Bugün pozitif haberlerimiz oldu mu hızlı hızlı geçtim ama göremedim
Birde son konuya değineyim sana hak veriyorumozlmckmk bende yanımda çocuğuna bağıran bıktım bundan diyen biri olunca çok üzülüyorum ya evladımız olsun diye ne emekler veriyoruz
Ya bu süreçte beklemek çok zor, yani hafifletici bir sebebin de var döversen kuzuuuAmin canım ya bazen insan bir git gel yaşamıyor değil dövmek için
Ben yarın yaptıracağım, uyanır uyanmaz heyecan başladıTest günleri yaklaşıyor heyecan var mı canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?