Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aminnn canım benim Allah senden de razı olsun

Benim eşim azosperm hastası mikro tese ameliyat olacak eğer sperm bulunursa bni yumurta topmaya alacaklar. Doktor yumurtaliklarimda rahminde bir sorun yok dedi o yüzden taze transfer önerdi cumartesi gideceğim kontrole bakalım hayırlısı. İlk demem olduğu için biraz tedirginim

Bende yumurta büyütme aşamasındayım Allah'ım umudunu kurup hayal ettiğimiz her şeyin çok şükür oldu sevincincini bizlere naisp etsin en kısa zmanda inşallah

Sakın ağlama hepimizin hormonları tavan zaten valla bir ağlamaya başlarsak burayı seller alıp götürür gercekten ilk yazdiklarim aklimda. yazilan o kadar geçmiş varken çekindim ilk önce bu topiğe girmeye sonra o kadar sıcak karşıladın ki sanki yillardir dert ortağı gibi hissettim kendimi neler yaşadık, neler paylaştık birbirimize çok destek olduk burda her bir mesajda biseyler öğrendik uyguladık burda bulunduğumuz zaman belki uzun değil fakat yaşananlar çok fazla. Bizim burda olmamızın sebebi ve vesilesi sensin. İyi ki de sensin. Herkesi tek tek unutmadan hatir sorman dualarini eksik etmeden opuya transfere göndermen güzel kalbinin eseri Sen ağlama sakın ama bizi burda mutluluktan anlatabilirsin güzel haberlerle gel... Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum...

Rabbim inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Allah yeter ki ol desin canım önünde hiçbirşey duramaz Allahım yüzüne baksın yardımcın olsun inşallah

Ya bu arada benim için güzel bir gelişmede oldu bahceci nin doktoru prof dr ebru ozturk tavmergen kliniginde artık yeni doktorum o imis hemşireler aradı.belki de uğurlu gelecek bakalım
Yaaa çok sevindim adina. Benim çocuğumun da doktoru ebru hocam eminim çok memnun kalacaksın Rabbim sana da şans getirmesini nasip etsin

Canımsın ya kalbîmi bıraktım bu güzel mesajına
Amin çok teşekkür ederim her Daim dualarımda olucaksınız ben gerçekten herkesin hikayesini okuyunca çok üzülüyorum keşke elimde sihirli değneğim olsaydı herkese istediğini verebilseydim ama ben inanıyorum Rabbim bizi karşılaştırdı gerçekten demek ki birbirimizin dualarını Almamız gerekiyormuş hepinize canı gönülden dualar ediyorum ve alıyorum hepinizi çok öpüyorum

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun cümleten hayırlı haberler nasip etsin

Güzel kalplim sen o sihirli değneyi hepimize değdirdin zaten senin haberin yok kesinlikle hepimizin burda olmasının bir sebebi var mutlaka sende bizim dualarimizdasin hadi sende yat dinlen artik yarin büyük gün Güzel haberlerini bekliyoruz.. Çok öpüyoruz seni Allah'a emanet ol

Çok teşekkür ederim canımcım
Tamam canım inşallah sizde Allah’a emanet olun fırsat bulursam yazarım sabah hayırlı geceler diliyorum kendinize çok iyi bakın minik mucizelerimize de iyi bakın bol bol konuşun

Sen yazamazsan eşin yazsın habersiz bırakmayın bizi bakiyoruz merak etme teyzesi biran önce kuzen bekliyoruz

Maral’ım telefonu herşeyi orada kasa var katıp kilitliyoruz ama ben öncesinden size selam veririm sonrası da ancak kendime gelince gidip telefonu alırım tekrar haber ederim benim eşim örnek verip işe gidecek sonra tekrar beni almaya gelir onu zaten bulunduğum bölüme almıyorlar biz birbirimizi görmüyoruz ben ameliyat bölümüne gideceğim o da tüp bebek yerinde olucak sonrada baba oldun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…