Beni düşük dozla başlatıp sonra dozu artırıyor kuzum çikolata kistim olduğu için o yüzden. Pazartesi de devam ederse yazıcam hemşiremeYumurtlamadan sonra transfer yaptıkları için ben bunu sıkıntı edindim.hani geç kalır mıyız düşüncesiyle.Tam olarakta emin değilim tabi bilmiyorumama lekelenmeyi kesinlikle sorun bence.Bir de sizin ilaç başlama ile kontrol arası bayağı uzun.ihmal etmeyin.beni tam bir hafta sonra çağırmış oldu başladıktan.
Hoş buldumMerhaba canım hoşgeldineklerim hayırlı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde inşallah pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallah Amin kaçıncı gün embriyosuydu
Canim Allah razi olsun
Merhaba ben 9. Gün Predictor erken gebelik testiyle çok silik gördüm. 3. Gün embriyosu benimkiKızlar merhaba kaset test ya da erken gebelik testi yapan var mı en erken ne zaman gördünüz pozitifliği
Evet bende de öyle kalp atışlarını duyduk ama hala takip gerekiyor diyor sürekli o yüzden garip geldi banaCanım ilk kese muayenesinde benim de bir kese diğerine göre epey minikti ve alttaydı, hatta doktor henüz ikiz demeyin kimseye kalp atışlarını duyalım önce dedi. Kalp atışında 2 tane duyunca evet ikiz dedik ve bir sonraki muayenede birinin diğerinden 2 gün geriden geldiğini öğrendik. Olabiliyor böyle şeyler…
Evet bende de öyle kalp atışlarını duyduk ama hala takip gerekiyor diyor sürekli o yüzden garip geldi bana
Canım 2000 beni ekle çekeyim bende , Allah kabul etsin hakkına en hayırlısı neyse onunla karşılaştırsın arkadaşımızı2000 bin Ya Şafii çektim pinky hanımın niyetine diğer arkadaşlarla beraber 6 bin çekmiş olduk katılmak isteyen olursa haber verin Allahım kabul eylesin inşallah dilerim pinky hanıma ve bebeğine şifa olsun inşallah Amin
Benim doktorum garanti olsun diye 7. Haftada çağırdı canım çünkü 6 da duyulmayabiliyor gereksiz stres oluyorsunKalp atisini duyan arkadaşlar kaç haftalikken duydunuz acaba 6+0 erken mi
Allah razı olsun kuzum2000 bin Ya Şafii çektim pinky hanımın niyetine diğer arkadaşlarla beraber 6 bin çekmiş olduk katılmak isteyen olursa haber verin Allahım kabul eylesin inşallah dilerim pinky hanıma ve bebeğine şifa olsun inşallah Amin
Ay ölüyorum bende hiç sorma valla halım kalmadı mıde bulantısından kussam da rahatlasam kusamıyorum daCanlar selam
Buraya nadiren gelebilir oldum, mide bulantıları yüzünden. Şu 3 ay bir geçse de rahat rahat elime telefonu alıp sizlerin süreçlerinize eskisi gibi destek olabilsemUmarım herkes iyidir..
mayala hello balım güzel haberler vermeye geldim mm 24 Nisan'da transferrr oldum 7. Günüm pozitifi gördüm çok şükür darısı bütün bu yolda yürüyen kız kardeşlerimin başına
Canım 2000 beni ekle çekeyim bende , Allah kabul etsin hakkına en hayırlısı neyse onunla karşılaştırsın arkadaşımızı
Evet kan verdim henüz 7. Günüm 90.92 çıktı değerimMaşallah canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah Amininşallah canım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah Amin kan mı verdin canım
Pinky hanım Rabbim önce size sağlık versin. Rabbim en sağlıklı en hayırlı şekilde olanı size kolaylıkla versin. Hepimize de Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Yarın test günüm bana da dua ederseniz sevinirim pozitifi göreyim. Sağlıkla kolaylıkla geçirelim bu evreyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?