Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Başka çaresi yokmuymuş ya bunun dikiş filan müdahale ile açılamıyor mu vajinal ? inşaallah vardır bir çaresi Allah’ın izniyle sezeryan olmak zorunda kalmazsın Allah’ın izniyle canım
Malesef başka şansım yok o yüzden bebeği unuttum şuan canımın derdine düştüm işte umarım alttan almayı basarabilirler yoksa zaten sezeryanla dikiside aldiricam başka şansım kalmaz sezeryan olursam bu konu bitmiş olur benim için

Canım ya çok zor bir süreç Rabbim kolaylaştırsın inşallah canım benim yarın ola hayrola inşallah

Amin amin inşallah

Evet malesef 24 haftalık olanda sezeryandi 3. Ye gücüm yetmez artık canım zaten 2 sene ara versem yaş oluyor 41 yani kapatırım o defteri artık. Belki de çok zorlamamak lazımdır böyle 15000de 1 ihtimal başıma geldiyse Rabbim zorlama diyordur

Dur bakalım kötü şeyler düşünme Allah büyüktür inşallah biraz sadece ara verirsin toparlanana kadar şimdi bunları düşünüp kendini üzme yarın ki doktorların da bir baksın bakalım belki bir tedavi yöntemi olabilir Allahım inşallah yüzüne baksın inşallah Amin

Öyle düşünme canım tabi bilemeyiz hayırlısı bizim için ne ama biz elimizden geleni yapacağız .pes etmek yok .Allahın izniyle tüm bu zorlukların mükafatı en güzeli olacak ben inanıyorum .Sezeryanın için sakın üzülme öyle düşünme Allah’ın izniyle inşaallah gerek kalmaz ama olursa da 2 sene filan beklemene de gerek yok emin ol o doktorların en ideal süre olarak gördüğü bir şey .Ben sezeryan oldum 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ve sorunsuz devam etti 6. Ayımda tekrar problemlemler çıkmasaydı devam edecekti Allah’ın izniyle .Ki 4 ay sezeryandan sonra çok çok erken bir süre .Allah ol derse her şey olur emin ol .Sen şimdi her şeye hazırlıklı ol ama iyi düşünmeye çalış iyi olsun yarın ola hayır ola inşaallah senin en az zarar göreceğin şekilde çıkarsın bu durumun içinden dualarımız seninle

Canım ya çok zor bir süreç Rabbim kolaylaştırsın inşallah canım benim yarın ola hayrola inşallah
Evet ne düşüneceğimi şaşırdım doktor dikişe zarar vermek istemiyorum tekrar denersiniz dedi. Eşim kapandı artık o defter hocam dikişi de alın dedi. Çok üzüldü zaten çok hassas biri. Gözümden yaş akamadı yine annem,kardeşim ve esim yuzunden eşim artık istemiyor hastalanacagimdan korkuyor ama benden çok çocuk istiyordu ben ne düşüneyim bilemedim valla Rabbim feraha çıkarsın ins. Ne diim

Canim Allah razı olsun iyiki mayalam burayı acmista sizleri kalpten taniyabilmisim valla burda kafayı dağıtmasam kafayı yiyecem çünkü evdekiler aşırı hassas hepsi komada ben teselli edip gulduruyorum düşünün

Şu an böyle şeyler düşünmeniz normal insan sağlıklı düşünemiyor yani şimdi sen bunlarla kafanı meşgul etme yarın tam emin olun Allah’ın izniyle inşallah bir hal çare bulunur inşallah Amin ah canım içine atma duygularını şu an sen içinde olduğun durumdan hayırlısıyla bir feraha çıksın ondan sonra bunları düşünürsün deme yapmam kuzum sezeryan olsa bile doktorlar 6 ay sonra izin veriyor senin diğer sezeryanın arası baya var ama dediğim gibi bunlar sonraki süreç şimdi sen bunları düşünme canım

Bu durumda çok zor canım valla ben de 2 bebeğimde de güçlü durdum hep annem var eşim var yanımda diye ağlayamadım bile .Ama hata etmişim acımı yaşamayarak sonrasında bunun acısını çok yaşadım psikolojik sorunlar yaşadım bir süre .Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran sana hangisi iyi gelecekse

Ayy canım benim onlar seni teselli edeceğine sen derdinle onlara teselli veriyorsun vallahi Rabbim yüzüne baksın güzel insan bu nasıl bir imtihandır çok zor Allahım kolaylaştırsın inşallah AMİN

Yarın test günüm dün vermiştim 43.9 çıktı korkuyorum ya inşallah böyle iki kar artarak ilerler
Üzülme benimki test günü 57 çıkmıştı sonrasında güzelce yükseldi , inşallah pazartesi kese görmeye gidicem iyi düşün iyi olsun

Benide yazabilirsiniz 31 yas ilk deneme 5.gun embriyosu 28 transfer oldu 10 mayis bekliyoruz hayirlisiyla

Hoşgeldin canım hayırlı olsun transferin dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur bırakmaz pozitifleri sağlıklı bir şekilde görürsün inşallah Amin tabi eklerim canım

Benimde diğer kaybimda da aynıydı ne yapayım beni kötü görseler daha kötü olacaklar Rabbim bana vermiş demekki Sabri su süreci sezeryansiz atlatirsam çabucak toparladım Allah'ın izniyle

Ayy canım benim onlar seni teselli edeceğine sen derdinle onlara teselli veriyorsun vallahi Rabbim yüzüne baksın güzel insan bu nasıl bir imtihandır çok zor Allahım kolaylaştırsın inşallah AMİN
Evet imtihanimiz ağır oldu biraz ama napalim Rabbim beterinden korusun ins. Bu acılarımızı unutturacak acı vermesin babam hep sıkıntılı olduğumda rüyama gelir gulumser, dün gece de geldi yeşil bir tişört vardı üstünde konuşmadı gülümsedi sadece sabah dedim hayır olsun bu işte bı iş var ama sonra şoku yaşadık zaten vardır bir hikmeti

Amin inşallah hayr olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…