Saol canım amın ınshAllah benım hatırlarsın bera hcg yavaş ilerliyodu bıraz geç döllenme imiş
Sen randevu aldımı ultrasona ?Maşallahcanım evet hatırlıyorum çok şükür hamdolsun
Çok şükür inşallahMaşallahannesi bebeğin el sallıyor buradayım diye tebrik ederim 5.gün olmasına rağmen baya belli sağlıcakla ilerlesin gelsin minik mucizen inşallah
Benim lekelenmem olmadı bugün denemek için gün içinde yaptım testi de silik de olsa gözüktüYa iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldıbi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?
Canım ya ağlattın beniCanım P Pinky34 eskisi gibi giremiyorum topiğe ama mesajlarını baştan okudum keşke okumasaydım her okuduğumda resmen içim çekildi. Kuzum neler yaşadın sen böyle hala da yaşıyorsun aslında yazmayacaktim gücüm yoktu açıkçası seninle konuşmaya ama yazmazsam o kadar paylastiklarima ayip etmiş olurdum. Anca cesaret buldum kendim de. Sana kendimi nasıl ifade edebilirim bilemiyorum ama çokta güçlüsün çok şükür ona güvenerek diyebilirim ki iyi ki en başından farkedildi güzel arkadaşım doktorunu takdir ediyorum. Hem tecrübesi hemde yaklaşımı için. Senin de metanetli oluşun o kadar içime işledi ki ben burda kendimi tutamadım inan ki. Rabbim sana herşeyin en güzelini, en hayırlısını versin.. Bu sadece çocuk için değil hayatın boyunca güzel yüreğinin mükafatını her daim al kuzum. Eminim ki Rabbimin mucizesi seni en muhteşem şekilde bulacak ve kucağına alacaksın. Bende seni takip etmeye devam edeceğim. Sağlıcakla kal canım arkadaşım
Sen randevu aldımı ultrasona ?
Canım benim lütfen ağlama ağlaman için yazmadım acını paylaştığımı bilmeni istedimCanım ya ağlattın benine yapılabilir ki başa geldi olamayacak bir iş dovunsemde yirtinsamda çaresi yok.kendime iyi dusunebilmek için çıkış yolları arıyorum işte doktor erken farketti gibi... Salı günü alttan da alabilirse bir umudum olur olmazsa nasip değilmiş derim kendime başka mutluluk yolları bulmaya çalışırım hayat devam ediyor nefes aldıkça çıkış bulmak zorundayız Allah razı olsun umarım hayat güzel kapilar açar sana da belli mi olur alttan yaparsa belki bidahakine beraber başlarız yine
Çok şükür inşallahRabbim kan ve ultrasonda da güzel haberler aldırsın da hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Canım mayalam çok özledimBenim doktorum kan testini söyledikten sonra direk ultrason randevusu verdi mayısın 15. De inşallah nasip olursa dedi biraz büyüsün belki kalp atımını da görebiliriz diye bakalım inşallah hayırlısıyla o aşamaya gelebiliriz Amin
Canım mayalam çok özledim
Yok kiz ben firsat buldukça takip ediyorum ama yazmıyorum. Bu aralar koşturmaca gidiyoruz bakalımCano biz buralardayız kuzum sen özletme kendini arada camdan bak ses verbende seni özledim ya bak gitmeyin böyle üzülüyorum
Yok kiz ben firsat buldukça takip ediyorum ama yazmıyorum. Bu aralar koşturmaca gidiyoruz bakalım
Ama birinin kesesi biraz daha küçük çıktı doktor o yüzden sürekli düşebilir diyorCanım doktorlar çok temkinli, o yüzden takip takip diyorlar ki evet ilk 3 ayımız en riskli ve hassas dönemler. Garip gelmesin, hepimizin doktoru aşağı yukarı böyle..
Yok kiz ben firsat buldukça takip ediyorum ama yazmıyorum. Bu aralar koşturmaca gidiyoruz bakalım
Ama birinin kesesi biraz daha küçük çıktı doktor o yüzden sürekli düşebilir diyor
Ay inşallah doktorum ikisinin kalp atışını duydu ama sürekli hayal kırıklığına uğramayayım diye takip edecez diyor. İnşallah ikisi de benimle kalır. Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol Rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahCanım benim stres yapma bazen ikizlerden biri bir hafta geri gelebilir bu sıkıntı teşkil etmez sağlıklı geliştiği sürece
Ay inşallahBir bayan ikizlere hamileydi oğlu iki hafta önde gidiyordu kızı arkadan geliyordu maşallah 36.haftada dünyaya geldiler önemli olan dediğim gibi sağlıklı gelişmeleri ve vaktinde zamanında gelmeleri
Benimde eskiden tam tersiydi. Yumurtldığımı anlardım beyaz akıntı bariz gelirdi ama evlendim Miyom ameliyatıı oldum ondan sonra hem regl günlerim kısaldı ve yumurta belirtisi görmedim artık. Dediğiniz gibi kalitesiz olduğu için hemen çatlıyorlar anlamıyoruz. Benim miyom ameliyatımı yapan doktor da dört ay boyunca kontrole gittim demedi ki folikülün az yada bi takip yapalım kaç mm oluyor. Direk bana rezervin az tüp bebeğe git. Bizde koştur koştur gittik. Bu ay iki folikül çıktı femara ilaç verdi dün bitti çarşamba kontrol edecek bakalım ne kadar büyümüş. Çatlatma iğnesi vercek kendimiz değerlendircez umarım içi dolu çıkarda bi işe yarar. Gerçekten psikolojik olarak tüp bebeğe gidenlere çok hassas davranılması lazım.Tabi ki canım benim nasipten öte köy yok işte bizde uğraşıyoruz kısmetimiz neyse o olucak inşallah. Ben hiç pik yakalayamamıştım meğer adetten hemen sonra yumurtluyormuşum ama bence kaliteli değildi hiç belirti hissetmemiştim. Şimdi ultrasonda da görünce acaba mı dedim bilmiyorum ki bakalım umut etmek de istemiyorum sadece ben elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
Ay inşallah doktorum ikisinin kalp atışını duydu ama sürekli hayal kırıklığına uğramayayım diye takip edecez diyor. İnşallah ikisi de benimle kalır. Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol Rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?