E
Evet kan verdim henüz 7. Günüm 90.92 çıktı değerim
Ay ölüyorum bende hiç sorma valla halım kalmadı mıde bulantısından kussam da rahatlasam kusamıyorum danapıcam bilmiyorum mıtfaga girdiğim an ölüyorum yemek kokusu geldiği anda çok fena oluyorum
Çok geçmiş olsun, çok zor bir durum ama sizi çok güçlü gördüm maşallah, yazdıklarınızdan teslimiyetinizin tam olduğunu anlıyorum, bu çok önemli inşallah en güzel sonuçlar sizinle olsun. Peki embriyonuz pgt li bir embriyo muydu ?Canim Allah razi olsunseninde gonlundeki sağlıkla kucağında olsun ins. Yani tanıya bakıyorum 15000 de 1 ihtimal. Böyle olunca çok üzülmeye de gerek yok inaniyorsak vardır Rabbimin bir hikmeti diyeceğiz
283 tü benimki canımKızlarrr 5. Gün embrisyosu tek transferde 9. Gün kaç çıktı beta hcgniz
Transfer gününü sayıyormusunuz yoksa o gün hariç mi canım283 tü benimki canım
Çok geçmiş olsun umarım iyi haberlerini alırız.İns. Canım Allah razı olsun ama ben doktora güvendim yani bos bir adam değil 40 dk baktı. Tabi Rabbim ol derse oluryani nasibimde yok demekki napalim ins. Kürtajla alabilirde belki bı kez daha deneme şansım olur onun için dua edin yine de Rabbime hamd olsun erkenden farketti doktor vardır bununda bir hikmeti
Transfer günü hariç 9. Gün de verdim canım, 2. Si de 654 tüTransfer gününü sayıyormusunuz yoksa o gün hariç mi canım
Anladım canım bende dayanamayıp 5. Gün test verdim iki katlayarak gidiyor ama 9. Gün 87 falan olacak eğer katlamaya devam ederse böyle düşük bi değer mi bilemedim merkez bu gün betahcgleri atmış 80 değeri geçersiz saymış üzüldüm yaTransfer günü hariç 9. Gün de verdim canım, 2. Si de 654 tü
Merhaba kusura bakmayın biraz geç döndüm, 9.8 transfer günümde çıkmıştı, transfer günü kalçadan ekstra progestan 50 mg bir doz ekledik, 4 gün sonra 79 çıktı, dr en az kalp atımına kadar 3 günde bir devam dedi kalçadanMerhaba sonucunuz ne oldu ? Bu değeri ne zaman ölçmüştünüz acaba ?
Transfer hariç 9.gün 292 11.gün 693 çıkmıştıKızlarrr 5. Gün embrisyosu tek transferde 9. Gün kaç çıktı beta hcgniz
İlk 5. Gün değerin kaçtı canımAnladım canım bende dayanamayıp 5. Gün test verdim iki katlayarak gidiyor ama 9. Gün 87 falan olacak eğer katlamaya devam ederse böyle düşük bi değer mi bilemedim merkez bu gün betahcgleri atmış 80 değeri geçersiz saymış üzüldüm ya
Mayalam canım benim geçmiş olsun, buralarda vardı kızlar magnezyum içen, ama sen yinede dokroruna bir danış istersen, sakat işler çünkü ilaç durumlar hamilelikte biliyorsunKızlar hamileliğin başlarında magnezyum içsem sıkıntı olur mu omuzlarım arada ağrıyor iyi geliyor içince dedim tecrübeli hanımlara sorayım
Yaaa canım benim Allah razı olsun vallahi bende öyle alıştım sizeCanımsın ya gözlerimiz sana alıştı artık olsun senin de fikirlerin bize yol oluyor ne fark eder dilerim sağlıcakla bu tedavinde bebeğine kavuşursun inşallah Amin tüm içten dileklerimle diliyorum
Çok geçmiş olsun canım miyom polip olabilir mi ondan dolayı da uzun sürebiliyor hiç muayene gittin mi bu süreçte canım inşallah Allahım şifanı versin Amin
Yaaa canım benim Allah razı olsun vallahi bende öyle alıştım sizeevet gittim ultrason da birşey çıkmadı ama kan tahlili vermedim geçen ay vermiştim diye bakalım Allah büyük belki stresten de oluyor ya
Mayalam canım benim geçmiş olsun, buralarda vardı kızlar magnezyum içen, ama sen yinede dokroruna bir danış istersen, sakat işler çünkü ilaç durumlar hamilelikte biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?