Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay ölüyorum bende hiç sorma valla halım kalmadı mıde bulantısından kussam da rahatlasam kusamıyorum da napıcam bilmiyorum mıtfaga girdiğim an ölüyorum yemek kokusu geldiği anda çok fena oluyorum

Çok geçmiş olsun Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip eylesin inşallah Amin

Kızlar hamileliğin başlarında magnezyum içsem sıkıntı olur mu omuzlarım arada ağrıyor iyi geliyor içince dedim tecrübeli hanımlara sorayım

Boyun omuriliğinde disk kayması var geçen sene röntgen çektirdim ortaya çıktı biraz bir iş yapınca aşırı ağrıyor beyin cerrahisine gittim doktor istersen ameliyat yapalım kurtulursun dedi ama yaşın genç ameliyat tavsiye etmiyorum dedi baya bir fizik tedavi gördüm ağır ilaçlar içtim biraz iyi oldum ama arada yokluyor fizik tedavi gördüğüm yerde bayan diyordu sanki taş omuzların hiç yumuşamıyor

Canim Allah razi olsun seninde gonlundeki sağlıkla kucağında olsun ins. Yani tanıya bakıyorum 15000 de 1 ihtimal. Böyle olunca çok üzülmeye de gerek yok inaniyorsak vardır Rabbimin bir hikmeti diyeceğiz
Çok geçmiş olsun, çok zor bir durum ama sizi çok güçlü gördüm maşallah, yazdıklarınızdan teslimiyetinizin tam olduğunu anlıyorum, bu çok önemli inşallah en güzel sonuçlar sizinle olsun. Peki embriyonuz pgt li bir embriyo muydu ?

Kızlar bugün 3. günüm inanın çok merak ediyorum kuran dinliyorum dizi film falan izliyorum ama zaman geçmiyor. Yarın işe başlayacağım belki biraz daha hızlı geçer o şekilde zaman. Çok erkenden test yapmak da istemiyorum ama nasıl dayanılacak çok zor bu kısım. Bilinmezlik çok zorluyor insanı.

Çok geçmiş olsun umarım iyi haberlerini alırız.

Transfer günü hariç 9. Gün de verdim canım, 2. Si de 654 tü
Anladım canım bende dayanamayıp 5. Gün test verdim iki katlayarak gidiyor ama 9. Gün 87 falan olacak eğer katlamaya devam ederse böyle düşük bi değer mi bilemedim merkez bu gün betahcgleri atmış 80 değeri geçersiz saymış üzüldüm ya

Merhaba sonucunuz ne oldu ? Bu değeri ne zaman ölçmüştünüz acaba ?
Merhaba kusura bakmayın biraz geç döndüm, 9.8 transfer günümde çıkmıştı, transfer günü kalçadan ekstra progestan 50 mg bir doz ekledik, 4 gün sonra 79 çıktı, dr en az kalp atımına kadar 3 günde bir devam dedi kalçadan

İlk 5. Gün değerin kaçtı canım

Kızlar hamileliğin başlarında magnezyum içsem sıkıntı olur mu omuzlarım arada ağrıyor iyi geliyor içince dedim tecrübeli hanımlara sorayım
Mayalam canım benim geçmiş olsun, buralarda vardı kızlar magnezyum içen, ama sen yinede dokroruna bir danış istersen, sakat işler çünkü ilaç durumlar hamilelikte biliyorsun

Yaaa canım benim Allah razı olsun vallahi bende öyle alıştım size evet gittim ultrason da birşey çıkmadı ama kan tahlili vermedim geçen ay vermiştim diye bakalım Allah büyük belki stresten de oluyor ya

Yaaa canım benim Allah razı olsun vallahi bende öyle alıştım size evet gittim ultrason da birşey çıkmadı ama kan tahlili vermedim geçen ay vermiştim diye bakalım Allah büyük belki stresten de oluyor ya

Çok şükür en azından büyük sıkıntı çıkmamış dilerim tez zamanda şifanı bulursun inşallah Amin

Mayalam canım benim geçmiş olsun, buralarda vardı kızlar magnezyum içen, ama sen yinede dokroruna bir danış istersen, sakat işler çünkü ilaç durumlar hamilelikte biliyorsun

Çok teşekkür ederim canım benim aynen ya bakalım uzanıyorum inşallah kendisi geçer bugün belim de çok ağrıyor aman insan her şeyden korkuyor bu neydi canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…