Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bakma sen şu an gülüyorum falan ama ilk iki negatifi atlatmam çok zor oldu 🙄🙄🙄 dönem dönem bu konuyu bir hırs meselesi haline getirdim
Öyle biliyorum canım emin ol hepimiz öyleyiz o gülüşlerin ardında ne acılar Gizli 🥹 dilerim bu sefer o günleri unutturacak güzel müjdeli haberi alırsın inşallah Amin 🤲😍

Hanimlar merhaba bugün feci bir migren atağından sonra ara ara girdim buraya bütün msjlari okudum. 4 5 saatte coşmuş burası oku oku bitmedi 🥰 aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler 😊 emin olun bu süreçte dogru yerdesiniz 🥰 hatta çıkamayacaksınız 🤭 birde maalesef negatiflerimiz de olmuş 😥 güzel arkadaşlarım lütfen fazla yıpratmayin kendinizi üzülmemek tabi ki elde degil ama yeniden yürüyeceğimiz yolumuz var. Güçlü olmak zorundayız 💪💪

Hanimlar merhaba bugün feci bir migren atağından sonra ara ara girdim buraya bütün msjlari okudum. 4 5 saatte coşmuş burası oku oku bitmedi 🥰 aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler 😊 emin olun bu süreçte dogru yerdesiniz 🥰 hatta çıkamayacaksınız 🤭 birde maalesef negatiflerimiz de olmuş 😥 güzel arkadaşlarım lütfen fazla yıpratmayin kendinizi üzülmemek tabi ki elde degil ama yeniden yürüyeceğimiz yolumuz var. Güçlü olmak zorundayız 💪💪
Çok geçmiş olsun inşallah canım o baş ağrısı çok kötü bende de migren var tuttumu bırakmıyor Rabbim şifa versin inşallah 🤲❤️ Amin amin inşallah 🫶🏻

Çok geçmiş olsun inşallah canım o baş ağrısı çok kötü bende de migren var tuttumu bırakmıyor Rabbim şifa versin inşallah 🤲❤️ Amin amin inşallah 🫶🏻
Allah razı olsun canım. Bugün şekilden şekile girdim resmen. Perdeleri çekip yatağın icinde kendimi gömdüm ama yok yok. Alkahtan transfer öncesi vurdu da agri kesici içtim ama yine de nafile. İnşallah sonrasinda vurmasin ilacsiz nasil olur bilmiyorum 😭😭😭

Allah razı olsun canım. Bugün şekilden şekile girdim resmen. Perdeleri çekip yatağın icinde kendimi gömdüm ama yok yok. Alkahtan transfer öncesi vurdu da agri kesici içtim ama yine de nafile. İnşallah sonrasinda vurmasin ilacsiz nasil olur bilmiyorum 😭😭😭
Oy canım çok kötü olmuşsun inşallah dilerim bugünle gelmiş geçmiş olsun 😘 inşallah o süreçte sakin güzel geçer 🤗

Benim malesef negatif..
Canım bütün kalbimde yaninda olduğumu bil. Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok ki keşke olsa da herşeyi tersine çevirsek. Umarim istediğin pozitifi rabbim tez zamanda gercekleştirsinde hamilelik haberini ve surecini burdan takip edelim 🥰 dualarım seninle 🤲🤲

En son nöroloji doktoruna gittiğim de stresten uzak duracaksın kalabalıktan dedim to ho biz ve stresten uzak durmak bu biraz 🤏 imkansız 😁😂

Canım ben kısık gözle fazla yazamicam yarin görüşmek ümidiyle. Kendine/kendinize iyi bakın iyi geceler 😘😘😘

Açıkçası sağa sola duyulmayacağını bildiğimiz için kendi aileme söyledik, eşim kendi ailesinden emin olamadı söylememe kararı aldık o yüzden 😂
Maalesef toplumumu da tüp bebek diyince bi garip bakıyorlar, halbuki sadece ilk haftası laboratuvar da yapılıyor
Sonuçta yine senin kanın canın eşinden senden bir parça
Yine sizin kendi aileniz benim eşim sağolsun ailesine sevinçten duyurdu havalara uçuyorlar ailece buda benim üzerimde aşırı baskı hissi oldu daha ikinci adet bekliyorum transfer işlemi için ya olmazsa diye şimdiden baskı altındayim çok zor tuhaf bir süreç sürekli araştırma merak endişe mutluluk karma karışık duygular sizin gibi benim eşimde yurtdışında bizde sperm dondurma işlemi yaptık tek başıma bu süreci yaşıyorum ama herkes biliyor birde Kıbrıs'ta tedavi oluyorum herşeyin baskısıni üzerimde hissediyorum ama tek başınayim benim tarafım hiç bilmiyor onlara hiç demedik

Öyle valla hi 🙋‍♀️ ben hiç bilmediğim şeyleri tüp bebekte öğrendim Amh falan vs hiç bilmezdim biraz saf yaşıyormuşum 😂😝
Yine sen benden bin kat iyisin ben bir kadınin sağlık problemleri yoksa adet oluyorsa menopoz dönemine kadar istediği zaman hamile kalır sanıyordum yaş yumurta kalitesi felan hiç haberim bile yoktu 😀 cahillik nasıl güzel rahatlık valla 😄😄😄

Back
X