Ayyy çok mutlu oldum hayırlı olsun bi huzursuz oldum ya adet günümde geldi onun ruh hali herhalde inşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alır gene de test günümden önce çokta kötü değil gibi sonuçlar ama inşallah yarında güzel artmıştırÜzülme benimki test günü 57 çıkmıştı sonrasında güzelce yükseldi , inşallah pazartesi kese görmeye gidicemiyi düşün iyi olsun
İnsallah canim benim 3 yil oldu 3 asilama yaptik bi cok sey yasadik insallah bu sefer olurHoşgeldincanım hayırlı olsun transferin dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur bırakmaz pozitifleri sağlıklı bir şekilde görürsün inşallah Amin tabi eklerim canım
Bu gun biraz bi karin bel ve bacak agrisi var bende ilaclardan da olabiliyomus bilemedim hic onun disinda hic bisey yoktu sevinsem mi uzulsem mi hic bilemiyorumMerhaba aynı gün transfer olmuşuz, test günümüz de aynı. Nasıl geçiyor süreciniz
İnsallah canim benim 3 yil oldu 3 asilama yaptik bi cok sey yasadik insallah bu sefer olur
Bende bel ağrısı yatmaktan oldu muhtemelen bugün ayaklandım bel ağrım kalmadı, açıkçası pek bir belirtim de yok ama ilk denememde çok belirti aramıştım sonuç negatif olmuştu. Bu sefer kendimi çok dinlemiyorum. 4 gündür evdeyim yarın da işe başlayacağım hayırlısı olsun inşallah tüm bekleyenler de biz de sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.Bu gun biraz bi karin bel ve bacak agrisi var bende ilaclardan da olabiliyomus bilemedim hic onun disinda hic bisey yoktu sevinsem mi uzulsem mi hic bilemiyorum
Aminnn amin herkes için hepimiz için , süreçte pozitif olmak çok önemli. Güzel haberlerinizi bekliyorumAyyy çok mutlu oldum hayırlı olsun bi huzursuz oldum ya adet günümde geldi onun ruh hali herhalde inşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alır gene de test günümden önce çokta kötü değil gibi sonuçlar ama inşallah yarında güzel artmıştır
Zuhal hanım da 1000 adet Ya Şafii çekti bana bildirdi az önce toplamda 9 bin oldu vakti olan müsait olan kim ne kadar çekmek isterse yazsın bana Allahım kabul etsin inşallah Amininşallah Rabbim çektiğimiz zikirler niyetine şifasını versin inşallah Güzel kalpli Arkadaşımıza inşallah Amin Ecmain inşallah
Kesinlikle böyle durumlarda 2 göz bakması çok önemli canım, belki çözümü vardır bilemeyiz , yarın bize mutlaka haber ver, bekliyor olacamCanimmmyarın bı yücele gideyim bı fikir alayım diyorum. Zaten Recep hocamın muayenehanesi de Nişantaşı'nda ordan ona gecicem 12.30 da randevu verdi. Yani doktorum çok emindi ben farklı bişey olacağını hissetmiyorum hislerimde kuvvetlidir sağlıkla sezeryansiz atlatabilirm ins. Lbwc diye bişey hastalik
İnsallah canim benimBende bel ağrısı yatmaktan oldu muhtemelen bugün ayaklandım bel ağrım kalmadı, açıkçası pek bir belirtim de yok ama ilk denememde çok belirti aramıştım sonuç negatif olmuştu. Bu sefer kendimi çok dinlemiyorum. 4 gündür evdeyim yarın da işe başlayacağım hayırlısı olsun inşallah tüm bekleyenler de biz de sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
Ben de 41 yaşındayım gittiğim klinikte 47 yaşında evlat sahibi olup teşekküre gelen bayanla tanıştım hikayesini paylasti benimle ,belki de kendindeki gücü hiç tanimadgm o bayandan aldım ,yaşadıklarını bilseniz hiç vazgeçmemiş ve evladıni rabbim vermiş, güzel kardeşim kader gayrete aşıkmış ,sizin teslimiyetiniz takdire şayan maşallah rabbim bu sıkıntıdan sonra size öyle kapılar açsın ki gözünüzden sadece mutluluk gözyaşı aksın ,burası dünya ve hepimiz birşeyle imtihn bazıları da aynı anda birden çok şeyle imtihan oluyoruz,dün haberlerde izledim aracını yıkatmak için bı benzinlige giden aile bin uzerine heyelan çökmüş baba iki küçük yavru vefat anne hayatta ,yüreğim burkuldu ,toksik bı pozitiflik içine girmek için değilde dünya böyle bı yer sabırla üstesinden gelip hem bu dünyada hem ahirette İnşallah rahat ederiz.selam ve dua ileEvet malesef 24 haftalık olanda sezeryandi3. Ye gücüm yetmez artık canım zaten 2 sene ara versem yaş oluyor 41 yani kapatırım o defteri artık. Belki de çok zorlamamak lazımdır böyle 15000de 1 ihtimal başıma geldiyse Rabbim zorlama diyordur
1000 adet daha Ya Şafii çektim 10 bin oldu Rabbim kabul etsin inşallah dilerim yarın hayırlı sağlıklı güzel haberler Almak nasip olsun inşallah Amin
Ben de 41 yaşındayım gittiğim klinikte 47 yaşında evlat sahibi olup teşekküre gelen bayanla tanıştım hikayesini paylasti benimle ,belki de kendindeki gücü hiç tanimadgm o bayandan aldım ,yaşadıklarını bilseniz hiç vazgeçmemiş ve evladıni rabbim vermiş, güzel kardeşim kader gayrete aşıkmış ,sizin teslimiyetiniz takdire şayan maşallah rabbim bu sıkıntıdan sonra size öyle kapılar açsın ki gözünüzden sadece mutluluk gözyaşı aksın ,burası dünya ve hepimiz birşeyle imtihn bazıları da aynı anda birden çok şeyle imtihan oluyoruz,dün haberlerde izledim aracını yıkatmak için bı benzinlige giden aile bin uzerine heyelan çökmüş baba iki küçük yavru vefat anne hayatta ,yüreğim burkuldu ,toksik bı pozitiflik içine girmek için değilde dünya böyle bı yer sabırla üstesinden gelip hem bu dünyada hem ahirette İnşallah rahat ederiz.selam ve dua ile
Cok amin cok ama tabloda çok pozitif var sevindim umutlandimCanlar kimin duası kabul olunur bilinmez duaedelim inşallah Allahım kimseyi darda bırakmasın inşallah buradaki tüm kardeşlerimi herkesi feraha çıkarsın inşallah Amin
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunBen de 41 yaşındayım gittiğim klinikte 47 yaşında evlat sahibi olup teşekküre gelen bayanla tanıştım hikayesini paylasti benimle ,belki de kendindeki gücü hiç tanimadgm o bayandan aldım ,yaşadıklarını bilseniz hiç vazgeçmemiş ve evladıni rabbim vermiş, güzel kardeşim kader gayrete aşıkmış ,sizin teslimiyetiniz takdire şayan maşallah rabbim bu sıkıntıdan sonra size öyle kapılar açsın ki gözünüzden sadece mutluluk gözyaşı aksın ,burası dünya ve hepimiz birşeyle imtihn bazıları da aynı anda birden çok şeyle imtihan oluyoruz,dün haberlerde izledim aracını yıkatmak için bı benzinlige giden aile bin uzerine heyelan çökmüş baba iki küçük yavru vefat anne hayatta ,yüreğim burkuldu ,toksik bı pozitiflik içine girmek için değilde dünya böyle bı yer sabırla üstesinden gelip hem bu dünyada hem ahirette İnşallah rahat ederiz.selam ve dua ile
O konuda umudum yok kuzum ama kolaylıkla atlatirim ins. Kürtajla alabiliriz desinler şuan tek dileğim oKesinlikle böyle durumlarda 2 göz bakması çok önemli canım, belki çözümü vardır bilemeyiz , yarın bize mutlaka haber ver, bekliyor olacam
Allah razı olsun kuzum hepinizden evlatlarınızı size bağışlasın sağlıkla kolaylıkla11 bin oldu Allahım kabul etsin inşallahAmin 1000 daha Zuhal hanım çekti Allah razı olsun inşallah
Cok amin cok ama tabloda çok pozitif var sevindim umutlandim
Allah razı olsun kuzum hepinizden evlatlarınızı size bağışlasın sağlıkla kolaylıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?