Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Şu an oturdum ağlıyorum vallahi
Oy canım benim ya zaten bu tedavi zor ken niye böyle iğneler yazıyorlar anlamıyorum acaba kullanan var mı kızlar böyle uçla olur mu değiştir me imkanı yok mu ben hiç kullanmadım bilemiyorum

Evet bende baktım hepsi bu şekilde.
Acaba acile gitseniz başka birisi yani hemşire yapsa daha mı sağlıklı olur ki?
Bence doktoruna yazsa yada asistana böyle iğne mi olur anam desin bu nedir yada başka uçlu yazsın bu ilaç üreten firmalar şaka mı bunu bir insan yapacak demiyor bu nasıl karnına girsin yeminle

Bende tebrik ediyorum gerçekten Ben ince uçluyu bile yapamıyorum eşim yapıyor hep

Ahh canım çok geçmiş olsun Yarın için eczaneden ince uçlu iğne al bari ya kıyamam eziyet olur böyle sana
İnce ucu varmış değiştirilmiyormuş doktor nasıl böyle iğne yazıyor orası da ayrı bir konu

İnce ucu varmış değiştirilmiyormuş doktor nasıl böyle iğne yazıyor orası da ayrı bir konu
Ayy o zaman doktora sorsa bari belki kolay bir çözüm sunar.. Ahh benim canım yandı burada sen nasıl yaptın onu kuzum valla helal sana

Kendi içinde sıvısı var gonalf gibi. Ucunu çıkaracak yerde yok bir bütün halindeydi uç tarafı

İnce yedek uçlarım var ama bunu değiştireceğim yeri yok
Canim zoladex kendinden uclu ve bu şekilde vurulması gerekiyor. Galiba sen dedikten sonra internetten baktim öyle diyor. Rabbim yardimcin olsun canim ya. Çok geçmiş olsun

Eklentiler

• images (38).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…