Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benim kilon yok ki niye psikolojini bozuyorsun sende kiloluyum diyorsan biz ölek o zaman
Aşkım ben hep S giyiyordum hayatım M hiç giymedim, hep sağlıklı besleniyorum fast food falan yok, geçen pantolonlar kapanmayınca kötü oldum hani 2.trimester olursa anlicamda daha küçük haftalarda M geçmek beni yıktı

Ben S leri en son bekarken giyiyordum 48 kiloyla evlenen ben ağlamaya gidiyorum

Bence kullandığımız ilaçlarda ödem yapıyo sadece kilo olduğunu sanmıyorum

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ben maalesef kendime en başında güvenemiyordum çünkü fazla karamsar bir yapım var keşke dediğiniz gibi tam anlamıyla teslim olabilsem. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve emeklerimizin karşılığını alırız

Evet oda olabilir çünkü ben progestanları yiyorum sabah akşam ikişer fitil, göbekten progestan dex + kalçadan progestan 50 mg
Mesela ben daha yeni öğrendim kontrolüm bile olmadı çok yeni yani çok da yemiyorum, sadece önceden kahvaltı etmezdim. şimdi kahvaltı ekledim. Ona rağmen pantolonlarım kapanmıyor karnım şiş ve iğnelerden dolayı acıyo zaten zorlayamıyorum. Zaten doğum kilosu çabuk gidiyo

Kusuruma bakmayın bilmediğim için soruyorum neden bazıları tek transfer madem çift yapılıyor herkese çift yapılsa bari olasılık dahada artmaz mı inşallah deneyen bekleyen herkese nasip olur en kısa zamanda

Kusuruma bakmayın bilmediğim için soruyorum neden bazıları tek transfer madem çift yapılıyor herkese çift yapılsa bari olasılık dahada artmaz mı inşallah deneyen bekleyen herkese nasip olur en kısa zamanda

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun
Yaş faktöründen dolayı ilk denemede yaşın 35 altındaysa tek transfer ancak iki negatif sonrası çift transfer uygun görülüyor normalde yasal değil ama hastalık ve risklerin varsa da tek embriyo transferi yapılıyor yani kişinin durumuna göre değişiyor

Teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah allahım çifter çifter nasip etsin

Birşey olmaz canım benim yiyen de ölüyor yemiyen de yiyin gari aklımızda kalacağımıza midemizde dursun
Ya canım benim normalde dikkat ediyorum s giyemedim hic evet ama kilolu değilim aman aman zayifta değilim orta halli bişey 1.75 boy 68 kilo ama bu ara acayip iştahım açık ve kendimi tutamıyorum ama eşim de yedirmiuo o yedirmiuo kendi yiyor ben karşıdan bakıyorum aglamaklarim geliyi

Boyun uzun olduğu için kilon orantılı bence tabi ki yine dikkat etmekte fayda var kilo bu alınır da verilirde yeter ki sağlığımız yerinde olsun inşallah

Merhaba! Arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeniden burdayım liv hospital istinye hastnesinde ziya uzun hocaya yaptırmış olduğum tüp bebek transferim 21 nisanda gerçekleşti. 2 dondurulmuş embriyom transfer edildi. 2 mayıs beta hcg 227 iken 4 mayıs beta hcg 583 çıktı. Çok umutluyum mutluyum Allah tez zamanda tüm bebek bekleyenleri mutlu habere kavuşturur inşallah

Eklentiler

• IMG_1269.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1268.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 21

Merhaba canım tebrik ederim hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…