Teşekkür ederim canım Allah razı olsunyani geçen gün okudum Almanya da kadın 66 yaşında 10. Çocuğunu doğurmuş, yasa çok takilmiyorum ama ben çok fazla ameliyat geçirdim yani baya yoruldum sağlığımdan olmaktan korkuyorum sağlığım giderse pek biseyim önemi kalmıyor belki 8 kere ameliyat olmusumdur bu da sezeryan olursa artık vücut kaldirmayacak o yüzden pes ediyorum ama kürtaj yapabilirlerse denerim yine Rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla gönlümüze razı şekilde nasip etsin
Günaydın hayırlı sabahlar. MaşallahKızlar merhaba sizce hayali bi çizgi var mı yoksa gözlerim beni yanıltıyor muEki Görüntüle 3585488
Evet biraz gözüküyorKızlar merhaba sizce hayali bi çizgi var mı yoksa gözlerim beni yanıltıyor muEki Görüntüle 3585488
Benim 3. Transferim umutlanmak istemiyorum ama görünce sizle paylaşmak istedimGünaydın hayırlı sabahlar. Maşallahgörünüyor benimde 5. Gün böyle çıkmıştı
Umutlanmak istemiyorum ama buna bile mutlu oldum rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsinEvet biraz gözüküyor
Canım görünüyor :) Kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gününnUmutlanmak istemiyorum ama buna bile mutlu oldum rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin
Kızlar merhaba sizce hayali bi çizgi var mı yoksa gözlerim beni yanıltıyor muEki Görüntüle 3585488
Canım benim çok teşekkür ederimmBugün transfer hariç 4. Günün olmasına rağmen silik çıkmış hadi gözün aydın olsun inşallah sağlıcakla devam etsin canım Amin
28 nisanda transfer oldum olduğum günü sayarsam 5. Gün diye düşündüm. 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum inşallah sağlıkla güzel haberi alırız hepimizCanım görünüyor :) Kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gününn
Amin amin canım inşallaah. Gün gün koyulaşmayı takip edebilirsin elinde yeterli testin varsaa28 nisanda transfer oldum olduğum günü sayarsam 5. Gün diye düşündüm. 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum inşallah sağlıkla güzel haberi alırız hepimiz
gün gün bakmam heralde 2 güne bir dayanmaya çalışayım korkuyorum bi yandanAmin amin canım inşallaah. Gün gün koyulaşmayı takip edebilirsin elinde yeterli testin varsaa
Merhaba benimde 5. Gün transfer hariç aynı böle çıkmıştı 7 .gün belirginlestiKızlar merhaba sizce hayali bi çizgi var mı yoksa gözlerim beni yanıltıyor muEki Görüntüle 3585488
Gerçekten miMerhaba benimde 5. Gün transfer hariç aynı böle çıkmıştı 7 .gün belirginlestihayırlı uğurlu olsun inşallah kanda da çok güzel sonuçlarınız çiksn
Merhabalar bende de sadece gonal f ve folik asit vardı, yumurta büyüttükten sonra anestezili toplama işlemi oldu, transfer kesinleştiğinde diğer ilaçları ekledi (progestan prednol ve antibiyotik)Kızlar bu arada aranızda tüp bebek başlangıcında opuya kadar olan kısımda sadece gonal f kullanan var mı aranızda. Doktorum bana 900lük 3 kutu gonal f verdi 3 gündğr sadece onu kullanıyorım pazartesi anesteziye çağırdı. Pazartesiden sonra mı ilaç ekleyecek acaba
Ha bir de transfere 1 hafta kala bir ovitrelle diye bir çatlatma iğnesi kullandım tek dozAmin amin canım inşallaah. Gün gün koyulaşmayı takip edebilirsin elinde yeterli testin varsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?