Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben de çok etkilendim çok dua ediyorum buraya anlatilanin tam tersini yazar İnşallah, bize yazılanın ötesine gecemiyorz kaderde ne varsa razı oluyoruz Allah imtihanlarımzi kolaylastrsn

İns. Canım Allah razı olsun ama ben doktora güvendim yani bos bir adam değil 40 dk baktı. Tabi Rabbim ol derse olur yani nasibimde yok demekki napalim ins. Kürtajla alabilirde belki bı kez daha deneme şansım olur onun için dua edin yine de Rabbime hamd olsun erkenden farketti doktor vardır bununda bir hikmeti

Amin Ecmain inşallah dualarım seninle senin ve bebeğinin şifa bulması için Ya Şafii çekiyoruz Rabbim ya Şafii isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah Amin

Ben de çok etkilendim çok dua ediyorum buraya anlatilanin tam tersini yazar İnşallah, bize yazılanın ötesine gecemiyorz kaderde ne varsa razı oluyoruz Allah imtihanlarımzi kolaylastrsn

Amin canım benim öyle maalesef

Bende 2000 bin çekeceğim şimdi Allahım kabul etsin fazladan çekersem yine yazarım inşallah Amin

Merhabalar
Beni de ekleyebilir misiniz
25 Nisan tek embriyo transferi 3. Deneme yaşım 33 7 Mayıs test günü

Canlar selam
Buraya nadiren gelebilir oldum, mide bulantıları yüzünden. Şu 3 ay bir geçse de rahat rahat elime telefonu alıp sizlerin süreçlerinize eskisi gibi destek olabilsem Umarım herkes iyidir..

@akbs canım hamilelik haftanla bebeklerin haftası ne durumda. Bende bir kese biraz daha küçük dedi doktor normal mi anlamadım? Bilen ikizlere hamileler varsa da cevaplarsa çok sevinirim
Canım ilk kese muayenesinde benim de bir kese diğerine göre epey minikti ve alttaydı, hatta doktor henüz ikiz demeyin kimseye kalp atışlarını duyalım önce dedi. Kalp atışında 2 tane duyunca evet ikiz dedik ve bir sonraki muayenede birinin diğerinden 2 gün geriden geldiğini öğrendik. Olabiliyor böyle şeyler…

Canımmm yine ağır bir imtihanla karşı karşıyasın Rabbim sana mucizesini göndersin ve güzel bir haber al inşaallah

Çok üzgünüm canım .Üzülme diyemem ama her şeyde vardır bir hayır .2 kere anomalili oldu. bebeğim 24 haftaya kadar geldik nerdeyse .her şeyini hissediyordum .1 sezeryan ve 1 Normal doğum yaptım .Çok zor şeyler yaşadım psikolojik olarak atlatması çok zordu .İnançlı insanlarız çok şükür elhamdülillah bizim göremediğimiz bilemediğimiz şeyin altında hayır vardır belki de .Erken haftada fark edilmesi ve genetik olmaması (çok şükür)senin için daha iyi olur inşaallah her şey yolunda gider ve sağlıkla Rabbimin izniyle bu durumu atlatırsın inşaallah ve sağlıklı bir gebeliğin olur Allah’ın izniyle İnşaallah dualarım seninle.Üzüntünü ne hissettiğini çok iyi anlıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun

Canimmm Allah razı olsun bende 24 haftalık sağlıklı bebeğimi kaybettim biliyorum onun acısını da o daha bı başka. Hamd ediyorum Rabbime erkenden farkedildi ve çok şükür inancım tam ne yapalım nasipten öte köy Yok bu sefer de nasip değilmiş Rabbim daha ağır imtihanları engelledi belkide

Kızlar merhaba kaset test ya da erken gebelik testi yapan var mı en erken ne zaman gördünüz pozitifliği

Evet canım sen de geçmişsin o imtihandan Amin inşaallah Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın .Bana sağlıklı bir bebek sahibi olmak bir mucize gibi geliyor artık hayalini bile kuramıyorum korkularım endişelerim her an bir şey olacak korkusu bizim gibiler için hiç bitmeyecek sanırım .ama Rabbim ol derse olur .Rabbim kalbine İnşirah ferahlığı versin metanetle en sağlıklı şekilde atlat bu süreci inşaallah

Kızlar estrofem lekelenme yapar mı ya? Adetimin çoktan bitmesi gerekirdi ama su gibi hafif kahverengi akıntık var ara ara geliyor

Kizlar Allah hepinizden razı olsun çok duygulandırdıniz beni Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin ins. İyiyim elhamdülillah sağlıkla atlatirim ins. Bu süreci daha ağır imtihanlarim oldu ins. Kürtaj yapabilirlerse yine Rabbimin sevdiği kuluyum diyeceğim en azından çok erken farkedildi sezeryan olmazsam en azından birdaha deneme şansım olur embriyolarım var şuan tek duam o Rabbim acısın ins. Hepinize kocaman sarılıyorum

Amin canım Rabbim seninde gönlünden kötü düşünceleri engellesin ins. Hayırlı sağlıklı bir evlattir karnındaki sağlıkla kucağına alırsın

Çok üzüldüm Allahım sabrını versin kolaylaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…