Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşallah öyledir canım bir de insan unutıyor bazı şeyleri diğer transferlwrde de böyle miydi emin değilim 🍀

Canım en korktuğum çekindiğim aşama buydu zaten beklemek zaman geçmiyor gerçekten 🥰

İnşallah bırakmam gerekmez camım 🌈🌈
Bu akşam itibariyle yarısı bitti yarısı kaldı diye düşün :KK68:ama korkma normal bu ağrılar

Kızlar doktorum ile görüştüm 8.günde az da olsa çıkardı ilaçlarını bırak adet olunca haberleşelim dedi 🥲 İnşallah bir dahaki sefere pozitif haberi ile dönücem🥹
Canım benim erkendi aslinda ama tabiki doğrusunu doktorun bilir. Rabbim en kisa zamanda sonraki transferinde pozitifi göstersin sana :dua::dua:

Selam kızlar, rabbim hayırlısı ve sağlıklı bebişler nasip etsin öncelikle. Bende tüp bebek yaptıracağım ilk kontrolüm 18 martta inşallah taze transfer olur :) çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum :(
Aleyküm selam Amin cümlemize nasip eylesin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun dilerim herşey gönlünce olsun inşallah herşey su gibi berrak olsun Amin 🤲🥰

Kızlar doktorum ile görüştüm 8.günde az da olsa çıkardı ilaçlarını bırak adet olunca haberleşelim dedi 🥲 İnşallah bir dahaki sefere pozitif haberi ile dönücem🥹
Amin canım benim inşallah diğer sürecin çok güzel sağlıklı geçsin inşallah altın embriyomuzu buluruz bu sefer Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 🤲🥹❤️

Tabloya bakıp pozitiflerin negatiflerden çok olduğunu gördükçe umutlanıyorum…
Bende öyle umutlanıyorum dilerim hepimiz hayırlısıyla pozitif çıkarız Amin Ecmain inşallah 🤲🫶🏻 bol bol Dua 📿 edelim canlar Yer Gök Dua 📿 üstüne Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah 🤲🥰

mayala mayala senden yarın için güzel haberler bekliyoruz 🥰🥰🤩🤩
Amin ecmain inşallah 🤲🫶🏻 özlemim seni umutlandırmak istemiyorum lakin benim ilk tutan transferimde çok ağrılarım vardı adet oldum olacağım derken pozitif geldi çok şükür 💕🥲 dilerim şeninde tutunmuşur yarabbim sen emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲

Canım Allah bizi karşılaştırdı hiçbirşey tesadüf değildir bu hayatta ben buna inanıyorum kim derdi ki ben 2024 sonunda buraya katılacam sizleri tanıyacam bu vakitte böyle topik açacam 🥲😂
İnan bana senin sayende burdayiz. İyi ki açmışsın bu topiği :KK36:sen yaziyorsun ya ha diyorum geldi güneşim :KK36:

İnan bana senin sayende burdayiz. İyi ki açmışsın bu topiği :KK36:sen yaziyorsun ya ha diyorum geldi güneşim :KK36:
Ay canım benim inan ki bagımlılık yaptı işler biter bitmez buraya bakıyorum kızlar ne yapıyor yazıyorlar mı bir aklım burada kalıyor 😂❤️ bende sizlerden o enerjiyi pozitifligi alıyorum dilerim buradan güzel ayrılırız inşallah yani buradan kastım bu topikten yoksa inşallah sizlerle arada konuşmak için burada olacağım inşallah 🤲🫶🏻🥹

Canım Allah bizi karşılaştırdı hiçbirşey tesadüf değildir bu hayatta ben buna inanıyorum kim derdi ki ben 2024 sonunda buraya katılacam sizleri tanıyacam bu vakitte böyle topik açacam 🥲😂
Sürekli bizim konuda hareketlilik var çok eğlenceli 😁😁
Amin ecmain inşallah 🤲🫶🏻 özlemim seni umutlandırmak istemiyorum lakin benim ilk tutan transferimde çok ağrılarım vardı adet oldum olacağım derken pozitif geldi çok şükür 💕🥲 dilerim şeninde tutunmuşur yarabbim sen emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲
İnşallah canım benim keşke 🍀🍀🌈🌈

Ay canım benim inan ki bagımlılık yaptı işler biter bitmez buraya bakıyorum kızlar ne yapıyor yazıyorlar mı bir aklım burada kalıyor 😂❤️ bende sizlerden o enerjiyi pozitifligi alıyorum dilerim buradan güzel ayrılırız inşallah yani buradan kastım bu topikten yoksa inşallah sizlerle arada konuşmak için burada olacağım inşallah 🤲🫶🏻🥹
Bende de öyle ya fazla bağımlılık yapti :KK36: birde ne diyorum biliyor musun benim bu transfer nisana sarkarsa ben burdan devam edeyim ya burasi çok güzel 🥰🥰🥰

Back
X