Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhabalar
Beni de ekleyebilir misiniz
25 Nisan tek embriyo transferi 3. Deneme yaşım 33 7 Mayıs test günü

Merhaba canım hoşgeldin eklerim hayırlı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde inşallah pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallah Amin kaçıncı gün embriyosuydu

Amin canım benim senin üzüntünü o kadar derinden hissediyorum ki sana sımsıkı sarılıyorum canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah

Kızlar estrofem lekelenme yapar mı ya? Adetimin çoktan bitmesi gerekirdi ama su gibi hafif kahverengi akıntık var ara ara geliyor

Bilgim yok ama doktoruna bir danış istersen neden lekelenme olduğunu canım Allahım iyi etsin inşallah Amin

Amin canım hepimizin ins bende senin güzel kalbini çok derinimde hissediyorum sizi takipteyim bırakmayacağım ins. Güzel haberlerinizi takip edicem su islemlerimi falan saglikla atlatayim Allah'ın izniyle

Amin canım hepimizin ins bende senin güzel kalbini çok derinimde hissediyorum sizi takipteyim bırakmayacağım ins. Güzel haberlerinizi takip edicem su islemlerimi falan saglikla atlatayim Allah'ın izniyle

Amin Ecmain inşallah canımsın benim Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin bizi de haberdar et durumunla alakala bilmiyorum Rabbime sığınalım onun mucizeleri bitmez Ya Şafii isminle şifalar versin inşallah

Güzel kardeşim kese asagda göründüğünde yukarı çıkma ihtimali var mı çıkmazsa surec nasıl ilerliyor bilgin var mi

Kızlar estrofem lekelenme yapar mı ya? Adetimin çoktan bitmesi gerekirdi ama su gibi hafif kahverengi akıntık var ara ara geliyor
Ben 1 haftadır kullanıyorum. Lekelenme değilde akıntı var bende zarımsı gibi afedersin.Sanki adet olacakmışım gibi akıntı hani. Bi de kasık ağrım var.Yumurtluyor olabilir miyim diye sordum hemşireme yazdım.Biz kontrollerini sağlıyoruz korkma sıkıntı yoktur dedi.Bi de hafif bi bulantı.Yani estrofeme bağlıyorum ben. Yarın benim durum belli olur kontrolüm var.Doktoruna hemen danış bakalım ne diyecek.Bize de haber ver lütfen.

Benim de aynı şekilde canım ama bugün adetin 6. günü o yüzden hafif kahverengilik olduğunu düşünüyorum akıntıda. Ağrım falan yok ama baş dönmesi, mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı var bende de. Bunlar ilacın yan etkileri demişti doktor da hafif lekelenme olunca danışmak istedim.

Yumurtlama olmaması mı lazım?

Geçen pazartesi kullanmaya başlamıştım kuzum. Bu pazartesiye kadar geçmezse yazıyım zaten haftaya cuma kontrolüm var

Aynen öyle yaparsın canım benim normalde regl bitmişse leke gelmemesi lazım belki ilaçlardan dolayı oluyordur

Yumurtlamadan sonra transfer yaptıkları için ben bunu sıkıntı edindim.hani geç kalır mıyız düşüncesiyle.Tam olarakta emin değilim tabi bilmiyorum ama lekelenmeyi kesinlikle sorun bence.Bir de sizin ilaç başlama ile kontrol arası bayağı uzun.ihmal etmeyin.beni tam bir hafta sonra çağırmış oldu başladıktan.

Evet ilacın yan etkisi yaşadıkların canım normalde yumurtlama olsa da onu takip edip ona göre transferini yapıyor bazı doktorlar senin ki doğal döngü mü planlıyor yoksa normal ilaçlı mı olacak

Merhaba sonucunuz ne oldu ? Bu değeri ne zaman ölçmüştünüz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…