Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Beni düşük dozla başlatıp sonra dozu artırıyor kuzum çikolata kistim olduğu için o yüzden. Pazartesi de devam ederse yazıcam hemşireme

Merhaba canım hoşgeldin eklerim hayırlı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde inşallah pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallah Amin kaçıncı gün embriyosuydu
Hoş buldum Rabbim isteyen herkese sağlıkla , kolaylıkla hayırlı pozitif haberler almayı nasip etsin
Genetikli 5. Gün embriyosu miniğim

P Pinky34 canım ben de 1000 adet Ya Şafii çektim senin için. Her şey gönlünce olsun.
Canim Allah razi olsun seninde gonlundeki sağlıkla kucağında olsun ins. Yani tanıya bakıyorum 15000 de 1 ihtimal. Böyle olunca çok üzülmeye de gerek yok inaniyorsak vardır Rabbimin bir hikmeti diyeceğiz

Evet bende de öyle kalp atışlarını duyduk ama hala takip gerekiyor diyor sürekli o yüzden garip geldi bana

Evet bende de öyle kalp atışlarını duyduk ama hala takip gerekiyor diyor sürekli o yüzden garip geldi bana

Allahım sana bağışlasın inşallah canım dilerim sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin

2000 bin Ya Şafii çektim pinky hanımın niyetine diğer arkadaşlarla beraber 6 bin çekmiş olduk katılmak isteyen olursa haber verin Allahım kabul eylesin inşallah dilerim pinky hanıma ve bebeğine şifa olsun inşallah Amin

Pinky hanım Rabbim önce size sağlık versin. Rabbim en sağlıklı en hayırlı şekilde olanı size kolaylıkla versin. Hepimize de Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Yarın test günüm bana da dua ederseniz sevinirim pozitifi göreyim. Sağlıkla kolaylıkla geçirelim bu evreyi.

Canım 2000 beni ekle çekeyim bende , Allah kabul etsin hakkına en hayırlısı neyse onunla karşılaştırsın arkadaşımızı

Canlar selam
Buraya nadiren gelebilir oldum, mide bulantıları yüzünden. Şu 3 ay bir geçse de rahat rahat elime telefonu alıp sizlerin süreçlerinize eskisi gibi destek olabilsem Umarım herkes iyidir..
Ay ölüyorum bende hiç sorma valla halım kalmadı mıde bulantısından kussam da rahatlasam kusamıyorum da napıcam bilmiyorum mıtfaga girdiğim an ölüyorum yemek kokusu geldiği anda çok fena oluyorum

mayala hello balım güzel haberler vermeye geldim mm 24 Nisan'da transferrr oldum 7. Günüm pozitifi gördüm çok şükür darısı bütün bu yolda yürüyen kız kardeşlerimin başına

Maşallah canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah Amin inşallah canım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah Amin kan mı verdin canım

Amin Ecmain inşallah Rabbim yarın hayırlı güzel haberler almanı nasip eylesin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…