Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım dilerim bu ay kendiliğinden hamile kalırsın Allah’ın izniyle inşallah

Allah kolaylık versin canım benim inşallah hayatında hep güzellikler seni bulsun canımsın iyi ki tanıdım iyi ki varsın inşallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşallah AMİN
Allah razı olsun canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bende iyi ki tanıdım seni güzel mayalam

Ya neden sezeryanla olurda umut kalmıyor orayı kaçırdım ben. Tıpta çare tükenmez lütfen olumlama yapalım bişey olmaz inşallah.

Bugün erken gebelik testi yaptım silik de olsa bir şeyler çıktı bakalım çok haklısın stres cidden çok önemli bu süreçte teşekkür ediyorum tekrardan
Ay canım çok sevindim bak minnoş sana sımsıkı sarılmış hadi hayırlı olsun Allah yolunu açsın canım dikkat et sen yinede

Merhaba, biliyorum çok erken ama grip olduğum için çok tedirgin olup test yapmak istedim transfer hariç bugün 5. Gün siz de bakabilir misiniz?

Merhaba, hayırlı olsun
Kalp atışını duymanız duasıyla Rabbim hepimize o sesi duyursun
Bende gribim ve dün kanamam vardı aslında 3. Denemem olduğu için evde test yapmayacaktım ama kanamam da olunca içim rahat etsin diye yaptım
25 Nisan da transfer olmuştum sanki çok silikte olsa var yani ben hayal görmüyorsam

Eklentiler

• IMG_8277.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 34

Canım ne siliği bariz belli maşallah sağlıcakla gelsin minik kuş sağlıcakla değerlerin katlansın inşallah bugün kaçıncı günün transfer hariç

Canım ne siliği bariz belli maşallah sağlıcakla gelsin minik kuş sağlıcakla değerlerin katlansın inşallah bugün kaçıncı günün transfer hariç
Aminnn Kurban olduğum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla gelsin miniklerimiz kalp atışlarını duymak nasip olsun hepimize 8. Günüm
7 Mayıs kan test günüm

Aminnn Kurban olduğum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla gelsin miniklerimiz kalp atışlarını duymak nasip olsun hepimize 8. Günüm
7 Mayıs kan test günüm

Amin Ecmain inşallah canım gözünaydın olsun inşallah dilerim kan da güzel bir değerle öğrenirsin Amin çok yorma kendini lekelenme varmış uzan dinlen doktoruna da leke geldiğini bildirdin mi canım

Amin Ecmain inşallah canım gözünaydın olsun inşallah dilerim kan da güzel bir değerle öğrenirsin Amin çok yorma kendini lekelenme varmış uzan dinlen doktoruna da leke geldiğini bildirdin mi canım

Dün direkt aradım sadece Coraspirin i kestirdiler enox kullanıyorum ona devam et dediler. Ara ara devam ediyor lekelenmem ama dünkü gibi değil Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Bu arada sizin ikiz sanırım

Kızlar selam benim 2 gün önce değerim 240 çıktı bugünde 557 doktoruma gönderdim ama konuşmadık henüz. İyi gibi sanki değer sizce nasıl ? Birde ne zamana ultrason randevusu verir tahmininiz varmı ?

Canım benim ilk transferde lekelenme oldu negatif, 2. De lekelenme olmadı pozitif ve sağlıkla devam ediyor gebeliğim, lekelenme iyi bir şey değil zaten sağlıklı gebelikte lekelenme görülmez genelde

Dün direkt aradım sadece Coraspirin i kestirdiler enox kullanıyorum ona devam et dediler. Ara ara devam ediyor lekelenmem ama dünkü gibi değil Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Bu arada sizin ikiz sanırım

Çok şükür hamdolsun büyük ihtimalle hem yerleşme kanamasıdır hem de ilaçlardan bazen kaynaklanıyor olabilir çok sevindim senin adına sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin cümlemize inşallah Amin
Daha kese için gitmedim kan değerinden doktorum ikizden şüphelendiğini söyledi çünkü çift transfer olmuştum ama keseyi görmeden ikiz diyemem dedi ama bakalım heyecanla kese gününü bekliyoruz dilerim sağlıcakla görmek nasip olur inşallah Amin

Kızlar selam benim 2 gün önce değerim 240 çıktı bugünde 557 doktoruma gönderdim ama konuşmadık henüz. İyi gibi sanki değer sizce nasıl ? Birde ne zamana ultrason randevusu verir tahmininiz varmı ?

Maşallah canım çok güzel artmış genelde 10 gün sonraya verirler benim ki iki hafta sonra attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…