Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim lekelenmem olmadı bugün denemek için gün içinde yaptım testi de silik de olsa gözüktü

Canım ya ağlattın beni ne yapılabilir ki başa geldi olamayacak bir iş dovunsemde yirtinsamda çaresi yok.kendime iyi dusunebilmek için çıkış yolları arıyorum işte doktor erken farketti gibi... Salı günü alttan da alabilirse bir umudum olur olmazsa nasip değilmiş derim kendime başka mutluluk yolları bulmaya çalışırım hayat devam ediyor nefes aldıkça çıkış bulmak zorundayız Allah razı olsun umarım hayat güzel kapilar açar sana da belli mi olur alttan yaparsa belki bidahakine beraber başlarız yine

Sen randevu aldımı ultrasona ?

Benim doktorum kan testini söyledikten sonra direk ultrason randevusu verdi mayısın 15. De inşallah nasip olursa dedi biraz büyüsün belki kalp atımını da görebiliriz diye bakalım inşallah hayırlısıyla o aşamaya gelebiliriz Amin

Canım benim lütfen ağlama ağlaman için yazmadım acını paylaştığımı bilmeni istedim Rabbim bizleri öyle şeylerle sınıyor ki hiç olmasını istemediğimiz şeylere bile dua ettiriyor. Hepimiz ayrı bir İmtihandayiz Rabbim alnımızın akıyla bütün imtihanlardan da geçmemizi nasip etsin senin için sağlığın için nasıl bir yol uygunsa, hayırlısıysa onu nasip etsin hiçbir zaman umudunu yitirme rabbimin mucizeleri bitmez dediğin gibi belki aynı zamanda güzel sonuçlar alırız seninle seve seve aynı yolda yürümek dileğimle...

Yok kiz ben firsat buldukça takip ediyorum ama yazmıyorum. Bu aralar koşturmaca gidiyoruz bakalım

Allah kolaylık versin canım benim inşallah hayatında hep güzellikler seni bulsun canımsın iyi ki tanıdım iyi ki varsın inşallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşallah AMİN

Ama birinin kesesi biraz daha küçük çıktı doktor o yüzden sürekli düşebilir diyor

Canım benim stres yapma bazen ikizlerden biri bir hafta geri gelebilir bu sıkıntı teşkil etmez sağlıklı geliştiği sürece

Bir bayan ikizlere hamileydi oğlu iki hafta önde gidiyordu kızı arkadan geliyordu maşallah 36.haftada dünyaya geldiler önemli olan dediğim gibi sağlıklı gelişmeleri ve vaktinde zamanında gelmeleri

Canım benim stres yapma bazen ikizlerden biri bir hafta geri gelebilir bu sıkıntı teşkil etmez sağlıklı geliştiği sürece
Ay inşallah doktorum ikisinin kalp atışını duydu ama sürekli hayal kırıklığına uğramayayım diye takip edecez diyor. İnşallah ikisi de benimle kalır. Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol Rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Benimde eskiden tam tersiydi. Yumurtldığımı anlardım beyaz akıntı bariz gelirdi ama evlendim Miyom ameliyatıı oldum ondan sonra hem regl günlerim kısaldı ve yumurta belirtisi görmedim artık. Dediğiniz gibi kalitesiz olduğu için hemen çatlıyorlar anlamıyoruz. Benim miyom ameliyatımı yapan doktor da dört ay boyunca kontrole gittim demedi ki folikülün az yada bi takip yapalım kaç mm oluyor. Direk bana rezervin az tüp bebeğe git. Bizde koştur koştur gittik. Bu ay iki folikül çıktı femara ilaç verdi dün bitti çarşamba kontrol edecek bakalım ne kadar büyümüş. Çatlatma iğnesi vercek kendimiz değerlendircez umarım içi dolu çıkarda bi işe yarar. Gerçekten psikolojik olarak tüp bebeğe gidenlere çok hassas davranılması lazım.

Amin Ecmain inşallah canım benim ne demek
İkizler gebeliği her daim riskli olduğu için daha sık kontrol ve detaycı davranıyorlar çok şükür kalp seslerini duymuşsun rahatla stres yapma bebeklerine de yansımasın bizi de arada haberdar edersin durumunla ilgili sağlıcakla güzellikle kal inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…