Merhabalar
Beni de ekleyebilir misiniz
25 Nisan tek embriyo transferi 3. Deneme yaşım 33 7 Mayıs test günü
Kızlar merhaba kaset test ya da erken gebelik testi yapan var mı en erken ne zaman gördünüz pozitifliği
Kizlar Allah hepinizden razı olsun çok duygulandırdıniz beniRabbim sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin ins. İyiyim elhamdülillah sağlıkla atlatirim ins. Bu süreci daha ağır imtihanlarim oldu ins. Kürtaj yapabilirlerse yine Rabbimin sevdiği kuluyum diyeceğim en azından çok erken farkedildi sezeryan olmazsam en azından birdaha deneme şansım olur embriyolarım var şuan tek duam o Rabbim acısın ins. Hepinize kocaman sarılıyorum
Kızlar estrofem lekelenme yapar mı ya? Adetimin çoktan bitmesi gerekirdi ama su gibi hafif kahverengi akıntık var ara ara geliyor
Amin canım benim inşallahBen erken gebelik testinde 6. Günde pozitif gördüm darısı başına olsun inşallah Amin
Amin canım benim inşallahkorkuyorum ben 4. Günüm çok erken dimi
Amin canım hepimizin insAmin canım benim senin üzüntünü o kadar derinden hissediyorum ki sana sımsıkı sarılıyorum canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah
Haklısın canım çok sağolŞu an erken en azından cumartesi gününe kadar beklemeni tavsiye ederim hiç korkma Allahım inşallah nasip etmiştir inşallah Amin
Amin canım hepimizin insbende senin güzel kalbini çok derinimde hissediyorum sizi takipteyim bırakmayacağım ins. Güzel haberlerinizi takip edicem su islemlerimi falan saglikla atlatayim Allah'ın izniyle
Haklısın canım çok sağol
Geçen pazartesi kullanmaya başlamıştım kuzum. Bu pazartesiye kadar geçmezse yazıyım zaten haftaya cuma kontrolüm varBilgim yok ama doktoruna bir danış istersen neden lekelenme olduğunu canım Allahım iyi etsin inşallah Amin
Güzel kardeşim kese asagda göründüğünde yukarı çıkma ihtimali var mı çıkmazsa surec nasıl ilerliyor bilgin var miCanım ilk kese muayenesinde benim de bir kese diğerine göre epey minikti ve alttaydı, hatta doktor henüz ikiz demeyin kimseye kalp atışlarını duyalım önce dedi. Kalp atışında 2 tane duyunca evet ikiz dedik ve bir sonraki muayenede birinin diğerinden 2 gün geriden geldiğini öğrendik. Olabiliyor böyle şeyler…
Ben 1 haftadır kullanıyorum. Lekelenme değilde akıntı var bende zarımsı gibi afedersin.Sanki adet olacakmışım gibi akıntı hani. Bi de kasık ağrım var.Yumurtluyor olabilir miyim diye sordum hemşireme yazdım.Biz kontrollerini sağlıyoruz korkma sıkıntı yoktur dedi.Bi de hafif bi bulantı.Yani estrofeme bağlıyorum ben. Yarın benim durum belli olur kontrolüm var.Doktoruna hemen danış bakalım ne diyecek.Bize de haber ver lütfen.Kızlar estrofem lekelenme yapar mı ya? Adetimin çoktan bitmesi gerekirdi ama su gibi hafif kahverengi akıntık var ara ara geliyor
inşallah canım benim Allah razı olsunn rabbim bu yola giren herkesi en kısa zamanda pozitif haberler görmeyi nasip etsinRica ederim canım inşallah pozitif haberlerini hep beraber alalım inşallah
Benim de aynı şekilde canım ama bugün adetin 6. günü o yüzden hafif kahverengilik olduğunu düşünüyorum akıntıda. Ağrım falan yok ama baş dönmesi, mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı var bende de. Bunlar ilacın yan etkileri demişti doktor da hafif lekelenme olunca danışmak istedim.Ben 1 haftadır kullanıyorum. Lekelenme değilde akıntı var bende zarımsı gibi afedersin.Sanki adet olacakmışım gibi akıntı hani. Bi de kasık ağrım var.Yumurtluyor olabilir miyim diye sordum hemşireme yazdım.Biz kontrollerini sağlıyoruz korkma sıkıntı yoktur dedi.Bi de hafif bi bulantı.Yani estrofeme bağlıyorum ben. Yarın benim durum belli olur kontrolüm var.Doktoruna hemen danış bakalım ne diyecek.Bize de haber ver lütfen.
Geçen pazartesi kullanmaya başlamıştım kuzum. Bu pazartesiye kadar geçmezse yazıyım zaten haftaya cuma kontrolüm var
Yumurtlamadan sonra transfer yaptıkları için ben bunu sıkıntı edindim.hani geç kalır mıyız düşüncesiyle.Tam olarakta emin değilim tabi bilmiyorumBenim de aynı şekilde canım ama bugün adetin 6. günü o yüzden hafif kahverengilik olduğunu düşünüyorum akıntıda. Ağrım falan yok ama baş dönmesi, mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı var bende de. Bunlar ilacın yan etkileri demişti doktor da hafif lekelenme olunca danışmak istedim.
Yumurtlama olmaması mı lazım?
Benim de aynı şekilde canım ama bugün adetin 6. günü o yüzden hafif kahverengilik olduğunu düşünüyorum akıntıda. Ağrım falan yok ama baş dönmesi, mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı var bende de. Bunlar ilacın yan etkileri demişti doktor da hafif lekelenme olunca danışmak istedim.
Yumurtlama olmaması mı lazım?
Amin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın Allah
Bu arada kızlar benim progestan değerim düşük çıktı9.8. Progestan dex göbek birde fitil kullanıyordum ikişer adet sabah akşam, şimdi progestan 50 mg kalçada ekledi 3 günde bir. Aranızda öyle kullanıp sonra düzelen var mı? Cuma günü progestan için kan verecem tekrar
Merhaba sonucunuz ne oldu ? Bu değeri ne zaman ölçmüştünüz acaba ?Amin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın Allah
Bu arada kızlar benim progestan değerim düşük çıktı9.8. Progestan dex göbek birde fitil kullanıyordum ikişer adet sabah akşam, şimdi progestan 50 mg kalçada ekledi 3 günde bir. Aranızda öyle kullanıp sonra düzelen var mı? Cuma günü progestan için kan verecem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?