- 4 Aralık 2024
- 7.001
- 7.486
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.581
Normaldir canim o kadar işlemden sonra hafifledin ki kuş gibi oldun tabisen iyi ol embriyolarda iyi olsun da biz burdayiz
Tüh ya tutturamadik miÇok teşekkür ederim canım çok şükür hamdusenalar olsun haberler güzel yoğun geçti bir türlü buraya giremedim 4 adet embriyom oluşmuş risk alıp bu sefer blast olmasını istiyor doktorum çünkü ilk defa 4 adet embriyom olduğu için blast yapmak istiyorum dedi dilerim hepsi gider 5. Güne öyle olursa iki âdet çarşamba günü transfer olup iki tane dondurulacak bu sefer böyle yapmak istiyorlar altın embriyomuzu bulmak için blast yapmamız şart bilelim o senin altın embriyondur diyebilelim Allahım bu sefer nasip etsin inşallah hamdolsun Elhamdüllilah
Çok teşekkür ederimmBen de alicaktim aslında da burada hava biraz bozdu üşütürüm diye almadım ama baya oldu artık bisey olmaz Allahın izniyle sihhatler olsun
Tüh ya tutturamadik mibitane eksik olmuş ama şaka bir tarafa kuzum hepsi altın embriyo olsun ins. Sağlıkla ilerlesin ikisi birden tutunsun ins. Sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Üzme kendini canımKızlarr idrar testi yaptım bugün koca bir negatif
Canım sende üzme kendini.Kan negatif
Canım benim bir sürü dua aldın, Gönül aldın RAbbim karsiligini verdi emeklerininAmin canım benim güzel Arkadaşım buna da şükürbenim ilk defa bu kadar embriyom oldu içim içime sığmıyor inşallah çarşamba günü hepsi blast olmuş olsun inşallah doktorum dedi garanti veremem duradabilirler ama bu riski almamız lazım hep erken transfer oldun bu sefer fazla embriyon oldu bu seferde blast deniyeyim dedi ama embriyolar kötü görünmüyor fermantasyon yok hepsi bembeyaz iyi kalitede embriyolar Elhamdüllilah çıkartmayacağım yerinden rahatsız olmasınlar çıkarırsam bozulabilir dedim siz daha iyi bilirsiniz çok şükür hamdolsun
Canım benim bir sürü dua aldın, Gönül aldın RAbbim karsiligini verdi emeklerininsonu da çok güzel olucak inanıyorum Ben yaptığın tablonun uguruna çok inandım nedense birçok kişiye şans getircek ve getiriyor bu portal şimdiye kadar kaç transfer oldum hiç tabloya isim yazdirmamistim bu sefer sana ekler misin benide derken inanarak söyledim olacagina
Evet doğru diyorsunuz, ama içimde bi his var olmadı diye artık umudum yokCanım sen daha kan vermedin sen niye üzülüyorsun? Test markan güvenilirmi hassasiyeti nasıl bilmiyorsun ki daha, herkesin bünyesi farklı canım idrara geç yansıyor burada çoğu kadının, ne olur motivasyonunu düşürme
Amin inşallah teşekkür ederimAmin canım inşallahkesinlikle zor bir süreçteyiz maalesef Rabbim sana da en kısa sürede büyük mutluluk yaşatacak eminim
ben hem hapını kullanıyorum ecoprin hem de oksapar iğne her gün ikisi de. Belki senin ihiyacın yoktur. Nerde oluyordun sen tedaviyi hangi merkez?Anladım canım amin inşallah aynen dediğin gibi hayırlısı olsun bana hiç kan sulandırıcı vermedi
Evet doğru diyorsunuz, ama içimde bi his var olmadı diye artık umudum yokama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem her keste süreç farklı ilerliyor
Aynen doktor pıhtılaşma sorunu olmadığı için ve ilk deneme olduğu için önermedi. Erdem hastanesinde yaptırıyorum bahceci de yaptiracaktim çok memnun kalmadimben hem hapını kullanıyorum ecoprin hem de oksapar iğne her gün ikisi de. Belki senin ihiyacın yoktur. Nerde oluyordun sen tedaviyi hangi merkez?
İstanbul heralde, ben izmirdeyim. Dediğim gibikan sulandırıcı bana önceki transferimde kahverengi akıntı yapmıştı hemen kestirdi. Şimdi tekrar verdi, gerçi benm ilkinde 2 transfer oldu biri tuttu biri tutmadı belki de o zamanki kahverengi kanamaya benzer akıntı tutmayandır hiç bilmiyorum ki hepimizin bünyesi, tedavi yöntemi farklıAynen doktor pıhtılaşma sorunu olmadığı için ve ilk deneme olduğu için önermedi. Erdem hastanesinde yaptırıyorum bahceci de yaptiracaktim çok memnun kalmadim
Canımmayala katar ‘ım ben de aksilik olmazsa 3. gün embriyosu transfer edilecek perşembe günü. Arka arkaya transfer olmuş olacağız inşallah hayırlı haberleri birlikte alırız opu öncesi herhangi bir tavsiyen var mı şunu yap bunu yapma gibi?
Ama daha çok erkenmiş idrarda çıkmamış olabilir canım üzülme test gününü bekle rabbim mucizesini göndersinEvet doğru diyorsunuz, ama içimde bi his var olmadı diye artık umudum yokama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem her keste süreç farklı ilerliyor
Yaaa senin mutluluğun burdan hissedebiliyorum canim benim Rabbim inşallah blast olmalarını da nasip etsinAmin canım benim güzel Arkadaşım buna da şükürbenim ilk defa bu kadar embriyom oldu içim içime sığmıyor inşallah çarşamba günü hepsi blast olmuş olsun inşallah doktorum dedi garanti veremem duradabilirler ama bu riski almamız lazım hep erken transfer oldun bu sefer fazla embriyon oldu bu seferde blast deniyeyim dedi ama embriyolar kötü görünmüyor fermantasyon yok hepsi bembeyaz iyi kalitede embriyolar Elhamdüllilah çıkartmayacağım yerinden rahatsız olmasınlar çıkarırsam bozulabilir dedim siz daha iyi bilirsiniz çok şükür hamdolsun
Yaaa senin mutluluğun burdan hissedebiliyorum canim benim Rabbim inşallah blast olmalarını da nasip etsinolmamaları için bir sebepte görünmüyor anladığım kadarıyla Rabbim buraya kadar gelmişken bunu da karşılığını versin güzel arkadaşım dualarım seninle al da gel su bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?