Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben daha tedaviye başlamadım kuzum. Daha ön görüşme yaptık. Reglimi bekliyorum

Ahhh ozaman pen yani kalem şeklinde kullanırsın merak etme hissetmezsin bile yani çok hafif
İnşallah ilk transferde tutar. Karışık duygular içindeyim. Bazen çok huzurlu hissediyorum üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. Sonra çok korkuyorum. Ruh gibiyim yani ne yerdeyim ne gökte

İnşallah ilk transferde tutar. Karışık duygular içindeyim. Bazen çok huzurlu hissediyorum üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. Sonra çok korkuyorum. Ruh gibiyim yani ne yerdeyim ne gökte
Kesinlikle sakinliği korumakta fayda var birde fazla bilgi ve terimlerde boğulmamak gerek kesinlikle

Evet belki de napalim iste 1-2 saat agliyoruz sonra hayat devam ediyor
Ah minikom beni de aglattın bugün inan ki negatifleri duyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi sanki kendim o ana gittim ondan dolayı daraldım çok üzüldüm

Hiicc uzulme her sey insanlar icin demek ki kismet boyleymis 2-3 aya tekrar baslarim senin test ne zamann
Ben daha başlamadım Opu olucam yeni adetimle beraber başlayacağım ama içimde bir hüzün ve korku var bilmiyorum nasıl geçecek neyle karşılaşacağım hiç bilmiyorum onun için yapmaya bile korkuyorum

Ben daha başlamadım Opu olucam yeni adetimle beraber başlayacağım ama içimde bir hüzün ve korku var bilmiyorum nasıl geçecek neyle karşılaşacağım hiç bilmiyorum onun için yapmaya bile korkuyorum
Bizim korkmaya , kendini birakmaya pek sansimiz yok.Hemen kotu dusunceleri atiyoruz ve guzelliklerle basliyoruuzzz

Bizim korkmaya , kendini birakmaya pek sansimiz yok.Hemen kotu dusunceleri atiyoruz ve guzelliklerle basliyoruuzzz
Amin canım benim inşallah bu sefer olur o altın embriyolarımızı buluruz benim 4. Tüp bebek ve 4. Opum olucak kısmet olursa bir yanım bırak pes et diyor bir yanımda pes edersem nasıl mucizeme kavuşurum diyor anlayacağın kafa karmakarışık dilerim herşey güzel olur hepimiz için

Tedavini sen almanyadamı oluyorsun canım? Nasıl ilerliyorsunuz?

Tedavini sen almanyadamı oluyorsun canım? Nasıl ilerliyorsunuz?
Evet canım burada yapıyorum sigortadan faydalandık zaten bu son hakkım bundan sonrası ücretin hepsini kendim karşılamam gerekiyor ama artık zaten bırakırım büyük ihtimalle

Çok şükür hamdolsun dilerim onlarda sıkı sıkı tutunur güzel haberler alırız hep birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…