Maşallah sizin de baya var. En azından estrofemi 3 e bolmusler sizde. Birde fitili 1 tane alıyorsunuz ben 2 . Bugün baya bir şeyim artık ilacalrdan mi oldu. Carpintim var. Sanki böyle rahat nefes alıp veremiyorumSabah ö.a estrofem s.a duphaston
Günde 1 tane corasprin sabah akşam deltacortil .günde 1 folic asit. Progestan fitil günde 3 defa oksapar günde 1
İlk denememde bir estrofem kullanmıştım. O zamandan bir kızım var. Bu gittiğimiz yer farklı ve kiminle konuşsam aynı ilaçları kullanıyorCanım sen baya ilaç kullanıyorsun rabbim yardimcin olsun. Benim doğal siklus olduğu için ben sadece progestan fitil kullanıyorum günde iki kez. Bide folik asit
Amin hepimizinCanım sen baya ilaç kullanıyorsun rabbim yardimcin olsun. Benim doğal siklus olduğu için ben sadece progestan fitil kullanıyorum günde iki kez. Bide folik asit
Amin inşallah hoşbuldumHoş geldin canım aramızave transferin hayırlı olur inşAllah haberdar et bizi
Çok az kalmış, hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırsın…Benim cumartesi test günüm. Ara ara kasık ağrısı hariç belirtim yok ne gögüs ağrısı ne bulantı. Hiç test yapmadım sonucu öğrenmeye de hazor değilim
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla bebişi al da gelGünaydın kızlar transfere gideceğim bana şans dileyin dua edin ne olur
Çok teşekkür ederim canım iki tane bebişim varAllah yardımcın olsun canım sağlıkla bebişi al da gel
allah bağışlasın cnm sonu güzel olsunda inş ben razıyım içtiklerime artık bu tüp bebek süreci beni çok yordu inş olumlu olur olumsuz olursa pes edicem bırakıcam artıkİlk denememde bir estrofem kullanmıştım. O zamandan bir kızım var. Bu gittiğimiz yer farklı ve kiminle konuşsam aynı ilaçları kullanıyorartık bunyem kaldırmıyor bu kadar ilacı
Giderken bol bol "rabbi yesir vela tuaasir Rabbi temmim bil hayr" Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Mutlaka oku canım inş güzel sonuçlarla dönersinGünaydın kızlar transfere gideceğim bana şans dileyin dua edin ne olur
Bende 11 Mart 3.gün embriyosu
Günaydın canım dün eve gittiğimden beri bi uyuyup bi uyanıyorum sersemliğim gitmiş bugün ama ağrı hala aynıHahaha yok yok benim de öyle oldu çok yumurta toplananlarda ağrı biraz daha fazla oluyormuş. Sizin de maşallah çok toplanmks korkmayın Allah'ın izniyle birkac güne bir seyciginiz kalmazz
Aynen kuzum doktor aradı söyledi biraz önce nasıl oldun diye senin dediklerinin aynısını dedi öyle bişey olursa gel hastaneye dedi inşallah olmazCanım çok geçmiş olsun ya nasıl zorluyordur onlar seniEğer kusma, ateş vs olursa hastaneye gidin olur mu
Canim hayırlısıyla transferini ol gel inşallah güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar transfere gideceğim bana şans dileyin dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?