Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhabalar bende de sadece gonal f ve folik asit vardı, yumurta büyüttükten sonra anestezili toplama işlemi oldu, transfer kesinleştiğinde diğer ilaçları ekledi (progestan prednol ve antibiyotik)
Peki kaç kaç vurmuştun Gonal F'i. Bir de kaç gün kullanmıştın. Gonal F başlangıcından kaç gün sonra OPU oldun. Çok zoru sordum amaa

Peki kaç kaç vurmuştun Gonal F'i. Bir de kaç gün kullanmıştın. Gonal F başlangıcından kaç gün sonra OPU oldun. Çok zoru sordum amaa
Canım o senim folikül büyüklüğüne ve sayısına göre değişir. Eğer taze transfer olurda onunda yanında doktor rahmi de hazırlamak için ilaç verir. Sanırsam senin sadece opu olcak. Oluşan embriyoları dondurup diğer ay transfere hazırlarlar. Benim mesela geçen ay bir folikül vardı doktor riske atmayıp taze yapcam dedi ama benim folikül boş çıktı doktoruna güveniyorsan onu dinle kafanı karıştırma.

Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın…Amin.İnşallah en azından kürtaj olur da devam edersin.Çok geçmiş olsun

Amh değerim düşük benim 0.57. USGde 10tane yumurta gördü. Ben en iyi ihtimalle en erken ne zaman transfer yapabilir similasyonu oluşturmaya çalışıyorum kafamda sadece hahah

Canım benim dozumu baz alma benim amh ım 3.5 olduğu için zaten yüksek bir amh, yüksek doz yaptım ben uyarılabilsin diye yumurtalar. Düşük amh olanlar daha az doz yapıyorlar gonal f i. 3 günde bir hastanede ölçülüyor yumurtalar, optimum seviyeye gelince opu ya çağrılıyorsun. Herkesin farklı sen doktorun ne diyorsa onu yap

Yok canım doktorumu dinliyorum sadece sürecin süresini merak ettim az çok ne zaman tamamlanır diye.

Yok canım doktorumu dinliyorum sadece sürecin süresini merak ettim az çok ne zaman tamamlanır diye.

O da kişiden kişiye değişir ama ana kriter bir kaç yumurtan artık çatlama boyutları olan 19-20 lere gelince arkadakiler büyümediyse bile opu ya alıyorlar riske atmamak için. Şimdi muayenende buna bakacaklar, maksimum bir hafta mı ne sürüyor

Anladım canım teşekkürler. Ptesi çağırdı zaten anestezi uzmanı kan sonuçlarıma ve ekg ye bakacakmış tekrar kan da verecekmişim. Herhalde yine usg ye bakıp yumurtaları kontrol eder

Anladım canım teşekkürler. Ptesi çağırdı zaten anestezi uzmanı kan sonuçlarıma ve ekg ye bakacakmış tekrar kan da verecekmişim. Herhalde yine usg ye bakıp yumurtaları kontrol eder
Evet kan değerlerin de önemli ve usg de, hepsi ok ise taze transfer olur yoksa 1 ay bekliyorsun adetini. Ben pgt yaptırdığım için zaten 1-2 ay bekledim

Kızlar size bir şey soracağım. Benim burada gördüğüm beta hcg'ler hep yüksek, benim o kadar yüksek gelmedi değerlerim. Ama ikiye katlanarak gidiyor şimdilik. Transfer dahil 7. gün 25, 9. gün 66, 11. gün 144 geldi. Nasıl sizce?

Öncelikle hayırlı olsun canım tebrik ederim, bence güzel artmış betan doktorun test istemezse artık keseyi bekleyeceksin

Öncelikle hayırlı olsun canım tebrik ederim, bence güzel artmış betan doktorun test istemezse artık keseyi bekleyeceksin
Teşekkür ederim Doktorum test istedi, çünkü normalde ilk test vermem gereken gün bugündü. Ben diğerlerini erken vermiş oldum, o yüzden bir kere daha ver dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…