Kızlar bugün 3. günüm inanın çok merak ediyorum kuran dinliyorum dizi film falan izliyorum ama zaman geçmiyor. Yarın işe başlayacağım belki biraz daha hızlı geçer o şekilde zaman. Çok erkenden test yapmak da istemiyorum ama nasıl dayanılacak çok zor bu kısım. Bilinmezlik çok zorluyor insanı.
Kızlarrr 5. Gün embrisyosu tek transferde 9. Gün kaç çıktı beta hcgniz
22.2 canımİlk 5. Gün değerin kaçtı canım
Yarın test günüm dün vermiştim 43.9 çıktı korkuyorum ya inşallah böyle iki kar artarak ilerlerCanım önemli olan sağlıklı şekilde iki katı artması herkesin değeri farklıdır kendini strese katma canım bugün mi kan verdin kaç çıktı
Öncelikle herkese merhaba. Yeni katıldım aranıza. Bende tüp bebek annesi olacağım inşallahbugün transferimin 4. Günü çok heyecanlıyım umarım herkesin gönlüne göre olur her şey
Çoook aminMerhaba canım hoşgeldintransferin hayırlı olsun inşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur Amin
Yarın test günüm dün vermiştim 43.9 çıktı korkuyorum ya inşallah böyle iki kar artarak ilerler
Çok teşekür ederimÇok geçmiş olsun, çok zor bir durum ama sizi çok güçlü gördüm maşallah, yazdıklarınızdan teslimiyetinizin tam olduğunu anlıyorum, bu çok önemli inşallah en güzel sonuçlar sizinle olsun. Peki embriyonuz pgt li bir embriyo muydu ?
Canimmm
böyle iki katlarsa iyi gibi ama bakalım İnşallahhhhh Allah büyükDur bakalım test gününde tekrar ver Rabbim gönlüne göre versin inşallah moralini yüksek tut Allahtan ümit kesilmez
Anladım canım tek embriyoydu dimiMerhaba ben 9. Gün Predictor erken gebelik testiyle çok silik gördüm. 3. Gün embriyosu benimki
Canım çok küçük daha sezeryan yapmazlar .sezeryan yapılması için bir sebep mi var neden öyle düşünüyorsun ?Çok teşekür ederimyani başa gelince elden bişey gelmiyor daha kötüsünu de yaşadım şuan bebeği geçtim sagligimi düşünüyorum açıkçası sezeryan olmadan Rabbimin izniyle bu işi atlatayim pgtli değildi ama doktoruma sordum bunun onunla alakası yok genetikle alakalı değil çok nadir bir durum dedi olmayacak bişey olmuş yani buna nasip denir napalim
5.gün 22 , sonra bu 7. Gün sonucunuz mu ?Yarın test günüm dün vermiştim 43.9 çıktı korkuyorum ya inşallah böyle iki kar artarak ilerler
Hep ikiye katlamıyor ama şuan yerleşip yeni yeni beta salgılanıyor büyük ihtimal sonra birden yükselme de oluyor çok erken vermişsiniz ya o yüzden değerler düşük .Anladım canım bende dayanamayıp 5. Gün test verdim iki katlayarak gidiyor ama 9. Gün 87 falan olacak eğer katlamaya devam ederse böyle düşük bi değer mi bilemedim merkez bu gün betahcgleri atmış 80 değeri geçersiz saymış üzüldüm ya
Canım sıkıntım orda zaten ben karından servikal dikisliyim ilaçla dusurtemiyor dikiş var dusuremezsen rahim parcalanir dedi. Kürtaj yapamıyor yine dikisten dolayı katater gecmeyebilir dedi. Sezeryan yapmak o da istemiyor ama başka çaresi olmayabilirCanım çok küçük daha sezeryan yapmazlar .sezeryan yapılması için bir sebep mi var neden öyle düşünüyorsun ?
Canım sen 10.haftanda değil misin ? Dikiş için çok erken bir zaman değil mi ? Rahim ağzı yetmezliğin mi vardı canım benim, rahim ağzına dikiş atıldı dimi ?Canım sıkıntım orda zaten ben karından servikal dikisliyim ilaçla dusurtemiyor dikiş var dusuremezsen rahim parcalanir dedi. Kürtaj yapamıyor yine dikisten dolayı katater gecmeyebilir dedi. Sezeryan yapmak o da istemiyor ama başka çaresi olmayabilir
Başka çaresi yokmuymuş ya bunun dikiş filan müdahale ile açılamıyor mu vajinal ? inşaallah vardır bir çaresi Allah’ın izniyle sezeryan olmak zorunda kalmazsın Allah’ın izniyle canımCanım sen 10.haftanda değil misin ? Dikiş için çok erken bir zaman değil mi ? Rahim ağzı yetmezliğin mi vardı canım benim, rahim ağzına dikiş atıldı dimi ?
Rahim ağzı yetmezligim var bir oncekinde servikal dikiş atıldı fayda etmedi 24 haftalık doğru. O yüzden bu sefer sağlam olsun diye laparokopik girip karından rahimin en üstüne dikiş attılarCanım sen 10.haftanda değil misin ? Dikiş için çok erken bir zaman değil mi ? Rahim ağzı yetmezliğin mi vardı canım benim, rahim ağzına dikiş atıldı dimi ?
Canım benim çok üzgünümRahim ağzı yetmezligim var bir oncekinde servikal dikiş atıldı fayda etmedi 24 haftalık doğru. O yüzden bu sefer sağlam olsun diye laparokopik girip karından rahimin en üstüne dikiş attılarbebeği iyi tutuyor o yüzden ama olmayacak bişey oldu işte bı tek bu riski vardı o da beni buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?