Malesef başka şansım yok o yüzden bebeği unuttum şuan canımın derdine düştüm işteBaşka çaresi yokmuymuş ya bunun dikiş filan müdahale ile açılamıyor mu vajinal ? inşaallah vardır bir çaresi Allah’ın izniyle sezeryan olmak zorunda kalmazsın Allah’ın izniyle canım
Rahim ağzı yetmezligim var bir oncekinde servikal dikiş atıldı fayda etmedi 24 haftalık doğru. O yüzden bu sefer sağlam olsun diye laparokopik girip karından rahimin en üstüne dikiş attılarbebeği iyi tutuyor o yüzden ama olmayacak bişey oldu işte bı tek bu riski vardı o da beni buldu
Canım benim çok üzgünümdaha önce sezeryanın var mı ? İnşaallah gerek kalmaz ama olur da başka çare olmazsa üzülme sakın .ben sezeryandan 9 ay sonra normal doğum yaptım .Yine anne olabilirsin Allah’ın izniyle .Biraz sürecin uzar en fazla sağlık olsun da her şey hal olur Allah’ın izniyle
Evet malesef 24 haftalık olanda sezeryandiCanım benim çok üzgünümdaha önce sezeryanın var mı ? İnşaallah gerek kalmaz ama olur da başka çare olmazsa üzülme sakın .ben sezeryandan 9 ay sonra normal doğum yaptım .Yine anne olabilirsin Allah’ın izniyle .Biraz sürecin uzar en fazla sağlık olsun da her şey hal olur Allah’ın izniyle
Malesef başka şansım yok o yüzden bebeği unuttum şuan canımın derdine düştüm işteumarım alttan almayı basarabilirler yoksa zaten sezeryanla dikiside aldiricam başka şansım kalmaz sezeryan olursam bu konu bitmiş olur benim için
Evet 7. Gün sonucum5.gün 22 , sonra bu 7. Gün sonucunuz mu ?
Öyle düşünme canım tabi bilemeyiz hayırlısı bizim için ne ama biz elimizden geleni yapacağız .pes etmek yok .Allahın izniyle tüm bu zorlukların mükafatı en güzeli olacak ben inanıyorum .Sezeryanın için sakın üzülme öyle düşünme Allah’ın izniyle inşaallah gerek kalmaz ama olursa da 2 sene filan beklemene de gerek yok emin ol o doktorların en ideal süre olarak gördüğü bir şey .Ben sezeryan oldum 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ve sorunsuz devam etti 6. Ayımda tekrar problemlemler çıkmasaydı devam edecekti Allah’ın izniyle .Ki 4 ay sezeryandan sonra çok çok erken bir süre .Allah ol derse her şey olur emin ol .Sen şimdi her şeye hazırlıklı ol ama iyi düşünmeye çalış iyi olsun yarın ola hayır ola inşaallah senin en az zarar göreceğin şekilde çıkarsın bu durumun içinden dualarımız seninleEvet malesef 24 haftalık olanda sezeryandi3. Ye gücüm yetmez artık canım zaten 2 sene ara versem yaş oluyor 41 yani kapatırım o defteri artık. Belki de çok zorlamamak lazımdır böyle 15000de 1 ihtimal başıma geldiyse Rabbim zorlama diyordur
Evet ne düşüneceğimi şaşırdım doktor dikişe zarar vermek istemiyorum tekrar denersiniz dedi. Eşim kapandı artık o defter hocam dikişi de alın dedi. Çok üzüldü zaten çok hassas biri. Gözümden yaş akamadı yine annem,kardeşim ve esim yuzundenCanım ya çok zorbir süreç Rabbim kolaylaştırsın inşallah canım benim yarın ola hayrola inşallah
Canim Allah razı olsunÖyle düşünme canım tabi bilemeyiz hayırlısı bizim için ne ama biz elimizden geleni yapacağız .pes etmek yok .Allahın izniyle tüm bu zorlukların mükafatı en güzeli olacak ben inanıyorum .Sezeryanın için sakın üzülme öyle düşünme Allah’ın izniyle inşaallah gerek kalmaz ama olursa da 2 sene filan beklemene de gerek yok emin ol o doktorların en ideal süre olarak gördüğü bir şey .Ben sezeryan oldum 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ve sorunsuz devam etti 6. Ayımda tekrar problemlemler çıkmasaydı devam edecekti Allah’ın izniyle .Ki 4 ay sezeryandan sonra çok çok erken bir süre .Allah ol derse her şey olur emin ol .Sen şimdi her şeye hazırlıklı ol ama iyi düşünmeye çalış iyi olsun yarın ola hayır ola inşaallah senin en az zarar göreceğin şekilde çıkarsın bu durumun içinden dualarımız seninle
Evet ne düşüneceğimi şaşırdım doktor dikişe zarar vermek istemiyorum tekrar denersiniz dedi. Eşim kapandı artık o defter hocam dikişi de alın dedi. Çok üzüldü zaten çok hassas biri. Gözümden yaş akamadı yine annem,kardeşim ve esim yuzundeneşim artık istemiyor hastalanacagimdan korkuyor ama benden çok çocuk istiyordu ben ne düşüneyim bilemedim valla Rabbim feraha çıkarsın ins. Ne diim
Bu durumda çok zor canım valla ben de 2 bebeğimde de güçlü durdum hep annem var eşim var yanımda diye ağlayamadım bile .Ama hata etmişim acımı yaşamayarak sonrasında bunun acısını çok yaşadım psikolojik sorunlar yaşadım bir süre .Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran sana hangisi iyi gelecekseCanim Allah razı olsuniyiki mayalam burayı acmista sizleri kalpten taniyabilmisim valla burda kafayı dağıtmasam kafayı yiyecem çünkü evdekiler aşırı hassas hepsi komada ben teselli edip gulduruyorum düşünün
Canim Allah razı olsuniyiki mayalam burayı acmista sizleri kalpten taniyabilmisim valla burda kafayı dağıtmasam kafayı yiyecem çünkü evdekiler aşırı hassas hepsi komada ben teselli edip gulduruyorum düşünün
Üzülme benimki test günü 57 çıkmıştı sonrasında güzelce yükseldi , inşallah pazartesi kese görmeye gidicemYarın test günüm dün vermiştim 43.9 çıktı korkuyorum ya inşallah böyle iki kar artarak ilerler
Benide yazabilirsiniz 31 yas ilk deneme 5.gun embriyosu 28 transfer oldu 10 mayis bekliyoruz hayirlisiyla
Benimde diğer kaybimda da aynıydı ne yapayım beni kötü görseler daha kötü olacaklar Rabbim bana vermiş demekki SabriBu durumda çok zor canım valla ben de 2 bebeğimde de güçlü durdum hep annem var eşim var yanımda diye ağlayamadım bile .Ama hata etmişim acımı yaşamayarak sonrasında bunun acısını çok yaşadım psikolojik sorunlar yaşadım bir süre .Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran sana hangisi iyi gelecekse
İnşaallah canım inşaallahBenimde diğer kaybimda da aynıydı ne yapayım beni kötü görseler daha kötü olacaklar Rabbim bana vermiş demekki Sabrisu süreci sezeryansiz atlatirsam çabucak toparladım Allah'ın izniyle
Evet imtihanimiz ağır oldu biraz ama napalim Rabbim beterinden korusun ins.Ayy canım benim onlar seni teselli edeceğine sen derdinle onlara teselli veriyorsun vallahi Rabbim yüzüne baksın güzel insan bu nasıl bir imtihandır çok zorAllahım kolaylaştırsın inşallah AMİN
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz, test günümüz de aynı. Nasıl geçiyor sürecinizBenide yazabilirsiniz 31 yas ilk deneme 5.gun embriyosu 28 transfer oldu 10 mayis bekliyoruz hayirlisiyla
Evet imtihanimiz ağır oldu biraz ama napalim Rabbim beterinden korusun ins.Bu acılarımızı unutturacak acı vermesin babam hep sıkıntılı olduğumda rüyama gelir gulumser, dün gece de geldi yeşil bir tişört vardı üstünde konuşmadı gülümsedi sadece sabah dedim hayır olsun bu işte bı iş var ama sonra şoku yaşadık zaten vardır bir hikmeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?