Peki kaç kaç vurmuştun Gonal F'i. Bir de kaç gün kullanmıştın. Gonal F başlangıcından kaç gün sonra OPU oldun. Çok zoru sordum amaaMerhabalar bende de sadece gonal f ve folik asit vardı, yumurta büyüttükten sonra anestezili toplama işlemi oldu, transfer kesinleştiğinde diğer ilaçları ekledi (progestan prednol ve antibiyotik)
Erken test yapma canım gününü bekle ben baya şuan hayal kırıklığı yaşadım benimde belirgin çizgi çıkmıştı verdim değerim ilerliyordu bu gün düşmüşKızlar merhaba sizce hayali bi çizgi var mı yoksa gözlerim beni yanıltıyor muEki Görüntüle 3585488
Canım o senim folikül büyüklüğüne ve sayısına göre değişir. Eğer taze transfer olurda onunda yanında doktor rahmi de hazırlamak için ilaç verir. Sanırsam senin sadece opu olcak. Oluşan embriyoları dondurup diğer ay transfere hazırlarlar. Benim mesela geçen ay bir folikül vardı doktor riske atmayıp taze yapcam dedi ama benim folikül boş çıktıPeki kaç kaç vurmuştun Gonal F'i. Bir de kaç gün kullanmıştın. Gonal F başlangıcından kaç gün sonra OPU oldun. Çok zoru sordum amaa
Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın…Amin.İnşallah en azından kürtaj olur da devam edersin.Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım Allah razı olsunyani geçen gün okudum Almanya da kadın 66 yaşında 10. Çocuğunu doğurmuş, yasa çok takilmiyorum ama ben çok fazla ameliyat geçirdim yani baya yoruldum sağlığımdan olmaktan korkuyorum sağlığım giderse pek biseyim önemi kalmıyor belki 8 kere ameliyat olmusumdur bu da sezeryan olursa artık vücut kaldirmayacak o yüzden pes ediyorum ama kürtaj yapabilirlerse denerim yine Rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla gönlümüze razı şekilde nasip etsin
Görünüyor çizgi.Geliyor inşallahKızlar merhaba sizce hayali bi çizgi var mı yoksa gözlerim beni yanıltıyor muEki Görüntüle 3585488
Amh değerim düşük benim 0.57. USGde 10tane yumurta gördü. Ben en iyi ihtimalle en erken ne zaman transfer yapabilir similasyonu oluşturmaya çalışıyorum kafamda sadece hahahCanım o senim folikül büyüklüğüne ve sayısına göre değişir. Eğer taze transfer olurda onunda yanında doktor rahmi de hazırlamak için ilaç verir. Sanırsam senin sadece opu olcak. Oluşan embriyoları dondurup diğer ay transfere hazırlarlar. Benim mesela geçen ay bir folikül vardı doktor riske atmayıp taze yapcam dedi ama benim folikül boş çıktıdoktoruna güveniyorsan onu dinle kafanı karıştırma.
Canım benim dozumu baz alma benim amh ım 3.5 olduğu için zaten yüksek bir amh, yüksek doz yaptım ben uyarılabilsin diye yumurtalar. Düşük amh olanlar daha az doz yapıyorlar gonal f i. 3 günde bir hastanede ölçülüyor yumurtalar, optimum seviyeye gelince opu ya çağrılıyorsun. Herkesin farklı sen doktorun ne diyorsa onu yapPeki kaç kaç vurmuştun Gonal F'i. Bir de kaç gün kullanmıştın. Gonal F başlangıcından kaç gün sonra OPU oldun. Çok zoru sordum amaa
Yok canım doktorumu dinliyorum sadece sürecin süresini merak ettim az çok ne zaman tamamlanır diye.
Anladım canım teşekkürler. Ptesi çağırdı zaten anestezi uzmanı kan sonuçlarıma ve ekg ye bakacakmış tekrar kan da verecekmişim. Herhalde yine usg ye bakıp yumurtaları kontrol ederO da kişiden kişiye değişir ama ana kriter bir kaç yumurtan artık çatlama boyutları olan 19-20 lere gelince arkadakiler büyümediyse bile opu ya alıyorlar riske atmamak için. Şimdi muayenende buna bakacaklar, maksimum bir hafta mı ne sürüyor
Evet kan değerlerin de önemli ve usg de, hepsi ok ise taze transfer olur yoksa 1 ay bekliyorsun adetini. Ben pgt yaptırdığım için zaten 1-2 ay bekledimAnladım canım teşekkürler. Ptesi çağırdı zaten anestezi uzmanı kan sonuçlarıma ve ekg ye bakacakmış tekrar kan da verecekmişim. Herhalde yine usg ye bakıp yumurtaları kontrol eder
Anladım canım sağlıklı güzel haberlerle kucağına al inşallaahEvet kan değerlerin de önemli ve usg de, hepsi ok ise taze transfer olur yoksa 1 ay bekliyorsun adetini. Ben pgt yaptırdığım için zaten 1-2 ay bekledim
Çok teşekkür ederim canım, inşallah senin de sürecin su gibi akar gider hemen kavuşursun bebişineAnladım canım sağlıklı güzel haberlerle kucağına al inşallaah
Haklısın canım her şeye hazırlıklı olmak lazımErken test yapma canım gününü bekle ben baya şuan hayal kırıklığı yaşadım benimde belirgin çizgi çıkmıştı verdim değerim ilerliyordu bu gün düşmüş
İnşallahhhhGörünüyor çizgi.Geliyor inşallah
Öncelikle hayırlı olsun canım tebrik ederim, bence güzel artmış betan doktorun test istemezse artık keseyi bekleyeceksinKızlar size bir şey soracağım. Benim burada gördüğüm beta hcg'ler hep yüksek, benim o kadar yüksek gelmedi değerlerim. Ama ikiye katlanarak gidiyor şimdilik. Transfer dahil 7. gün 25, 9. gün 66, 11. gün 144 geldi. Nasıl sizce?
Teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun canım tebrik ederim, bence güzel artmış betan doktorun test istemezse artık keseyi bekleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?