Canım canını sıkma daha erken bazen idrara geç geçiyor herkesin test gününü kendinle kıyaslayıp kendini strese katma dilerim kan da pozitifi görürsün inşallah8 martda 5 gün embiriyosu transfer edildi 1 tane bu gun transfer günü dahil 6. Günümde test yapim dedim negatif çıktı canım sıkıldı
Transferden önce yapın inş rabbim dualarımızı kabul ederTamam canım senin içine nasıl siniyorsa öyle devam ettransfer olmadan önce mi yapmak gerekiyor dediğinizi
Amin amin inşallahTransferden önce yapın inş rabbim dualarımızı kabul eder
5.günün sayılır daha bence cok erken cnm morelini bozma daha 5 gün var8 martda 5 gün embiriyosu transfer edildi 1 tane bu gun transfer günü dahil 6. Günümde test yapim dedim negatif çıktı canım sıkıldı
İnşallah çok ilerlemez rahatsızlığınız ben yaşamadım dilerim sağlıklı güzel atlatırsın transferini AminKızlar benim transferim yarın şuan biraz boğaz ağrım var korktum açıkçası benim gibi olan oldu mu acaba transfer zamanı grip değilim ama boğazımda ağrı var
Amin inşallah çok korktum inşallah ilerlemez ilaçta kullanamıyorum tabi yarın transferden önce doktora söyleyeceğim bakalımİnşallah çok ilerlemez rahatsızlığınız ben yaşamadım dilerim sağlıklı güzel atlatırsın transferini Amin
İnşallah canım şans tam transfer öncesi böyle bir sıkıntı olmasıAmin inşallah çok korktum inşallah ilerlemez ilaçta kullanamıyorum tabi yarın transferden önce doktora söyleyeceğim bakalım
Doğru diyosun canım bende inşallah pozitif dıye buraya yazarım amin5.günün sayılır daha bence cok erken cnm morelini bozma daha 5 gün var
Hoş geldin canım aramızaArkadaşlar merhaba sayfanızın enerjisine bayıldımmmbende bir sorun çıkmazsa bu pazar transfere gideceğim yarın son kontrol yapılacak bakalım heyecanlıyım bir yandan da olmayacak endişesi var bu stresi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum inşallah hepimizin pozitif sonuç alacağı ay olur bu ay
6. Gün genelde erken oluyor bence bekleyin biraz8 martda 5 gün embiriyosu transfer edildi 1 tane bu gun transfer günü dahil 6. Günümde test yapim dedim negatif çıktı canım sıkıldı
Canim transferin şimdiden hayırlı olsun rabbim pozitifle sonuçlanmasını nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba sayfanızın enerjisine bayıldımmmbende bir sorun çıkmazsa bu pazar transfere gideceğim yarın son kontrol yapılacak bakalım heyecanlıyım bir yandan da olmayacak endişesi var bu stresi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum inşallah hepimizin pozitif sonuç alacağı ay olur bu ay
Amin canım ilk adet oldum geçen ayın 24 de bu ay çok sancılı erken olacak gibiyim bu ayki adet ile başlayacak süreç Allah'ım hepimizin hallerini gerceklestirsin evimizde bebek sesleri dolsunDaha adetten sonra mı transfer işlemine geçersiniz dilerim herşey gönlünce olur inşallah hep beraber pozitifleri görelim inşallah
Geliyor inşallah gelmekte olanAllahım söyletmişyok ne yanlış anlaması
Sinirimi bozdu burnumun üstündeki, toplantıya katılıyorum görüntülü orda kırmızı kırmızı benden önce ben buradayım diyor
Sagol canım benim Allah razı olsun Amin inşallahAmin canım ilk adet oldum geçen ayın 24 de bu ay çok sancılı erken olacak gibiyim bu ayki adet ile başlayacak süreç Allah'ım hepimizin hallerini gerceklestirsin evimizde bebek sesleri dolsunbu arada senin o güzel kalbinden öpüyorum
Baya ilaç kullanıyorsunuz gerçekten zor Rabbim yardımcınız olsun dilerim kolaylıkla atlatırsın bu günleri inşallah sonunda mucizenize kavuşmak nasip olsunSabah 3 tane estrofem sabah akşam duphaston tab sabah decavit sabah coraspin günde 3 kez 2 kere progestan fitil birde 3 günde 1 promer igne bu ilaçlar bir tek bana mı bu kadar fazla geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Amin inşallah siz ne kullanıyorsunuz ve ne durumdasınız o kadar çok mesaj var ki kaçırıyorumBaya ilaç kullanıyorsunuz gerçekten zor Rabbim yardımcınız olsun dilerim kolaylıkla atlatırsın bu günleri inşallah sonunda mucizenize kavuşmak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?