Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin Ecmain inşallah canım Rabbim gönlüne göre herşeyi nasip etsin Allahım işini kolaylaştırsın inşallah Amin

Dualarım seninle canım benim inşallah sabah senin için hayırlısı sağlıklısı en iyisi olsun inşallah Amin o kadar çok üzüldüm ki yaşadıklarına canım ya sana sımsıkı sarılıyorum elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor bugün aklımdan çıkmadın inan ki keşke böyle olmasaydı Allahım sana bağışlasın inşallah ne diyim hala bir umut bekliyorum

Kızlar bu arada aranızda tüp bebek başlangıcında opuya kadar olan kısımda sadece gonal f kullanan var mı aranızda. Doktorum bana 900lük 3 kutu gonal f verdi 3 gündğr sadece onu kullanıyorım pazartesi anesteziye çağırdı. Pazartesiden sonra mı ilaç ekleyecek acaba

Merhabalar bende de sadece gonal f ve folik asit vardı, yumurta büyüttükten sonra anestezili toplama işlemi oldu, transfer kesinleştiğinde diğer ilaçları ekledi (progestan prednol ve antibiyotik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…